Hirdetés
Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz fireproof #32120 üzenetére
"Az ellen nem véjd!"
Villám ellen vagy dugaljból való kihúzás vagy esetleg villámhárító véd. Viszont, ha kap egy enyhe túláramot vagy túlfeszt a kis giga, akkor nem viszi a géped a temetőbe. Villámtól valszeg kisülne minden.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
bartucc
addikt
válasz fireproof #32146 üzenetére
Egyik ismerősnél van ugyanilyen, 420-as cimkével, és 24A-eres 12v-os terhelhetőséggel. Codegen szint erősen. Nem ajánlott, sőt kuka. (és még hangos is!)Cx-400, vagy Everest 400. (a CX sztem nagyon is szép, nagyon halk...)
Most néztem a linkelt oldalon, 45k a 400w-os Zen. Röhejes, egy cx-400-nak sincs hangja, és harmadannyi.elttiL: igen, elég lesz ahhoz is. Egy 4870 és egy x4-hez is.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
kfron
aktív tag
válasz fireproof #40710 üzenetére
Hát, én nem vagyok benne biztos, hogy megér annyit...
2db. 18A-s ága van, ha jól látom, és CapXon (nem a legjobb) kondik vannak benne.
Ez valamivel drágább, de sztem jobban járnál vele: FSP Everest 500WLátom megjött Dyno, Ő majd eligazít!
[ Szerkesztve ]
-
varsam
őstag
válasz fireproof #40726 üzenetére
Ha nem zavar a hang (persze csak szélzaj), akkor nagyon jó a CX400, egyébként annyira nem. De táp vásárlással még ráérsz sztem, amíg meg nem jönnek az új alkatrészek, és majd utána meglátod hogy neked hogy jön be a hangja.
(#40728) 14adam
Ezt meg lehet valahogy nézni rajta? Még itt csücsül a szekrényemben.[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest