Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz Dyingsoul #36147 üzenetére
Tudtam, hogy az első hsz-el kellene kezdeni, mindig elfelejtem! sorry...
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Chaser
legenda
válasz Dyingsoul #36110 üzenetére
Enyémnek előnye vele szemben: hallkabb, sokkal jobb hatásfok, vga csati, hátránya bolti gar nincs, amúgy nagyon jó kis táp a 400-PNF, rosszul azzal se jársz
d@minator: Nyilván a GB nagytételben felvásárolja az eletronikát s olcsóbban tudja adni, meg az is lehet nálunk csak ilyen drága a GLN.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Dyingsoul #30870 üzenetére
Lehet csak nekem volt ködös HDD-t is instabil táp tönkre tehet, nagy százalékban biztosan a gagyi tápoknak is részük van másvilágra kerülésükben. Furcsa, nálam még vinyó nem romlott el, igaz másra se emlékszem
-
Chaser
legenda
válasz Dyingsoul #30865 üzenetére
Az új tápnak is lehet szaga 200-as FSP ahhoz a géphez bőven elég, hadd ne mondjam el 200W-os táp milyen gépet elvisz, csókoltatom a kedves boltosokat ha találkozol velük. Nekem nem egészen tiszta, az FSP vagy a mercury volt a gépben, mikor megmurdelt a vinyó?
-
Dyno
veterán
válasz Dyingsoul #30867 üzenetére
Akkor valszeg azért van szaga mert poros.....450-es mercury viszont kinyirhatta a vinyókat, mellesleg megjegyzem 200-as FSP körül belül tudja hozni erősségben a szintjét annak a fos mercurynak, csak mellette az FSP biztonságos.De én a helyedbe vennék egy ilyet és akkor most megint levana gond egy pár évre tápról....[link]
Továbbá ajánlom figyelmedbe, Stol tartóstesztjét.[link]
Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest