Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
Alapjában véve lehet igen, de olyan helyeken is drasztikusan nőttek az ingatlanárak ahol "kis sem lehet adni" (Mert mindenki azért veszi, hogy lakjon benne). Akkor arra is kellene valami magyarázat. Nálunk itt megyeszékhely mellett pl mindenki keresne kiadót, de nincs. Amit én vettem 18-ban az meg kb 3x áron van hirdetve úgy hogy a felújíts kimerül a festésben, nálam meg padlófűtéstől a 3 rétegű ablakig friss vezetékelésen át gyakorlatilag betonig lett bontva. Családik amikre komplett felújítás várna 40-50 millán vannak hirdetve abból sem lesz kiadás. Az okfejtésed igaz lehet bizonyos helyeken, többnyire nagyvárosokban, de egyéb helyeken is emelkedik olyan vagy minimum hasonló ütemben ahol kiadás ne opció.
És ezt a tulipándiagrammos cikkében olvastad vagy már aztán jó par évvel?
Azért volt idézőjelbe rakva : "jövőhéten" mert képletesen értettem, nem úgy hogy 7 nap múlva.
"kepes vagy talalni egy nagyobb hulyet" Lassan azon kellene elgondolkodni ennyi év után, hogy biztos az e a hülye aki nem vette meg mikor még "bagóért osztogatták".
Új hozzászólás Aktív témák
- Bravo 15 C7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Alkatrészek eladók!
- Modolt Keychron V3 MAX (magyar) + Keychron Q0 MAX egyben
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- Gigabyte G5 15 coll i5-11400H 32GB RAM 1000GB SSD Nvidia RTX 3060 6GB
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest