Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Nemrég segítettetek hogy elég a tápom a konfigomhoz.Most van egy kis változás ezért inkább megkérdezem megint mielőtt marhaságot csinálok.
lap: gigabyte ga-ma78g-ds3h Ez már újabb lap tehát változott a konfig
proci: amd x2 5600+ Na most ez változna egy 4 magosra,még nem tudom milyenre
ram: 2x2gb a-data EE
vga: ati hd4870
tuner kártya
audigy hangkártya1db merevlemez,2db optikai meghajtó,4db ventilátor és ezekhez egy gatewatch előlapi venti vezérlő.
A táp maradna a régi [FSP Everest 80Plus 400 W]
Üdv:Viktor
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Egy [fsp everest 400w (80 plus)] tápegység megbírkózik az alábbi összeállítással?
lap: gigabyte ga-ma770-ds3
proci: amd x2 5600+
vga: ati hd4870
tuner kártya
audigy hangkártya1db merevlemez,2db optikai meghajtó,4db ventilátor és ezekhez egy gatewatch előlapi venti vezérlő.
-
Viktoár
addikt
válasz venember83 #34414 üzenetére
Na és egy Aopen (FSP350-60PN-PF) már ajánlottab mint a bestec?
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
válasz venember83 #34411 üzenetére
Okés köszi a segítséget akkor maradunk a hd3870-nél.Azt nyugodt szívvel ráköthetjük?3k-t megér?
-
Viktoár
addikt
válasz venember83 #34407 üzenetére
Most hirtelen nincs más opció. Az emberünk még egy 2900xt-t nézeget,de vajon ahhoz is elég lenne a bestec táp? 3k a táp.Mit jelent hogy nem rossz?Elmegy 1 évig vagy netán kettőig is?
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Erről a tápról tudtok valami bíztatót mondani?Jó vagy inkább hanyagoljam. Ez is egy x4200+ -os gépbe menne majd valamikor amiben egy hd3870-es karit kéne kiszolgálna.
-
Viktoár
addikt
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Előző kérdésemből adódik ez a kérdés.Mit számít ha egy táp egy 12V-os ágon ad le 18A-t vagy két 12V-os ágon ad 15A-t illetve 14A-t?Bocs hogy ezen rágódok de nem tiszta mi a különbség vagy melyik jobb és miért?
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
Még annyit kérdeznék hogy az egyik delta tápra ez van írva:
5V = 22A
3,3V = 17A
5VSB = 2A;
12V1 = 15A
12V2 = 14A
12V = 0,3AAkkor ennél összeadódik a 12V-os ág teljesítménye tehát 29A lesz amit le tud adni?Nem sokkal drágább (kb 800ft) ez a táp az előzőleg linkeltnél.Arra vagyok kiváncsi hogy annyival jobb-e mint amennyivel többe kerül?
-
Viktoár
addikt
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Vadásztam egy ilyen tápot.Ez már jó lesz a korábban kérdezett konfighoz? (amd x2 3800+,9600gt,vinyó,író,2gb mem,ventik,stb)Amúgy kb mennyit fogyaszt egy ilyen masina mert akkor ahhoz mérten nézek hozzá tápot.Az ágankénti fogyasztás mennyi lehet?Köszi
-
Viktoár
addikt
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Ever-power pl-400 -ról mi a vélemény?Elbír egy amd x2 3800+ -as gépet egy 9600gt-vel?Köszi
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
A minap írtam hogy ilyesmi gépet teszek össze:
Lap: m2n4-sli
proc: x2 4200+
mem: 2x1 gb
vga: max 3870 vagy 9600gt de inkább alatta valami.Írtátok hogy egy 300-as fsp elég.Azt nem találtam de egy ilyet igen.Vélemény erről?Megér 3 gurigát?Köszi
-
Viktoár
addikt
vzsryl és 14adam köszi szépen a segítséget.
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Ilyesmi gépet rakok össze:
Lap: m2n4-sli
proc: x2 4200+
mem: 2x1 gb
vga: max 3870 vagy 9600gt de inkább alatta valami.Na most ehhez van egy 350W-os codegen tápom.(12V/16A,5V/22A,3.3V/20A) Ha jól emlékszem 2004-es kiadás.Mit gondoltok bírni fogja,amíg szerzek valami jobbat? Tudom nem ezen kell spórolni de ez most így jön össze.Amúgy milyet keressek helyette ami bírja és olcsó?(Lehet használt is)Köszi
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Köszi a segítséget.
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
A következő konfighoz milyen/mekkora tápot ajánlatos venni?Jó lehet valami halkabb fajtát mondjatok.Nem kell néma csak ne zúgjon és elfogadható áron legyen.
Alaplap: Gigabyte GA-MA770-UD4
Proci: Am2 5600+ (2x2800,2x1mb L2)
Ram: 2x2 Gb 800Mhz (2.1v cl4)
Vga: Ati HD3870 (512mb,gddr4)
Vinyó: Seagate 320gb sata2 és 40gb pata
Valamint még egy dvd író,egy tv tuner kari,és 2-3 ventilátor.Üdv:Viktor
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Egy konfigot szeretnék összerakni egy havernak de a táppal bajban vagyok.Olyan kellene ami olcsó,megbízható és a következő összeállítással megbírkózik.
Lap: Asrock 939nf6g-vsta
Proci: s939 x2 4200+
Mem: 4x512 ddr 400mhz
Vga: asus 7300gs/gt (de ez a kari ideiglenes mert most nincs rá keret de hd4870 biztos nem lesz benne)
1 sata2 vinyó,1 dvd író,2 venti a házikóban,sok az egyben kártyaolvasóA hangsúly az olcsóságon van de azért ne nagyon menjen a minőség rovására.Amolyan arany középút legyen ha lehetséges.Így is használtban gondolkudunk.Szivesen fogadok bármilyen ajánlatot.
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
[Erről] a tápról mi a véleményetek? Nehéznek nehéz de kb milyen géphez lenne elég a teljesítménye?
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
Értem,akkor íme:
Lap: asrock k7s41gx (integrált vga,hang,lan)
proci: amd sempron 2600+ (s462,1800Mhz)
ram: 2x256mb (333Mhz)
táp: Ultra Power SD-T420PRA táp tuti jó mert izmosabb konfig simán vitt. Na ötlet? Lehet hogy hülyeség de én arra gondoltam a tápnak kevés hogy csak a 20pines dugasz van leterhelve és az is csak éppenhogy.Ezen kívül van még 2db 12v-s csatija is (4pines).
-
Viktoár
addikt
Sziasztok srácok,olyan kérdésem lenne hogy van egy régi konfigom úgy 80W-ot ehet max terhelésen."Sajnos" csak egy 420W-os tápom volt hirtelen és azt kötöttem a lapra ami 20 pines de a tápon még van bőven dugasz .A gép kb 2 mp-ig megy és leold.Lehet olyan hogy túl gyenge a gép a táphoz és nem kapcsol be?Ilyen régebbi cucchoz milyen régebbi táp dukál ami megbízható.(Látom zellerrrr kollega is alkot egy régi géppel )
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Egyik ismerősömnek teszek össze egy régebbi netezős gépet.Abban szertném a segítségeteket kérni hogy mekkora/milyen tápegységet vegyek bele ami a következő konfigurációhoz elég.
Alaplap: Asrock k7s41gx (socket 462,full integrált)
Proci : Amd sempron 2600+ (1800 mhz)
Memória 2x512 ddr 333 mhz
Vinyó : ata 40gb seagate
+egy dvd író ami lehetségesEz a konfig nem fog változni úgyhogy nem kell az "elegendőnél" nagyobb táp a jövőre gondolva Előre is köszönöm a segítséget
-
Viktoár
addikt
Köszi fiúk a segítséget!
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Már egyszer írtam egy gép miatt (nem tudom milyen alaplap, 2.66 cerka proci,1,5 gb ddr vegyesen,1 db pata vinyó,1db dvd olvasó,galaxy 7600gt) és ezt egy 300 w-s codegenre bíztam volna amiről sikeresen lebeszéltek Most "ingyen" tudnék egy fsp 60hlc tipusú tápot,szerintetek jobb mint a codegen?Ha jobb akkor nekiállok beszerelni.Köszi a segítséget.
-
Viktoár
addikt
válasz Kombat #18378 üzenetére
Az ultra power 420-as nem az említett konfigba kell.Az én gépemet már egy ideje (2-3 éve) rendesen kiszolgálja ám ezek után nagy meglepetésemre (gigabyte alaplap,amd 3700+, 1 gb ddr, 1 sata2 vinyó,1 dvd iró,x1950xtx vidkari.) Talán csak szerencsém van.(kopp-kopp)Igazából ezért érdekelt hogy mit tud a táp mert nem egy nagy név De azért köszönöm a válaszokat sokat segítettél.
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Adott egy gép (nem tudom milyen alaplap, 2.66 cerka proci,1,5 gb ddr vegyesen,1 db pata vinyó,1db dvd olvasó) amihez vettem egy galaxy 7600gt-t.Na most ezt egy 300W-os codegen-nek kéne ellátni.Lehetséges ez?Nem nagyon akarok még tápra is költeni,inkább lehelje ki a lelkét és vérezzen el a konfig alatt.Ha megdöglik majd újítok de szerintetek bírni fogja?Vagy éppen egy másik hardver fog elvérezni?Köszi annak aki segít!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest