Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Der Bosss
csendes tag
válasz
t.zsolti #5066 üzenetére
Batman2:
Köszi az ötleteket.
A 200D -ből kiszedtem egy-két dolgot (bal oldali féknyergek, kipufogó, stb.) és a kocsit odaadtam az ürömi bontónak, ezerrel dolgozom a 300D-n, de így sem fogok eljutni vele a mostani találkozóra.t.zsolti:
Neked is köszi, ezen is túl vagyok...Kicsit kiegészítve az előző, pesti boltokat elemző írást, a viannoból kaptam egy robbantott ábrát, amit már ismertem, de olvashatatlan beazonosító számokkal és kísérőszöveg nélkül.
Viszont, hogy jót is mondjak, Szentendrén a boltban, kihoztak egy maréknyi csövet, amiből ugyan egy sem volt jó, de legalább kaptam egy nevet, címet, ahol megint kaptam egy nevet, címet, de ezek sem tudtak legyártani csövet. Végül elkeseredésemben elmentem Ürömre, ahol fél órás keresgélés utá (közben megtudtam, hogy pont 80-ban volt váltócsere) találtunk hosszú fémcsöves megoldást. Király. Összerak, és majd ha lesz aki segít, légtelenít....
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Path of Exile (ARPG)
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest