Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Templomegere
senior tag
válasz
ákos123 #1242 üzenetére
szar lengéscsillapító miatt max a telószár fog eltörni a Mercin a féltengely soha . Kormányozhatatlan nem lesz tőle . Simán lehet vele menni , max az a kerék ahol szar a teló , az kevesebbet lesz kapcsolatban az uttal
szépen elpattog ott egymagában . Veszélyesnek veszélyes , szóval nem szabad elhanyagolni .
-
ákos123
csendes tag
Templomegere!
Te tudsz lengéscsillapítót eladót? -
Odiepapa
csendes tag
válasz
Templomegere #1241 üzenetére
Nekem VOGTLAND 40/40 törés elleni örök gari rugóim vannak a gép alatt
-
ákos123
csendes tag
válasz
Templomegere #1237 üzenetére
A lengés csillapítók elhasználtsága maga után vonhatja a féltengely idő előtti elhasználódását és ezáltal kormányozhatatlanná válhat akár menet közben is az autó?
Ezzel paráztatott be a sógorom azért vagyok annyira rajta a témán. A hibajelenség a jobb első futómúnél lehet mert onnan jön a zaj. -
Batman2
őstag
válasz
Templomegere #1237 üzenetére
Végülis elől is kettő darab, különálló tengely van, csak ott lengőkarok vannak, és a tnegelyek rögíztve vannak, valami csapágyazásban, mivel ott nincs meghajtás, nem ?
-
Batman2
őstag
válasz
Templomegere #1236 üzenetére
Azok a Svéd, vagy milyen rugók, amiket írtál korábban, azok erősített, vagy sima kivitelek ?
-
Batman2
őstag
válasz
ákos123 #1211 üzenetére
Szevasz
Hát, azt nem tudom biztosra, hogy mit szólnak hozzá a féltengelyeid, de az tény, hogy sokkal többet és nagyobb amplitudóval kell mozogniuk a féltengelyeknek is, ha vacak a lengéscsillapító, mivel sokkal nagyobbat és hosszabb ideig lengedezik a járgány egy döci után !
Az bitztos, hogy menetbiztonság szempontjából, a kereéknek az úthoz való folyamatos tapadásában a lengécsillapító közre játszik és pl. egy erőteljesebb fékezés esetén, lassabbn tudsz megállni rossz lengéscsillapítókkal, mint jókkal, mivel többször elrugaszkodik a kerék az útfelülettől, de legalábbis csökken a tapadása és így nő a fékút !!!
Az bizonyos, hogy igen gyatrák lehetnek a lengéscsillapítóid, ahogy meglendítettem a járgányt, jónehányat libegett le-fel, mire nagy lassan lecsillapodott, szinte szabadaon lengedezett, szóval olyasmi lehet neked, mit nekem volt régen, mielőtt kicseréltettem.
Nekem akkor 11-23% közötti értékeket mértek a lengéscsillapító tesztpadon, az baromira kevés, gyakorlatilag nulla és ugyanígy lengedezett a járgányom !
Mindenképpen javaslom, hogy nézz utána valami olcsóbb, de ezért jó minőségű, gázos lengéscsillapítónak, nekem ilyeneket tettek be és azóta is még jó.
Üdv.:
-
ákos123
csendes tag
válasz
Templomegere #1214 üzenetére
HIBAJENLSÉG: - Ha teljesen alászedem a kormányt akkor szinte "morogva" indul
- Az egyik keréktől gyors, kopogásjellegű hang hallatszódik
- az alsó lengőkarok tutira kész vannak, ez tény.Egyelőre nem tudom megjavíttatni és így használom, hosszabb utakra is..
KÉRDÉSEM A KÖVETKEZŐ: EZ TÖNKRETEHETI A FÉLTENGELYT?
-
Templomegere
senior tag
válasz
Der Bosss #1226 üzenetére
A mindig búg nálam annyit tesz hogy ha megy az autó akkor az búg . Amit te mondasz hogy akkor búg amikor gyorsítok, és amikor motorféken van , az is azt jelenti hogy difi , mivel terhelésnél búg . Nekem ez a mindig mivel üresben nem tudok haladni előre , 80-90 -es temponál is szinten kell tartani a kocsit , tehát ha nem is 100% terhelésen van , de azon van . És akkor is búg max nem annyira mint gyorsításnál, és motorféknél.
Szóval 90%-ban a DIFI BÚG EZEKEN !!
-
Batman2
őstag
Hi
Valaki írta, talán Templomegere, hogy a hátsó rugóknál különböző vastagságú gumigyűrűket, vagy korongokat is alkamaztak, akkor gondolom, ez gyári megoldás volt ?
Kérdeztem egyik haveromat tegnap, hogy az enyémben vajon va e ilyen gumi, mert ha nem, kéne bele tenni, mivel kicsit alacsony a háta a rugócsere óta is, ő meg azt mondta, hogy "de akkor ki kell venni, ha műszakizni viszem a járgányt, mert nem fogadják el"
De ha egyszer gyári megoldás, akkor miért kötnének bele ?
Templomegere, Nálatok lehet ilyen gumit kapni, mondjuk ott, ahol a rugó van 5 rugóért ?
Erre felé, eddig, ahol kérdezetm nem lehetett. Bár ismerték, de nem tudják rendelni.Jah, és termosztát szelepet, tömítés készlettel együtt, vajon mennyiért adnak felétek ?
Nálunk, a pár száz forintosnak mondott nyomástartó szelep is több, mint négyezer !
Előre is köszi !
Üdv.:
Üdv.:
-
Odiepapa
csendes tag
"Ma reggel az Atlasz hegység lábainál ébredt a mezőny. A résztvevők búcsút intettek az Atlasznak és a kisebb Dzsbel Sarhro hegyvonulattal kellett, hogy megbírkozzanak. A kopár, kietlen, sziklás hegyvonulaton kanyargó hegyi utat még nagy jóindulattal sem lehetne földútnak nevezni. A sziklás, gumiszaggató, tengelytörő horror szerpentin mindenkinek felülmúlta minden várakozását.
A Family Frost fagyiskocsi is átvergődött az éles sziklákkal tűzdelt hegyi úton, akárcsak az 1984-es Mercedes kombi és a 75-ös rajtszámú Ford Transporter."
-
Odiepapa
csendes tag
Bamako rally:
"A hősiesen küzdõ 16-as rajtszámú Tito Alba csapat 84-es Mercédesz kombija is begördült a célba este 8-kor. "Mindenhol csodálkozva és mosolyogva nézik a helyiek, hogy gazdag európaiak egy ilyen rozoga mercivel járnak" - mondta a csapat egyik tagja Krasznai Imre." -
Odiepapa
csendes tag
válasz
Der Bosss #1226 üzenetére
Diffi lesz az
Az enyém is búg mint az állat. Szinte hozzátartozik az autóhoz. Nehéz lesz egyszer elképzelni nélküle a mercizést. Amikor megvettem a gépet, akkor az előző tulaj Meyle kuplungtárcsát rakott bele és induláskor állandóan nyekergett. Annyira megszoktam, hogy amikor kicseréltem, akkor egyszerűen hiányzott. Mostmár észre sem veszem hogy nem nyikorog. Sztem a diffi nem búgását is meg tudom majd szokni ha kicserélem
-
Der Bosss
csendes tag
válasz
Templomegere #1219 üzenetére
Pont ezért! Ha mindig búg, akkor kardán, ha csak gyorsításkor, akkor inkább diffi.
Vagy nem?
Nekem is akkor búg, amikor gyorsítok, és amikor motorféken van. -
w-123
csendes tag
válasz
Templomegere #1224 üzenetére
gondoltam hétvégén ha nem zavarok felhivnálak,igen mert sokan kamuznak a neten
-
w-123
csendes tag
válasz
Templomegere #1220 üzenetére
neked a franko telcsi számod van feltűntetve
-
w-123
csendes tag
válasz
Templomegere #1220 üzenetére
látom kikőpted az altatot.tudom hogy ezektől nem fog megszűnni a bugás de szűkitem a kőrt. kőzben az autot javulo tendenciára kéztettem
-
w-123
csendes tag
válasz
Templomegere #1214 üzenetére
csáo tegnap jól elmentél aludni
-
ákos123
csendes tag
Batman2 szerinred az én lengéscsillapítóim nagyon rosszak?
Azt mondta a sógorom, hogy szerinte ezek a lengéscsillapítók ki fogják nyírni a féltengelyeket és akkor nem lehet majd kormányozni az autót!!! -
Puttyos
csendes tag
Ja képzeljétek. Ma voltam zölkártyáztatni. A fószer aki csinálta, elmesélt egy sztorit: a szomszédos cég behozta hozzá a néhány éves, 1,5dci motoros miegymásait, felülvizsgálatra. Sehogy sem sikerült összehoznia, hogy sikerüljön nekik. Erre bejött egy 29 éves 123, aminek a motorja magasan hozta az értékeket és annak a papírjaival hozták össze a dci-k zk.-it
!
-
Puttyos
csendes tag
Ehhez asszem én is hozzászólok: ezek az "űrkapszulák" már egészen más lapra tartoznak. Nekem ez előtt volt néhány, na meg a cégnél is olyannal járok, de munka végén vagy szabadnapokon élvezettel ülök be a 123 volánja mögé. Nem lehet azokkal összehasonlítani. Én egyszerűen élvezem az autózást, a 123-al. Teljesen beteg vagyok, ha néhány napig nem látom, vagy nem ülök benne, pláne ha nem vezetem. Régebben már utáltam az itthoni autót is, 160km/nap Bp. belvárosi autózás után. Most nem! Alig várom, hogy hazaérjek és menjek egy kört
!
-
w-123
csendes tag
válasz
Odiepapa #1204 üzenetére
nem, mindegyikbe. nekem csak a nagy autok tetszenek én megmondom ősszintén én a kis autokban félek pláne amelyknek hátul semmi nincs csak a hátso űlés valaki neked megy 60-as tempoval ,,B"oszlopig bejőn aki hátul űl annak szia.3hete jőttem haza a vassal a néni hátulrol nekem jőtt a fordjával {a vonohorgomnak}a vasnak semmi baja nem
lett de az ő autja tréler , laszakadt a lőkőse kilyukadt a hűtője etc.....meg ezeket az űrkapszulákat szerinted meddig tesztelik?tőrés teszt aztán mehet a piacra jo reklám kell és kész -
Batman2
őstag
válasz
Odiepapa #1204 üzenetére
Igen, én is hasonlóan vélekedek, ugyanakkor w-123 hozzászólásával is egyet értek, gondoljon csak valaki bele, hogy meddig kell a hitelt fizetni, míg közben, jó esteben is töredékére csökken az autó ára, de még legalább van mivel menni, roszabb esetben meg összetörik a járgány, vagy megfújják, ugyan fizet valamennyit a biztosító, de abból nem sokmindent lehet csinálni (csúnyábbat nem mondok
) és fizeted tovább is a jó ki összeget, mostmár a semmiért és esélyed sincs egy másikra. . .
Jah és az új autó törlesztő részletén kívűl nem szabad elfelejteni a hitel esetén kötelezően fizetendő Casco biztosítást és a nem kis árú kötelező szervízeket sem !!!
Üdv.:
-
Batman2
őstag
Ma megszereztem két külső köszöböt meg két hátsó sárvédő javító ívet, és kiszállítottam a karosszériásnak.
Még meg kell szereznem a küszöbök többi részét, meg majd még ami fog kellenei, ha rá fog érni végre és szétszedi a járgányt.Jut eszembe !
A múltkor azt mondta a motorszerelő, hogy állítólag a Mercedes gyárnál szó van a 123-asok újra gyártásáról !!!
Mondjuk, ha igaz is lenne a hír, a kinézetük már biztos nem ilyen lenne, hanem valami bénább, elfuserált, modernített, és persze minden elektro és egyéb, mai cuccal felszerelve, ami miatt szerintem már nem igazán különbözne a többi mai járgánytól,
. . .legfeljebb nevében !Üdv.:
-
Odiepapa
csendes tag
Annyiban vagyok az "űrkapszulák" mellett, hogy (jobb esetben) 5 évig csak olajat és naftát kell tölteni bele, míg egy jóval öregebb autónál több mindenre kell figyelni. Ebből a szempontból az új autók igénytelenebbek és úzerfrendlibbek, míg a régi odafigyelést és törődést igényel. Ekkor jövünk MI a képbe
-
Batman2
őstag
-
w-123
csendes tag
válasz
Templomegere #1200 üzenetére
annyit tudok 369-es aza 2.4-esé de van itt nálam 200d 300d 240d abbol 2 valami csak lesz
-
w-123
csendes tag
válasz
Odiepapa #1198 üzenetére
nem kamuztak ,én lazán el indultam 100000ft-tal- mondom ebből kijőn minden .{AHA} rájősz kisfiam gondoltam.Szét is vágtam az autot nagyflexxel A LAKTOS IS 200000 -ET MONDOT AKKORIBAN.Vettem egy kevésbe lelakotatt de azon is minden szar volt mire rendbe raktam majdnem ott tartottam mint ha az elsőt rendbe raktam volna.ŐRDŐGIKŐR.Ebayon multkor találtam 4 db ajtot átszámolva 65000/db.csak az a baj a magyar emberekkel {tisztelet a kivételnek}inkább vesznek valami uj űrkapszulát persze hitelre az auto eléri az 5 éves kort és még mindig annyival tartozik a banknak mint az uj auto ára.Sajnos ezt sokan nem ismerik el hogy igy van,elkell telni még egy pár évnek hogy rájőjjenek
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- Suzuki topik
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kerékpársportok
- Ingatlanos topic!
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest