Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kexksz
addikt
válasz
aujjobba #43127 üzenetére
Nem hiszem, hogy megtiltanak az alkalmazotti viszonyt, addig, amig ugyanannyi a berkoltsege a dolgozonak. Ez a munkaltato oldalarol tokmindegy, kifizet erte X-et, ha te abbol tobbet akarsz leadozni szived joga. Nem ertem a problemat, IT-ban hatalmas piac van, senki nincs "kenyszeritve". Ez pont nem az a terulet, ahol hatalmas szukseg lenne szakszervezetekre, ezek a szituaciok win-win alapon szoktak letrejonni. Ha ugy erzi a delikvens, hogy piaci ber alatt kap a kkv-nal, akkor elmehet mashova. Ha kkv X-et ad neki es mas ceg is X-et, akkor meg a munka X-et er. Nem az szamit, hogy mennyit kapsz keszhez ilyen szempontbol, hanem hogy a ceg mennyit fizet erted. Csak ennek altalaban az a vege, hogy kiderul, hogy igazabol mas ceg se szanna jelentosen tobbet a berkoltsegere, mert annyit er a munkaja es kesz, normalis cegeknel meg KATA-zni se tud, akkor csak jo lesz az igy.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Hyundai, Kia topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
- Eladó Asus Zenbook Duo i7/10510U/16GB/1TB SSD/Érintőképernyő/Duplakijelző/Intel Iris Xe/MX250
- Csere-Beszámítás!Lenovo Legion 5 Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650Ti / 16GB DDR4 / 500SSD +1TB HDD
- HP Irodai Laptop I i5-8265U I 256 GB Nvme SSD I 8GB DDR4 I 1600x900 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest