-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Hosszabb tanakodás után tegnap nyitottam TBSz számlát az IBKR-nél. Sokat olvastam, keresgéltem itt, úgy gondoltam a hosszabb MÁK-os kalandok után belefogok ebbe a világba is így 34 évesen.
Jelenleg nem gondolnám túl, havi rendszerességgel (fix napon) vennék VWCE-t. Ez talán a “leglustább” forma amit hozhatok, de valahol el kell kezdeni
Kérdésem az lenne, hogy bőven elég nekem Ft-t be utalni akár Wise/Revo részről mivel nagyon jól vált az IBKR, ugye?Továbbá kicsit az nem tiszta, hogy oké, nyitok most TBSZ-t, ami 5 év után adómentes (itthon). Mi történik akkor ha én tegyük fel,
két év múlva kapok külföldön egy munka lehetőséget? Akkor majd az 5 év mikor lejár, az akkori ország adózási szabályai kell mindent megtennem, de addig semmi “gondom”, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚL Lenovo Laptop ALKARÉSZEK legolcsóbban.
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest