Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorXIII
őstag
válasz BB9000 #138806 üzenetére
Na elhoztam ma a tápot és be is szereltem. Kissé csalódtam mikor megfogtam és kicsit nyöszörgött, gyengébb anyagból van mint az FSP 400 PNF, Chieftec CTG 500 80P, Chieftec GPS 400AA-101A de azok ugye régebbi tápok. De az FSP 400 PNF érzésre lényegesen nehezebb az biztos és a háza is sokkal erősebb. De végülis nem lesz a tápra rakva semmi szóval végülis mindegy, hogy gyengébb a háza. De amúgy üzemel szépen. Köszönöm az ájánlást😄😄
-
TaylorXIII
őstag
válasz BB9000 #138804 üzenetére
Értem. Akkor csak olyan táp ajánlatokat szeretnék ami ajánlott és 15-20k közötti és jó alsó tápos házba két sata vinyóhoz és van rajta 8 tűs PCI-E és 8 tűs CPU csati. Tippem FSP Hydron meg valamilyen Chieftec, de csak tippelek. Szóval előre is köszönöm az ajánlatokat. Néztem az ajánlott tápok listáját de az ottani tápok elég régiek, pl. a Chieftec CPS tápot valamelyik webáruház 2017-ben árulta utoljára.
-
TaylorXIII
őstag
Sziasztok!
Az én tápomnak valószínüleg már nincs baja. Már a többi megfáradtságban elhunyt táppal szalad a búzatáblákban a kis Chieftec CTG 500 80P. Viszont kb 4-szer csapta le a biztosítékot és nem csak a lakásban hanem a villanyóránknál is(panelházban lakunk). A gépben lévő cuccok csak egyszer élték ezt meg szerencsére. Utána kiszereltem és úgy volt a többi biztosíték lecsapás. Már akkor lecsapta a biztosítékot mikor bedugtam és átkapcsoltam a kapcsolóját. Utoljára mikor lecsapta még kicsit szikrázott is. Szóval az lenne a kérdésem, hogy az az egy biztosítéklecsapás amikor a gépben volt az tehetett-e kárt a többi alkatrészben? Úgy történt az első lecsapás, hogy néztem Youtube videót aztán egyik pillanatról a másikra elsötétült a kép és elkezdett furán kattogni valami lent a gépben és ez tarthatott olyan 15 mp-ig, aztán megtörtént az első biztosíték lecsapás. Utólag valószínűleg nem fülelni kellett volna, hogy mi kattog hanem egyből kihúzni. De most már mindegy. Egy régebbi tápra gemkapcsos módszerrel rákötöttem utána a két vinyót és akkor elindultak, de hogy lett-e bármi bajuk azt sajnos nem tudtam kideríteni még. Szóval az a kérdésem, hogy tehetett-e kárt a Chieftec CTG 500 80P táp a vinyókban vagy másban?
Szóval mivel a táp tönkre ment így szeretnek venni egy újat 15-20 ezer forint között 500-550 Wattosra gondoltam de olyat ami ha tönkremegy akkor nem veszélyezteti a többi alkatrészt, mivel egy másik topicban azt a választ kaptam, hogy mivel ez nem egy drága táp (Chieftec CTG 500 80P) volt így lehetséges, hogy más védelmek is megadták magukat. Akkor egyébként ajánlott táp volt mikor vettem 6 éve. Az adatlapomon lévő konfigba menne az új és alsó tápos a ház szóval a CPU 8 pin hossza az fontos lenne. Az alaplap bal felső sarkába van a CPU csatlakozó.
Előre is köszönöm a válaszokat😄
-
TaylorXIII
őstag
válasz Viktor89 #59424 üzenetére
Én házibarkács szinten oldottam meg. Ugye gyári venti 2 tűs ezek meg 4 tűsek. Kiszenvedtem(van rá egy külön eszköz de én nem vettem meg) a 4 kábelt a csatiból és a 2 kellő kábelt bedugtam a gyári venti csatijának a csatlakozójába. Szóval én az új ventit a régi venti csatijával használom. A maradék két kábel szigetelőszalaggal körbe van tekerve szépen. De csak az SWIF2-120P-t vedd mert a többinek nem annyi a légszállítása mint a gyárinak. Igaz ennek sem de csak 10 CFM-mel kevesebb és a többinek meg jóval többel.
szerk: 44 CFM-es ventit használsz a tápodban amiben gyárilag 88 CFM-et tudó volt?[ Szerkesztve ]
-
TaylorXIII
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Gigabyte GE-C420A-C2 OEM tápegységet és itt a topikban van 2 kép is ami picit talán félrvezető lehet. A tápon a következő csatlakozók vannak:
20+4 tűs ATX
4 tűs ATX CPU 12 V
6 tűs PCI-E
3 molex
3 SATA
1 floppy
Én iponnál vásároltam de a zöld noise killer matrica nincs rajta hanem a tápon a gigabyte matricán alul oda van írva, hogy / W/NOISE KILLER/ . Pontosabban több dolig is fel van ott alul sorolva méghozzá a következőképpen:
ErP SVsb < 0.5W Input / W/NOISE KILLER / Actvie PFC / RoHSDe matrica zöld W/NOISE KILLER felirattal nincs rajta.
Vagy én vettem rosszat?[ Szerkesztve ]
-
TaylorXIII
őstag
válasz Kowi84 #54317 üzenetére
Persze. Sokszor van az a táp ajánlva. Felső tápos házba a kábelek hosszai s jó. Ha legolcsóbb de még ajánlott táp kell újan akkor ő az. Egyébként egy 350 wattos fsp táp ez. Ha később lesz dVGA akkor egy 7850/GTX 650 Ti boost/660-t is elvisz ha arról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
TaylorXIII
őstag
válasz pauliboy23 #54267 üzenetére
Keret?
-
TaylorXIII
őstag
válasz pauliboy23 #54264 üzenetére
Ház alsó vagy felső tápos? Ha alsó akkor kell egy Chieftec CTG 500-80P.
-
TaylorXIII
őstag
Ja értem Szerintem mikor 500 Wattos tápot ajánalank az azért van mert jövőben fejlesztés lesz és akkor meg már kell az 500 wattos táp esetleg a hatásfok miatt meg nem is túl jó maxon terhelni egy tápot és ráadásul alig drágább az a nagyobb teljesítményű táp általában meg kábelek szempontjából sem mind1. pl aki most kérdezett neki jó lenne egy Chieftec CTG-500-80P is de egy FSP Raider 550 is meg XFX pro 550 is és akkor 660nál jóval többet fogyasztó kártya is mehet majd a gépbe.
-
TaylorXIII
őstag
-
TaylorXIII
őstag
válasz medvezsolt #54182 üzenetére
Ebből kéne kettő neked, nem?
http://ipon.hu/webshop/product/kolink_6_tus___8_tus_vga_tapkabel/486081(#54178) Jim74: Szerintem inkább Chieftec CTG mint HEXA vagy APN vagy GHN.
[ Szerkesztve ]
-
TaylorXIII
őstag
válasz Spagyi #54176 üzenetére
Pl. szerintem ezt:http://ipon.hu/webshop/product/seasonic_g_series_360/266170
(#54173) Jim74: Felső tápos házba ez:
http://ipon.hu/webshop/product/gigabyte_ge_c420a_c2_oem/164169
alsó tápos házba ez:
http://ipon.hu/webshop/product/chieftec_ctg_500_80p_500w_box/138829(#54175) whozZy: El kéne bírnia majd igen. Nem lesz számottevő különbség figyasztásban a mostani és az új gép között szerintem és HD 7770 is csak tuningolva fog annyit fogyasztani mint a 9600 GT. Jó táp az. Elvisz egy 4890-t is ha úgy kötöd rá, hogy ne tiltson le Ez 190 Wtt TDP-s kari és a HD 7770 meg 80 watt és 9600 GT meg 95 watt.http://prohardver.hu/teszt/mire_eleg_400_watt/proba_a_felso-kozepkategoriaig.html
-
TaylorXIII
őstag
válasz Graphics #54147 üzenetére
Pórbáltam keresni Chieftec tápok modulálris kábeleire vonatkozó használtai utasítást de nem jártam sikerrel. Tápnál sem látok letölthető tartalmat amiben az lenne, hogy hogy kell használni. Vannak ilyen tartalmak a neten vagy ez tipikusan az az információ ami csak a táphoz vagy a tápkábelekhez van mellékelve? Esetleg nem tudod, hogy lenne célravezető keresni?
-
TaylorXIII
őstag
válasz Graphics #54145 üzenetére
S milyen problémát szült volna egyébként ha így megpróbálja? pl egy 7970nél ismán lehet 6 tás 8 tűs kombó és akkor úgy minden klappolt volna mert van egy átalakítós 6 tűse meg ez az egybe 8 tűs és még bele is ment volna? Vagy nem menne bele egy PCI-E 8 tűsbe? Egyébként én is szeretem mikor olyanokat kérdeznek meg amik benne vannak a user manualban
(#54147) Duliee: Akkor nem lett volna gond ha nem megy bele, nem? Mégiscsak gondoltak ezek ilyenre is Egyébként a 6+2 tűs PCI-E nem furcsa, hogy belement a tápba?
[ Szerkesztve ]
-
TaylorXIII
őstag
válasz Graphics #54143 üzenetére
De ezt miért lehet? Hát nem jöttek még rá, hogy mindent úgy kell megcsinálni, hogy csak az oda kellő és egyben illő dolog menjen bele bármi is legyen az. Moduláris tápoknál egyébként ez így egyáltalán működne, hogy a 6+2 van a tápba dugva és a 8 tű meg menne a kártyába? Milyen problémát szülne?
[ Szerkesztve ]
-
TaylorXIII
őstag
Akkor ha ez moduláris táp nem lehet hozzá külön kábelt venni? pl egy 6 tűset? Vagy még ott a SATA PCI-E 6 pin lehetősége. van már ilyen átalakító is csak állítólag nem az igazi. Bár én láttam kártyát ami mellé ilyet adtak és nem éppen a kis fogyasztásúak közül való volt szóvak kb olyan mint a 7870. De itt meg nekem anno azt mondták, hogy nem igazán ajánlott szóval nem tudom mennyire lenne jó ez a lehetőség.
Biztos nincs rajta 6+2 pin? AKkor itt miért írják azt? Tuti, hogy nem tudod szétszedni?[ Szerkesztve ]
-
TaylorXIII
őstag
De tényleg menő ahogy kinéz http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=378
-
TaylorXIII
őstag
A combos karikhoz: pl saphire 7950 vapor-x vagy 7990 meg még biztos van még jó pár na ezeknek 2 darab 8 tűs kell. A tápokon jó esetben 6+2 pin van szóval ha 8 tű kell akkor használod a +2 tűt ha nem akkor nem. Ha egyben van akkor viszont tényleg kell az átalakító Találtam bár tényleg nem túl gyakori de elég minőségi Bár elég sokat kéne rá várni. Miért nem dobsz a tápra egy 2 molex PCI-E 6 tűs átalakítót és hagyod a 8 tűset? http://www.bluechip.hu/termek/silverstone-8-pin-pcie----6-2-pin-pcie-hosszabbit1#ismerteto
-
TaylorXIII
őstag
-
TaylorXIII
őstag
válasz Graphics #54023 üzenetére
Igen de inkább legyen kevesebb mint több a fogyasztás meg a csávó úgyis már elhúzott mást csinálni biztos. Olyan 2gbos GTX 650 féle csávó. Neki az kell mert az jobb Jó lesz ez neki. Aki nem fektet annyi energiát a dologba, hogy addig ott vár míg le nem zárul a beszélgetés ahhoz én sem fogok úgy állni.
(#54024) tornas: Értem. Aki akarja az reméljük olvassa ezeket vagy nem tudom. Én semmilyen viszonyban nem állok vele. Akkor tényleg húzós. Jó lesz a GTX 650 neki.
[ Szerkesztve ]
-
TaylorXIII
őstag
válasz Graphics #54017 üzenetére
A procié a 10A? Nem rólam van am szó. Ezt hányszor kell még lerínom am, hogy én kb mindig másnak kérdezek? De erősebb kártya is mehetne? 2 molex csak van a tápon. Egyébként két SATA csati van rajta? Mert ezt nem sikerült kiderítenem. A csávó NV-t akar még ha 7790 job isl esz a jövőbe és ebben nem is kételkedem de a CUDA és physX elvakítja. Ez van. Pedig még kisebb a fogyasztása is. Szóval mehetne 650 Ti is akár?
-
TaylorXIII
őstag
Egy chieftec gps-350eb-101 táp elbír egy A8 5500K és egy plusz áramforrást nem igénylő GTX 650 kombóval, ugye? Ja és esetleg nagyobbat elbírna? Esetleg egy GTX 650 Ti?
-
TaylorXIII
őstag
-
TaylorXIII
őstag
válasz Cobra. #50882 üzenetére
Tudom, hogy elbírja de az RP 650 érdekelne engem mivel most az van az illetőnek:
azt írja ez van ráírva a tápra:
All series of export procucts have passed the USA European Union Japanese And Canadian Global Certification Like FCC.CE.CSA.S...'na ezt irja rajta havert vett egy 7850 et azt birja adatok 'AC input 220VAC 4 A 47- 63 HZ
DC OUTPUT +12V1 +12V2 +5V + 3.3 V - 12 V +5Vsb
20A 19 A 18 A 24A 0.3A 2.5A
Max Power 650 W''DE
weboldalon meg tök más van..xd
http://www.segotep.com/SegoProductdetails.aspx?id=0fd9a330-b48b-4004-ad49-9a4f946a4cb5
-
TaylorXIII
őstag
Segotep RP 650ről valaki tud valamit? Itt topicban láttam, hogy CWT DSA bele lehet vagy valami koppintás de most akkor jó ez vagy mégsem? Kéne váltani egy Chieftec CTG 500-80Pvel? core 2 quad q9650+660Ti kombót vinne.
-
TaylorXIII
őstag
válasz speedydb23 #50864 üzenetére
Egy Raider 550 kell oda
-
TaylorXIII
őstag
válasz ekko98 #50804 üzenetére
Jó hát figyelj nem muszáj elhinni Ide el kéne látogatnod és itt megkérdezni:
http://prohardver.hu/tema/nagy_crossfire_topic/friss.html
http://www.tomshardware.com/reviews/pci-express-scaling-p67-chipset-gaming-performance,2887-10.html
Igaz HD 6950ről van itt szó de gondolom olyan alaplapot szeretnél ami akármilyen CF-fel elbír bár csúcs vgaknál már proci is kéne erősebb Ja és egy ilyen alaplap is lehetne ha váltanál FX 8350-re komoly CF tervekkel Táp meg XFX pro 750.
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4434#sp
[ Szerkesztve ]
-
TaylorXIII
őstag
válasz ekko98 #50802 üzenetére
Persze, hogy van két darab PCI-E csatlakozó rajta de csak x16/x4! Higgy nekünk nem véletlenül mondtuk a 970 eXtreme 4 alaplapot! A 970 Pro 3 és 970 Pro 3 R2.0-n meg nincs VRM hűtés Nem a stabilitást be befolyásolja és nem ia azt, hogy mennyire tudod húzni a kártyát hanem, a teljesítményét bár ez is játékfüggő. Egyes játékok kényesebbek rá mások meg nem annyira hány x a PCI-E slot.
[ Szerkesztve ]
-
TaylorXIII
őstag
válasz Graphics #50698 üzenetére
Az a táp 408 wattot tud 12 volton szóval igazi 600as... Hogy hány ágas arra már nem emlékszem de azt hiszem 1 ágas. Egy időben cooler master thunder 600 wattként volt iponban árulva. De közel sem thunder.
Lehet látni mennyi volt régen:http://ipon.hu/webshop/product/coolermaster_thunder_600w_rs600_acabm2_wb/293907
[ Szerkesztve ]
-
TaylorXIII
őstag
válasz ekko98 #50665 üzenetére
CTG 500 elég FX 6300+HD 7770 CF alá igen és alaplapból nem tudom mennyivel tudsz feljebb menni de egy Asrock 970 Extreme 4 már rendelkezik a megfelelő adatátviteli sebességű PCI-E csatlakkozókkal. 2.0 X8/X8 a lap. Ez már elég, jó két kártyához. 970 pro 3 csak 2.0 x16/x4 az kevésbé jó két kártyára. Tápban nem tudom mennyit tudsz feljebb menni de pl XFX Pro 550 is lehetne és szerintem FSP Raider 550 is.
-
TaylorXIII
őstag
válasz Rypejakten #50654 üzenetére
Köszi. Gondolom a VRM hűtés miatt.
-
TaylorXIII
őstag
válasz Rypejakten #50651 üzenetére
Jó de utolsó kérdés és nem offolok többet Asrock 970 Pro3 R2.0 vagy Gigabyte GA-970A-DS3P? Melyik a jobb?
[ Szerkesztve ]
-
TaylorXIII
őstag
válasz Rypejakten #50648 üzenetére
De miért alulfeszelve? Olvastam az AMD FX topicot és igen láttam, hogy egy embernek volt problémája de annak nem alapvetően volt csak tuningolni akart egy FX 6100-t és annál is nem is keveset 3.3ról 3.9-re és aztán sikerült is neki. Ha jól olvastam. Akkor Gigabyte GA-970A-DS3P inkább a VRM hűtés miatt ugye? Nem lesz tuning és fesz emelés meg végképp nem és akinek problémája volt az még azt is emelt és azt is bírta a 970 pro3 R2.0. Szóval nekem nem úgy tűnik, hogy probléma lenne bármivel is. De ahogy nézem a Giga lapon 4 tűs cpu csati van az asrockon meg 8 tűs. Ez nem sejtet valamit a giga lappal kapcsolatban? Valami negatívat?
[ Szerkesztve ]
-
TaylorXIII
őstag
válasz Rypejakten #50646 üzenetére
Gigabyte GA-970A-DS3P lapon már van VRM hűtés és az FX 6300 meg 95 watt max TDPvel rendelkezik. Akkor még ez sem jó?
-
TaylorXIII
őstag
-
TaylorXIII
őstag
válasz Rypejakten #50639 üzenetére
Tuning nélkül tudtommal elég. Én az alaplapos topikban azt olvastam, hogy a 4+1 fázisnál akkor ajánlott több, de akkor nagyon ha lesz tuning is. De ha nem lesz akkor jó, nem? Meg csak Giga 970A-UD3 az első lap amiben több fázis van akkor ennyi erővel a a 20 ezres asus lap sem jó meg a 970A-DS3P. Szóval tuning nélkül szerintem megfelelő és jól felszerelt. Más alaplapok nem is jobbak nála ilyen árban véleményem szerint. Ha meg nem jó akkor miért írják oda, hogy támogatja még az FX 8350 processzort is? Szerintem jó lap.
[ Szerkesztve ]
-
TaylorXIII
őstag
válasz Rypejakten #50636 üzenetére
Miért mi a baj az alaplappal? Én csak annyit mondanék, hogy 970 pro3 R2.0 legyen.
[ Szerkesztve ]
-
TaylorXIII
őstag
-
TaylorXIII
őstag
válasz holozis_HUN2 #50276 üzenetére
Már ezer éve írtam neked a Bitfenix Merc Alpha házat. Még mindig ezt ajánlom 12knál.
-
TaylorXIII
őstag
válasz Graphics #50227 üzenetére
Nem tudnál e erre valamit ajánlani? Senki nem válaszol neki én meg még nem is találkoztam ennyi HDD/SSD-t ellátni akaró kéréssel. Több táppal kéne? Vagy tényleg 1500 wattos táp kéne, hogy ne kelljen átalakító? Vagy csak szimplán átalakítókkal megoldani? Segíts neki kérlek
http://prohardver.hu/tema/melyik_tapegyseget_vegyem_mielott_kerdezel_olvasd/hsz_50184-50184.html
-
TaylorXIII
őstag
válasz bencsikgab #50215 üzenetére
Nem tudom. Lehet nem is ez a módja ennek. Lehet kettő olcsóbb táppal kéne Várj még meg több véleményt is
-
TaylorXIII
őstag
válasz TaylorXIII #50213 üzenetére
Kár, hogy nem ír senki, hogy milyen táp kéne. Pedig biztosan vannak olyanok akik tudják.
-
TaylorXIII
őstag
válasz bencsikgab #50212 üzenetére
Mert az FSP beles ami neked van gondolom. Bár Thermaltakenél a számozás iszonyat kusza és típusnevek is borzalmasak nincs bennük semmi logika.
-
TaylorXIII
őstag
válasz bencsikgab #50210 üzenetére
Szerintem azok túlterhelések nem HDD-vel/SSD-vel történtek hanem videokártyával. Szerintem lehetne mondjuk 9 sata és a többit meg átalakítóval. TT tápot hanyagoljad szerintem. CWT beles. Most én nézegettem és Corsair AX 760/860 12 SATA/8 molex
OCZ 850W ZX 12 SATA/9 molex
THERMALTAKE Toughpower Grand TPG-1050M 1050W 12 SATA/8 molex
SEASONIC Platinium Series 1000 11 SATA/8 molex
Enermax Platimax 1500/1200 14 SATA/10 molex
Enermax Platimax 750/850/1000 12 SATA/8 molex
De ennyi addtárorlót még senki sem akart meghajtani legalábbis én még itt ilyen kérdés nem láttam igaz nem vagyok itt sok ideje. -
TaylorXIII
őstag
válasz bencsikgab #50208 üzenetére
De azon az alaplapon nincs is ennyi sata csatlakozó. Én megpróbálok segíteni de akkor most kéne 13 sata és minimum 3 de leginkább 6 molex csatlakozó a tápon és átalakítók meg kilőve? Akkor szerintem ez kéne neked. Mert ezen megvan a 14 sata és 10 molex szóval ez neked csatlakozó szempontból jó lenne de teljesítményben ez gigatúlzás lenne.
http://ipon.hu/webshop/product/enermax_platimax_1500w/240574
[ Szerkesztve ]
-
TaylorXIII
őstag
válasz Whynot? #50204 üzenetére
Elbírná de ugye proicit is tuninglni fogod mivel gondolom nem viccből van z77 lap és 760-t is már alapból tuningolt meg gondolom azt is fogod és tuningal már könnyen nem lehet elég a táp és átalakítót is kéne használni ha 7870 ha 760ról van szó. Bizony kéne új táp. pl egy XFX pro 550
-
TaylorXIII
őstag
válasz kalapacsolok #50106 üzenetére
Nem olvassa eleget akkor a prohardvert az eladó. Ajánljad neki, hogy olvassa
-
TaylorXIII
őstag
válasz adrianwow352 #49977 üzenetére
Felső tápos házba: Chieftec CTG 400 80P, 450 80P
Alsó tápos házba: Chieftec CTG 500 80P Ezek a minimum tápok amik jók is és ajánlottak is de minőségben na meg persze árban lehet még jóval feljebb is menni bár gondolom nem szeretnél -
TaylorXIII
őstag
válasz banánttészta #49953 üzenetére
4 ágas a legutolsó táp és hát ezt inkább hanyagoljuk. Én pl ezt ajánlom: http://www.merlinhardver.hu/webaruhaz/seasonic-m12ii-650-bronze/2054 5 év gari dobja meg kicsit az árát de az nem egy rossz dolog ám
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- BESZÁMÍTÁS! 850W Seasonic Prime PX-850 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Be Quiet SFX-L Power 600W Gold Moduláris SFX / ITX Tápegység
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- Asus ROG Strix 850W G (850W,GOLD)
- AKCIÓ! 850W ThermaltakeToughpower PF1 tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest