Hirdetés
Aktív témák
-
Soldika30
tag
-
Krisinto
őstag
válasz 14adam #45715 üzenetére
Nem fordítva?
Rudi írása:
Jogos a kérdés, hogy mi okozza a CX400 és VX450 közötti, durván 6000 forintos árkülönbséget. A zsákocska kihagyását már említettük. A másik látható különbség a bemeneti kondenzátort érinti. Az a CX400-ban valamivel gyengébb, 260µF/400V-os, míg a VX450-ben 330µF/400V-os volt. Ráadásul a kisebb Corsairben csak 85 fokra, nem pedig 105-re van hitelesítve. Ez mondjuk nem olyan vészes különbség, ugyanis a bemeneti oldal ritkán melegszik fel.Ahol fontos a kondenzátorok hőtűrése – vagyis a kimeneti oldalon –, továbbra is 105 fokra hitelesített kéménykék (kondenzátorok) sorakoznak. Ezek a VX450-nél Nippon ChemiCon márkájúak voltak, a CX400-nál viszont az OST egy gyengébb sorozatát használják..
erre gondoltam
De akkor bocs,és köszi a felvilágosítást
-
Dyno
veterán
válasz 14adam #45777 üzenetére
Hatásfokban alúl marad az ECO, de hangban nem igazán.
(#45776) cowboy_bebop: Rendben csak amire reagáltál, ott épp egy ECO-t linkelt.
(#45778) embe: Hagyd meg a Deltát jobb hatásfokú és erőben felül múlja a BS2-t, és az 500-as GLN-től sem marad el, de hatásfokban bőven a legjobb!Nehogy lecseréld.
(#45780) players111: Gratulálok siess szaladj, hozd el hozzám és hagyd itt, köszi.
Viccen kivül hol vetted?Külföldi webshop?
(#45781) embe: Ne cseréld le arra a TT-re se!!!De miért akarod ennyire lecserélni?
(#45782) dances: Még nagyon új semmit nemt udunk róla.
[ Szerkesztve ]
-
Jégkokó
veterán
válasz 14adam #45829 üzenetére
Hát olyan max 8-9 ezret szánnék rá.Meg azért jó lenne ha van rajta az ujabb pci e videókártyákhoz való csatlakozó is, nem utolsó sorban birkózzon meg a konfigommal
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
ghostmat
tag
válasz 14adam #45883 üzenetére
köszönöm a gyors választ!
Az FSP és a Corsair is 20k...
sajna ennyi keretem nincs rá.az AC meg 8cm-es a venti!! komoly!! - ha télleg jó azt venném AC-ben nem csalódtam még
fsp ből van 500-60GHN még tűrhető árban, meg a TT.
közép/ár/kategóriában /10-16/ milyet érdemes venni ami nem átveréses?
thx
-
Chaser
legenda
válasz 14adam #45894 üzenetére
A delta tápról sikerült valamit megtudnod? El szeretném adni, azért kellene minél több info, nem akarok átverni senkit, pl hatásfok ügyileg. Azért kipróbálom majd, mit szól 50W szükségletű gépecskéhez
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz 14adam #45896 üzenetére
Ezek vannak feltüntetve a címkéjén:
+3.3V 28A
+5V 19.9A
+12V cpu1 11.4A
+12V cpu2 11.4A
+12V SB 2A
12V A 9A
12V B 3.8A
12V C 7.1A
-12V 0.5A
Max 12V-os kombinált terhelhetőség 43A, max folyamatos összterhelhetőség 600W.Gondolom az erős 5V-os ág a hdd-k miatt van, lévén server a kicsike és lehet 10 hdd-t is ráaggatnak. Cpu részleg erős, az A ág 9A-rel se kevés éppen, ha azt nézzük hogy a lapból 70W környékén fel tud venni a vga, bár nem épp CF gépekre találták ki Hatásfokban még mindig nem tudom hogy állok, van olyan modell ami szintén 1 betűben tér el és az meg 80+ kategóriás, de lassan nekiesek és kimérem. Ezt a tápot sztem csak kifejezetten egy fajta HP munkaállomásban használják, ezért nem lehet róla többet találni.
szerk: Hogy témához jobban kapcsolódó írás is legyen, kimértem egy SS 400-ET 82+ tápot, az mellett hogy nagy hatásfokú, standbyban a gép 1W! ilyet még nem láttam Az FSP HEN-ekkel is 2-2.5W.
Eladó, jó táp -sztem- jó áron.[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Clapaucius
tag
válasz 14adam #45904 üzenetére
Meg akartam tartani, de tényleg csak rosszakat hallok róla...szóval csere lesz, igaz nekem idáig bevált
Sajnos a keret nemigazán engedi a 20.000 ft körüli tápokat.
Lenne rá max 10.000-em.FSP500 60GLN 500W-os tápot akarok belerakni.
Szerintem elbírja majd azt a gépet is amit az előbb leírtam. (a mostanit tuti)Megfelelő választás szerinted?
....
-
bartucc
addikt
válasz 14adam #45936 üzenetére
Mostanában nem igen láttam, azt hittem már nem is forgalmazzák, akkor csak hiánycikk?
Szerinted megérné egy olyanra lecserélni a GLN-t? Külső szemlélőként, kezdem lassan leépíteni a gépet, már nem játszok, halkság meg fogyasztás lenne a lényeg, de ésszerű költségekkel.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Krisinto
őstag
válasz 14adam #45936 üzenetére
Nekem is lenne feléd egy kérdésem!
Superb 460-at mire lenne érdemes lecserélni?
Normális tápot szeretnék kb 3-4 évre
Mit ajánlasz?
CF/SLi nem lesz!
Kis proci tuning biztos,meg nyáron egy 5770(talán),ha nem akkor egy 4870,és egy CM690-et újítok majd még be!
Corsair VX450?
apróról veszem majd a tápot,szóval olyan 13-16k között kellene valami -
bartucc
addikt
válasz 14adam #45946 üzenetére
Hát a modularítás előnyös lett volna, egyenlőre akkor marad. Min. 10k befektetés lenne most, annyit szerintem a pár watt a jobb hatásfokért nem ér. (x300-as vga lesz a gépben, meg 1800-on az E2160, alulfeszelve)
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Külpolitika
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest