Hirdetés
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- gerner1
- Android másképp: Lineage OS és társai
- E91 blog 2. rész
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz jozs6200ax #139800 üzenetére
A Seasonic nekem szimpatikusabb, 10 év garival az ALZA-ról 35,8k - és az sem "baj" hogy kicsit nagyobb - a Fractal kicsit drágább 36,3k (ha a - gyanúm szerint - ÁFA csaló boltot nem nézzük az Árukeresős lista végén)
-
MMIX
addikt
SilverStone Extreme 500 Bronze sfx
CWT, lehetséges hogy az új GPH, Chieftec SFX-ből is jön új BFX-450BS és BFX-350BS. A Chieftec biztos hogy GPH.
CWT lesz 750W és 850W 80+Gold CWT CSI "extrém helyszínelő".
[ Szerkesztve ]
-
fonseca
tag
Sziasztok.
Néhány napja a pc-m terhelés alatt újra indul, gyanús hogy lassan elhalálozik a tápom. (CTG 550).
Nézegetem a választékot, de nem egyszerű a döntés..
A véleményeteket kérném pl [link] - erről. Illetve melyik lenne hosszú távon a legjobb választás.
A keret kb 20-25, nem szívesen mennék fölé, csak ha nagyon muszáj.
A konfig: Asrock H94 Pro4 - I5 4570 - 16Gb Kingstone HyperX - GTX 1060 6GB - 3 Winchester, 1db ssd.
. -
Cs1csó
félisten
válasz fonseca #139805 üzenetére
Erre csapj le amíg MÉG van: EVGA 550 B5
Teljesen moduláris, DC-DC, 5 év garancia, -
Molyzsa
aktív tag
Sziasztok! A mai napon sajnos megadta magát a 2018 májusában vásárolt (megbízhatónak mondott) FSP 750W-os Hydro G tápegységem. Induláskor bekapcsol és rögtön ki is kapcsol... megy vissza gariba...
Ha esetleg nem javítható és nincs ugyanilyenre csere, akkor melyik tápegységet ajánljátok? A lényeg, hogy csendes legyen és GOLD minősítés. Köszönöm a tanácsokat...o.O..
-
dchard
veterán
válasz Cs1csó #139806 üzenetére
Én is ezt vettem, egyelőre jónak tűnik, halk is meg minden. Annyi tűnt fel, hogy kicsomagolás után elképesztő büdös. Mint egy fröccsöntő üzemben. Mostmár 5 napja megy, lassan javul a szag, de zárt ablak + klíma mellett még azért feltűnik, ha visszamegyek a szobába.
OpenCL-lel meghajtottam az 1050-et, plusz ment az AVX2 teszt a 2600x-nek, így olyan 340-350wattot kajált meg a konfig. STabilan tartotta, feszek sem estek.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
malagutif122
tag
sziasztok!
Seasonic Gc500W Gold Tápom van ki kapcsoláskor van egy halk kattanás mitöl lehet szerintetek?[ Szerkesztve ]
-
syberia
veterán
-
BullKoxa
őstag
válasz dchard #139812 üzenetére
Na ez a szag nekem is volt Corsair rmX 850W , nagyon zavaró, de szerencsére max 1 hét és el is múlt !
malagutif122 #139815 : nekem is furcsa ez a kattanás , lehet az újabbak már ilyenek, zavaró, de szerintem megszokja az ember. utána majd az lesz furcsa ha nem kattan .
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Cs1csó #139819 üzenetére
Tudom milyen ,az a rossz kínai gyári szag ,borzasztó...
volt időszak ,mikor e szerint is választottam ,az ilyet azonnal küldtem vissza.Sajnos mostanság mindegyik gyártó tápegysége ilyen szagot produkál ,talán a régi CXM Corsair ami nem volt ilyen ,de ő amúgy is még ömlesztett Japan sapkákat használtak ,ezek már csak a felső szegmensben aktuálisak és ott is ritkábban ,+ még a régi FSP k ,amúgy a SS Prime tápomnak is ilyen szaga volt ,eredeti Kínai gyártmányok.
[ Szerkesztve ]
-
IzI
senior tag
Mi van akkor,ha veszek egy fractal design ion platinum tápot és később megszűnik a bolt? Hogy tom érvényesíteni a garanciát?
Nem történt meg az egész,csak tudni akarom,hogy ki tudom-e használni a 10 év garit,ha vennék egy ilyet. -
TechN7ne
nagyúr
-
3800+
őstag
válasz TechN7ne #139827 üzenetére
Sziasztok! Én is szemezek egy FD 660 Ion+ táppal viszont azt nem tudjátok hogy lehet-e hozzá esetleg plusz kábelt kapni gyárit?
Próbáltam rákeresni de nem jártam sikerrel... PCI-e kábelből ugye férne még rá, akkor mindenképp csinaltatnom kéne valakivel?MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
IzI
senior tag
válasz 4nick8 #139826 üzenetére
Amíg meg nem szüntek,addig nem lehetett tudni,de ez már a múlt.
#139824TechN7ne:köszi.Szerintek ez a 2 táp Seasonic FOCUS GX-750W Gold vagy Seasonic FOCUS PLUS 650W Platinum elég ehhez a konfighoz? Úgy,hogy maradjon is valamennyi,ne legyen csontra kihasználva.Tuning nem nagyon lesz.
ryzen 5 5600x
hdd
2ssd
6800xt
3venti a házban -
senior tag
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
tisztelturam
aktív tag
Nem értek hozzá ezért számotokra lehet viccesen egyértelmű lesz ez a kérdés:
Ha én pl gépkikapcsolás után mindig a gép tápját és kikapcsolom az tényleg "gyilkolja" a tápot és előbb tönkre fog menni mintha folyamatosan áram alatt lenne és nem pedig folyton ráadva a "delejt"?
-
nyunyu
félisten
Fehér tápkábel témához:
Epic fail Seasonic módra.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
KRoy19
őstag
Sziasztok!
A lehető leghalkabb moduláris tápot keresem max. 60k-ig. minimum 10 év garanciával.
A gép amire kötném:
Ryzen 7 5800X, RTX 3080, 2x16gb ram, 1tb gen4 nvme ssd, 3db 200mm-es házhűtő ventillátor, 2 ventis cpu hűtőKösz előre is a segítséget.
-
MMIX
addikt
válasz KRoy19 #139843 üzenetére
Seasonix Prime, ha nincs 65K.
Corsair HX, mit nevezel halknak, mert lehet 40K környéke is jó lehet.
Kiindulásnak [link] egy bolt, nem sok bolt ad 5évnél többet.
Seasonic focus klónok (ASUS, NZXT, Phanteks), kisebb osztályú Corsair-ek RMX RM, Fractal Design ION+, MSI MPG
Mennyi wattosra gondoltál? Fanless 500W 63K
A szörnykártyák engem nem érdekelnek, nem követem "őket"[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz tisztelturam #139841 üzenetére
Minek húzod ki, mikor ott a gomb a tápon?
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest