Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorXIII
őstag
válasz Hubba12 #47323 üzenetére
Sziasztok!
Ez a táp ez most az ajánlott TR2 vagy a kevésébé ajánlott mert én már nem tudok eligazodni a TT típusszámain és megnevezésein. Próbáltam itt keresni a fórumban és találtam is dolgokat de, hogy ez most pontosan mi is az nekem itt sem egyértelmű. Ja és ez a táp ez mely más tápokkal egy kategória kb?
-
TaylorXIII
őstag
válasz TaylorXIII #47326 üzenetére
Tudom, hogy nem szabad. Nem is nekem kell de akkor ez nem ajánlott?
-
TaylorXIII
őstag
válasz konradl #47349 üzenetére
Van különbség 400 és 400 watt között is Codegen 400 watt vagy hkc, deer,jnc, njoy, m-tech,xilence, lc power és még sokan mások na ezekből egy 400-as lehet tényleg kevés. De Seasonicból 400 wattos táp az minőségi cucc. Olyan mintha egy 800 de talán 1000 wattos Codegen lenne mivel Codegennél meg hasonló tápoknál a ráírt teljesítmény felének teljesítése a módi kb de szerencsére nincs 1000 wattos Codegen Még csak az kéne
-
TaylorXIII
őstag
válasz sarkanyolo2 #47426 üzenetére
Bőven
-
TaylorXIII
őstag
válasz mikrosuttii #47485 üzenetére
PSU Dimension (cm) : 14 x 15 x 8.6
PSU Dimension (inch) : 5.57 x 5.91 x 3.39forrás:http://products.xfxforce.com/en-gb/Power_Supply/Pro_Series_450W_PSU/P1-450S-U2B9
Te egyébként jelen vagy a gépigény.hu weboldalon is hasonló felhasználónévvel?
-
TaylorXIII
őstag
Tegnap volt még pcxnél is Ma már nincs Am ő lenne az http://ipon.hu/webshop/product/gigabyte_ge_c420a_c2_oem/164169
-
TaylorXIII
őstag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Chieftec GPS400A8 tápról? Ajánlott? GPS-400A ajánlottabb?
-
TaylorXIII
őstag
válasz atti_2010 #47668 üzenetére
Véletlenül nem erről beszél Raidon? Egyébként ha ennyire ajánlott az XFX pro 450,550 akkor miért nincs benne OCP? http://products.xfxforce.com/en-gb/Power_Supply/Pro_Series_450W_PSU/P1-450S-X2B9
[ Szerkesztve ]
-
TaylorXIII
őstag
Én úgy olvastam itt topicban, hogy régi hosszú típusnevű hipro tápok még jók voltak de mostani rövid típusnevűek már nem jók.
-
TaylorXIII
őstag
Nem ezzel kapcsolatban de anno is te írtad a hozzászólást hipro tápokkal kapcsolatban, hogy a hosszabb típusnevűek még jók de a rövidebb típusnevük már nem ajánlottak mert silány béllel szereltek. Nem tudod melyik hipro tápok ajánlottak akkor? vagy mind jó aminek hosszabb típusneve van?
-
TaylorXIII
őstag
válasz petike2014 #47933 üzenetére
Ha ár/érték arány a legfontosabb akkor 7870.
-
TaylorXIII
őstag
Ezt most nem értem tixem miért írtad. Chieftec CTG 500-80p legyen már ha alsó tápos a ház meg azért ez nem egy gyenge konfig de a kábelek hosszúsága miatt mindenképp Chieftec CTG 500 ezek közül.
-
TaylorXIII
őstag
VS szériát hanyagold és inkább egy Chieftec CTG 500 80P tápot vegyél. Ez jó lesz alsó tápos házba is
-
TaylorXIII
őstag
Sziasztok!
Be Quiet! Straight Power BQT E5-400W milyen FSP belet rejt? Szokásos BQ minőségnek megfelel ez a táp is? Ventilátora is csendes?
-
TaylorXIII
őstag
Ventire panaszkodnak bár ki tudja kinek mi a hangos Én a phenom II x2 555 gyári hűtőjét most a nagy melegben mikor netezésnél 5000-en pörgött nekem még az sem volt vészes Szóval az a baj, hogy azok mondják rá, hogy hangos akik enyhén szólva kényesek szerintem
-
TaylorXIII
őstag
válasz Grave_444 #48460 üzenetére
Játékot nem próbáltam de akkor tuti, hogy felmegy 6150-ig vagy meddig(azt hiszem ez a max) mert a videokártya sem rest 75 fok körül működni na meg az is megy 100%-on Mit mondjak halk gépem van
Egyébként proci venti 2000 alá max télen mikor nyitva az erkélyre nyíló ajtó és jön be a hideg Volt már akkor 1600 RPM is De átlag hőmérséklet(23 fok mondjuk) és netezésnél 2500-3000-en megy kb.
A táp a legcsöndesebb az Coolink SWIF2 120P ventivel a gépbe szerintem[ Szerkesztve ]
-
TaylorXIII
őstag
válasz speedydb23 #48467 üzenetére
Nem túlzás egy kicsit a 243 CFM a 85 helyettesítésére? Mert ha jól látom itt ez 243 CFM nem köbméter/óra vagy hogy szokták még írni Mert ha az lenne akkor nem olyan sok ám ez sem végülis 120-130 cfm kb
-
TaylorXIII
őstag
válasz atti_2010 #48469 üzenetére
De ezzel a ventilátorral mi a baj? Nem értem 4 tűsből két tűssé alakítottam és szépen működik.Ami volt előző 2 tűs csati abba (megfelelő eszköz híján) sok kínlódás után kiszarakodtam a 4 kábelt és utána a megfelelő kettőt beledugtam a 2 tűs csatlakozóba amiből ugyancsak ki kellett szenvedni a két kábelt
-
TaylorXIII
őstag
válasz Teko001 #48534 üzenetére
Inkább vegyél FX 6300 processzort és drágább videokártyát szerintem. Gondolom játék a fő cél annak meg a videokártya a lelke. Ha meg GTX 650 Ti kell akkor meg ne legyen 2GB. A GPU ennél sem elég ott ahol már a 2GB VRAM indokolt lenne. Szóval legyen FX 6300 és erősebb videokártya szerintem. A plusz pénzből már kijön egy GTX 660 is pl ami hidd el, hogy sokkal többet fog jelenteni mint az FX6300 és FX 8320 különbsége főleg ha FULL HD vagy közel olyan felbontásban fogsz játszani
-
TaylorXIII
őstag
válasz tigerk #48539 üzenetére
Szia!
Igen van rajta 2db 6pin cpi-e csatlakozó Elégnek elég de processzorod sokáig fogja húzni de a videokártya jóval hamarabb el fog avulni azaz cserélni kell vagy akár két hónap múlva is úgy dönthetsz, hogy neked kell egy 7970 GHz Edition vagy még jobb szóval úgy értem, hogy olyan táp kéne ami minőségi és fejlesztés sem akadály. Ilyen táp pl egy XFX pro 650. Az npower 600 biztosan nem haswell kompatibilis de egyébként is alaplap BIOSában kell bekapcsolni ezt a funkciót ami alapból ugye kikapcsolt állapotban van pont az ilyen n-power és stb tápok miatt. Szóval XFX Pro 650.
-
TaylorXIII
őstag
Chieftec CTG 500-80p
-
TaylorXIII
őstag
válasz speedydb23 #48625 üzenetére
Bakker vagy 1 percet gondolkodtam mi a rák az a -ul és rájöttem, hogy az a például de hát minek oda -ul mikor már ott volt hogy pl.????? a például rövidítése a pl. és ennyi!!! Jajj
[ Szerkesztve ]
-
TaylorXIII
őstag
válasz szente #48737 üzenetére
Én egyébként azt sem értem ebben az BQ S7 450w felett FSP Raider bélen, hogy én megnéztem bqnál és egyik 450 w feletti s7 sem egy ágas mint a raider tápok bár megmondom őszintén én annyira nem mélyültem még el a tápok világába de tudtommal az egy ág jobb mint a kettő főleg ha több kártyát szeretnénk használni.
[ Szerkesztve ]
-
TaylorXIII
őstag
Igen tudom, hogy most csak 750 wattos OCZ van de tegnap még volt 500 Wattos is Lesz az hamar emiatt nem kell aggódni csak most éppen ma nincs Ez olyan mint a Bitfenix Merc Apha ház Az is mikor kellett volna akkor nem volt 3 napig aztán 4. napra meg már lett De olyat is láttam, hogy egy napig nem volt valami és másnapra megint lett. Itt látható a kis grafikonon, hogy tegnap még volt
http://ipon.hu/webshop/product/ocz_500w_silencer_mk_iii/203597
Egyébként szerintem egy fekete házban egy fehér táp tök jól néz ki[ Szerkesztve ]
-
TaylorXIII
őstag
Esetleg Corsair CX 430M? Ez még jó nem? Vagy már ez is lutri?
-
TaylorXIII
őstag
Én még annyit tennék hozzá, hogy az sem mind1, hogy 20 pines hogy csatlakozik, hogy melyik oldalt marad ki a 4 tű. Úgy dugd be, hogy ott ne legyen a 4 tűs kimaradás ahol a pin 1(kis egyes a csatlakozó körül az alaplapon) van feltűntetve. De legjobb volna ha a kézikönyvben utánanéznél vagy közöld az alaplapod pontos típusát és akkor mi meg tudjuk neked mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest