- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
palfitom
félisten
-
Motion_Blur
félisten
válasz t72killer #154694 üzenetére
Vágom a témát: [link] MorePowerTool-al fixálva a feszt elvileg nincs spike
750-es tápomat anno levagadlta, aztán lett egy 1000-es Corsair RMx-et ami nagyon jó volt, bánom hogy eladtam, de elcsábultam EVGA irányba egy leárazás miatt: [link]
Most meg úgy vagyok hogy nem tudom eldönteni hogy a táp, vagy a VGA cw-zik, és próbálnék egy tápcserét. A VGA volt újrapasztázáson, ott a kollegának nem nyüszített (annyira).
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Rottweiler89
senior tag
válasz t72killer #154674 üzenetére
Nálam is így van.
Én kíváncsi lennék magára a hirdetésre...DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
-
veterán
válasz t72killer #154407 üzenetére
3080-at nézegetted, ha jól emlékszem, de valaki írta is rá, hogy miért nem 4070-et veszel? Abban van olyan, aminek csak PCIe kell. Vagy AMD-nél is vannak jók, én most vettem 7800 XT-t.
4070 például:
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
-
veterán
válasz t72killer #154371 üzenetére
Vettem a Lidlben egy Parksideos lézeres hőmérőt. Előbb belenéztem vele, pár dologra rámértem. ~40 fok volt a legmelegebb, a pufferkondik környékét nézegettem főleg.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
veterán
válasz t72killer #154365 üzenetére
Drága a réz tezsvírem, vékonyabb kábelt kell gyártani, de az legalább jóval kockázatosabb, hogy leég. Némelyik mérnök inkább a taligát tolná, mint hogy ilyen értelmetlen szabványokat tervezzen.
-
-
veterán
válasz t72killer #154361 üzenetére
Én fordítva szereltem be a gépházba, ahogy a Seasonic honlapján is ajánlották. Ha sokat megy félpasszív módban, akkor pang benne a meleg levegő.
-
-
veterán
válasz t72killer #154356 üzenetére
Egyikkel se jársz rosszul, nem kell csilliókért tápot venni. Semmivel sem lesz jobb a platinum hatékonyságú és nem is fogod kihasználni azt a 2% hatékonyságbéli különbséget. A Corsair RMe-k valamivel gyengébb belűek, de már nem emlékszem pontosan.
Egyáltalán mire kell 1300W? Az most (is) nagyon sok. Ha nem akarsz annyit költeni, akkor még az 1000-es is sokáig elég lesz.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz t72killer #154350 üzenetére
Az Antec NeoEco 1300-asról mit kell tudni? 10év garival adják ezt is, meglehetősen jó áron.
Seasonic Focus platformra épül. Elvileg Helly beles. Veheted azt is.
850 wattos teszt: [link][ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz t72killer #154322 üzenetére
Gold is már 90%-on megy. Ha jó benne a kondi, akkor elég az is. 90 vagy 92% szerintem olyan sokat már nem számít.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz t72killer #154288 üzenetére
Attól függ kitől és milyen feltételekkel veszed, szerintem átlagos az értékvesztése (én is felrakok ma-holnap egyet, aztán kiderül majd mennyi ).
eVGA-t nem vennék már, eléggé csődgyanús a cég sajnos, én nagyon szerettem őket.
Nem ugyan olyan, ezt így itt hagyom:
© asszongya'hogy
-
Cs1csó
félisten
válasz t72killer #154288 üzenetére
Semmi sem jelent, szerintem egy műszaki cikk ha már kihoztad a boltból mínusz 20%, ha már egy ideig használtad mínusz 30% ha egy évig akkor akár mínusz 40%.
Eközben kb. bármi is lehet, hiszen hiánycikké válhat az a táp, nagyon jó értékeléseket kap az eltelt idő alatt tehát "keresett" lesz. Beesik a forint. Vagy csak simán emelkednek a tápegység árak.
Új VGA-ák jönnek ki melyek teljesítménye valamiért igényli pl. azt az adott méretű tápot amiből minőségi épp alig kapható.
A lokalizáció is számít ahol értékesítené lehet hogy ott a környéken sok értékesítő lenne. Hosszú garancia van rá tehát sokat nem lehet bukni.
Úgyhogy bármi lehet.
Azt tudod, hogy a jövő évi vonat menetrendet hogy csinálják? Hát a az ez évi alapján.Tehát meg kell nézni a Marketplace-t, a Jófogást, a Hardveraprót, és az aktuális "új" árát ha még kapható vagy a hasonló termékek új árát az Árukeresőn. Aztán ez alapján belőni az árat.
Ha gyorsan el akarod adni akkor kicsit alá ha nem prioritás az időfaktor akkor lehet merészebb ár.
A merészebb árat is lehet mondjuk havonta 5-10%-al levinni így előbb utóbb elviszik. -
#Morcosmedve
veterán
válasz t72killer #154262 üzenetére
Van sok olyan a táp, aminél CPU/PCIE “kombó” kimenetek vannak, csak kábel nem lesz, mert két PCIE kábelt adnak. Cserében jellemzően a 750W-os kategóriában van egy párhuzamosítás a VGA oldalon így 2x8pines egy kábel, tehát akár 4 db 8 pines VGA-t is elvisz. Gondolom ez esetben a táp tudja is etetni és a kábel méretezve van. Ha nagyon szépen akarja az ember, akkor vehet persze pl. cabelmodnál kábelt, ami direktben 8-pin-to-8-pin, csak az plusz pénz, illetve már eleve a tápot úgy kell megvenni, hogy lehessen egyedileg bővíteni.
© asszongya'hogy
-
veterán
válasz t72killer #154174 üzenetére
Nekem pont ilyen tápom van, csak az 1000-es újra kiadott (Special Edition) verzió. Kíváncsi vagyok rá, hogy mi lesz a vége, mert nagyon dícsérték a belsejét nekik. Az EVGA P2/T2 tápok is erre a Leadex platformra épültek.
[ Szerkesztve ]
-
-
t72killer
titán
válasz t72killer #96449 üzenetére
Meggyőzőnek hangzik ez az ST45SF-G
"The primary side has a half-bridge topology with an LLC converter, and the secondary side has synchronous rectification with two DC-DC converters for the generation of the minor rails. All components are of top quality, and only Japanese caps, which tend to last much longer than Chinese caps, are used."
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
-
Ribi
nagyúr
válasz t72killer #96369 üzenetére
Itt egy másik teszt. 80%-ot azért nem árt elérnie.
Amit linkeltél, ott azért nem ártott volna külön megmérni a tápkocka hatásfokát is, mert lehet annak volt már magában is szar a hatásfoka és köze sem volt a streacom cuccnak hozzá. Az úgy nem egy hiteles teszt. -
t72killer
titán
válasz t72killer #73440 üzenetére
Közben a Fractal newton béléséről nem jókat olvastam. Megtetszett viszont a Seasonic SS-660XP2. Ez ugyan nagyobb, mint amiket eddig néztem, viszont egyáltalán nem tűnik problémásnak alacsony fogyasztásnál. Ráadásul 7év garit vállal a gyártó . Árban kb 4eFt-tal tudnám a Platimaxnál drágábban beszerezni.
Emiatt érdemes lesz megválnom a monstrum Leadex 1200-asomtól.
-
-
t72killer
titán
válasz t72killer #73425 üzenetére
E közül a két 520-as platina közül melyik a nyerő?
Seasonic SS-520FL2 Active PFC F3
vagy XFX P1-520F-XTSXEsetleg kicsit erősebb (550-600W) platina tápot tudtok ajánlani 150EUR/45eFt alatt?
-
TechnicR
tag
válasz t72killer #72777 üzenetére
Köszönöm a helyesbítést, valójában én is így gondoltam, csakilyen rossz hatékonyságú tápot még nem láttam mint az első
Én pont egy ilyen SuperFlower-t vettem (EVGA G2 1000W), teszteken láttam, h ilyen hatékonyságú, ezért hittem azt, hogy a többi tápnak is ilyen a görbéje.
-
-
t72killer
titán
válasz t72killer #72732 üzenetére
Erre valaki? (származik-e hátrány abból, ha az ember indokolatlanul erős tápot használ?)
-
zolee0307
őstag
válasz t72killer #62295 üzenetére
Nekem 550 w-os van, meg vagyok elégedve vele, nagyon halk, igényes összeszerelésű. Amit olvastam róla aszerint megbízható, minőségi tápok. Nekem azt írták, hogy seasonic beles, de úgy tudom, hogy saját fejlesztésű a belük.
Azt hiszem a super flower érte el elsőnek a platinum fokozatot, viszonz itt nálunk annyira nem ismert.
[ Szerkesztve ]
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
Új hozzászólás Aktív témák
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- YouTube
- Íme az új Android Auto!
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple Watch
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest