- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Gigászkalmár
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- mihók: A tabletpiac helyzete 2025 tavaszán
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Kerestem hátha volt téma, de nem találtam
Ugye jön a jan 22-én a Fix-nek a esedékességfizetése.
Próbáltam volna beállítani a Rendelkezést. De nem találok olyan lehetőséget hogy bankszámlára utalja ki.
Rákattintok a Jövőbeli esedékességfizetések fülön a adott Fix-nél a Rendelkezés gombra és ekkor átdob hogy válasszam ki az állampapírt amibe akarom majd lekötni,de én nem lekötni akarom hanem kiutalni.Ha be lehet még állítani hogy számlára menjen, ha igen, hol?
Még 2024.07.22-es esedékességfizetést simán be tudtam állítani hogy számlára menjen(10.22-es az marad bent), most meg nem megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest