Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
M107
addikt
válasz Cobra. #22282 üzenetére
"A CTG gyenge középkategória."
Ezt nem vágom .
Itt mindenki jó szívvel ajánja nekem is ctg 500W van.A főtáp szakértők szerint jó minőségi táp tudom hogy középkategória de tényleg gyenge?
Akkor megnyugtatom hogy 500Watt elég de valami márkásabbat vegyen a ctg-nél
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
andronymus
tag
-
gabrielarky
tag
válasz Cobra. #24787 üzenetére
Valakinél olvastam azt is, hogy ha nem üzemel "közel teljes terhelésen" a táp, hanem mondjuk csak fél terheléssel megy, az a legideálisabb minden szempontból neki, illetve akkor sokkal halkabb, kevésbé melegszik, tovább él, stb. Emiatt akkor bőven elég lesz a TX650W.
Elnézést, hogy ilyen sötét vagyok a témához, webshopokat, weboldalakat tervezek Photoshopban illetve szeretnék elmélyülni Adobe After Effects-ben is), a hardverekhez nagyon keveset konyítok, de a 3 winchester kb. mekkora terhelést okozhat? Előfordul, hogy még lenne egy 4. winyó is akkor, ha elbírja egy 250gigás szintén WD, satás.illetve 6-9 hónap múlva szeretnék egy Radeon 7950 VGA-t amikorra valamivel lejjebb megy az ára.
SEO & Content Strategist - https://www.linkedin.com/in/imregabri/
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Cobra. #26618 üzenetére
Nem tudom, hogy mire kellhet még, lehet későbbiekben akar még még egy kártyát beletenni.. Nem tudom, ez volt a kérés. Ezért is kérdeztem meg, hogy a két lentebb említett táp közül melyik az amelyik érdemesebb megvenni.
Plusz a 400-as Aurum drágább mint a Chieftec CTG500.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
04ahgy
nagyúr
válasz Cobra. #26759 üzenetére
Ilyet ne mondj, mert nem lesz igazad.
Out of box, gyári állapotban, csak a VGA áramfelvétele mérve 379W, azaz 12,00V mellett 31,58A áramfelvétel. HD 7970 Lightning.
Mutattam egyet, kettő lett belőle (a GTX480 a maga 361W teljesítményfelvételével átlépte a 30A-t), de szerintem találnék még, ha keresnék.
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Cato Ramirez
csendes tag
válasz Cobra. #26968 üzenetére
Hát én is furcsálom a dolgot.
Ami tény:
-A régi vas meghalt. hidegindítás után 1-2percig megy, aztán minden elszáll(csak a ventik pörögnek tovább), a power button és a reset se reagál.
-leteszteltem másik táppal, ugyanaz a jelenség.
-Új vas, a Gigával meg se mozdul(csak a ventik pörögnek fel), power button müxik.
-Új vas másik táppal működik.vagy a táp vágta haza az alaplapot, vagy az alaplap a tápot.
Esetleg egy villám mind a kettőt. Sajnos nem volt vihar aznap, és volt előttük egy szünetmentes aminek úgy tűnik semmi baja...Én ezt nem értem...
-
-
krichd1
addikt
válasz Cobra. #27542 üzenetére
A HD2600Pro-t most vettem bele, mert az Nvidia 6600 elszállt, a 6600-al nem volt semmi gond lefagyásilag, az egyszer csak megadta magát. Most nem tudom miért fagyogat le, illetve áll le hirtelen a gépem. Lehet driver hiba, lehet a táp a hibás, lehet a szellőzés nem megfelelő, az is megeshet hogy mindhárom egyszerre probléma. Csak találgatok, VGA-s topikból ide irányítottak.
[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
Steelmanus
addikt
válasz Cobra. #27644 üzenetére
Ah, figyelmetlen voltam (#27627) os! hsz.-ban a kepen csak a Chieftec GPA-500S-t neztem, kozben ott virit az iArena felirat is. Koszonom a valaszt.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Cobra. #27820 üzenetére
Ismerősnek lesz a gép. Azért akarok legalább 400-asat venni, mert ha lesz rá keret, lehet vesznek bele egy diszkrét VGA-t. Egyenlőre nem tudtam nekik mit mondani(a gyerekek játszani akarnak), hogy milyen ennek az APU-nak a grafikus teljesítménye, csak az volt kiadva, hogy 80k-ból hozzak ki egy lap+memória+proci+vga+ház+táp kombót. Így pont 80 alatt amradtam és még dvd-íróra is maradt pénz. .
(Persze fel lettek készítve, hogy a Crysis 2 nem fog full teljesbe futni , ennyi pénzből ezt nem lehet kihozni, ha az ember csak új cuccokat vesz, használtban meg nem is gondolkodik).
Köszönöm a segítséget!
-
dépé
csendes tag
válasz Cobra. #28020 üzenetére
500 wattosakat nézegettem, az felesleges lenne?
mondjuk egy ilyen?
http://www.aqua.hu/thermaltake-tt-500pneu-500w-tapegyseg-oem-174225.html
jaja, hát nekem is feltűnt, hogy elég lassan bootol be a gép, ahhoz képest, h viszonylag új konfig, azt hiszem ideje, hogy kivegyem az ide-t
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz Cobra. #28020 üzenetére
Még egyszer leírom. A Be Quiet Pure Power zajszintje ugyanolyan, mint az FSP APN-é. Straight Power E7 és attól felfelé vannak az extra halk tápok (a felfelébe beletartoznak a Dark Powerek is).
(#28021) dépé: Az a gép maxon járatva talán kérne a táptól 120W-ot. Hót felesleges 500W-osakat nézegetni.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
E2E4
aktív tag
válasz Cobra. #28071 üzenetére
Köszönöm a releváns választ.
Mi helyzet a hanggal? Mennyire csendesek és leszabályozottak a ventilátoruk (gondolom mind 12 cm)
Későbbi konfig. váltásnál nem lenne szűk keresztmetszet a 400W?Így olvasva, teljesítményben akár a Codegen 300W is maradhatott volna vígan...
A Be Quiet Pure Power és Chieftec-en kívül mind drágább lenne, mint amilyet választottam, emellett kisebb teljesítményű is. Számomra ez nem világos...
[ Szerkesztve ]
SONY WH-1000XM4 | AKG K66 | B&O Hi-Fi Plus (LG AFD-1200)
-
petya84b
tag
válasz Cobra. #28150 üzenetére
Nem tudom mitől füstölt el mert nem voltam ott csak annyit mondtak hogy füst és ennyi. Valamint barna folyadékot találtam ami kifolyt belőle. Letöröltem másik gépből áttettem egy tápot hogy kipróbáljam más rendben van-e és ment is a gép simán.
Amúgy annó mikor összeállítottam a gépeket és megvettük direkt azért kértem a superb 460-as tápot mert otthon nekem is az van a gépben és soha semmi bajom nem volt vele. Persze 3 év alatt 21 gépből 1 alaplap és ez az egy táp hiba volt annak ellenére hogy azért erőteljesen nyúzva vannak napi szinten.Akkor viszont nem tudom melyiket vegyem. Mert HKC 500-t 9-ért mondták, Hipro 460 8.7-ért, LcPower 500 7.5-ért és az iArena 450s8 9,5 vagy 500s8-as lenne 10,3 ezer forint rendeléssel.
[ Szerkesztve ]
-
petiwr
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 850W Gold White Edition Moduláris Tápegység Fehér
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- A tápok csúcsa, kevesebb mint féláron! Super Flower Leadex 2000W Platinum
- Seasonic 650W 80+ Gold félmoduláris tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest