Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Aktív témák
-
14adam
addikt
válasz Satan_Claus #23766 üzenetére
Hx-520
-
14adam
addikt
válasz Satan_Claus #23763 üzenetére
Milyen géphez kell?Én a corsair mellet döntenék de majd megmondják melyiket ha leirod milyen géphez kell
-
Traxx
őstag
válasz Satan_Claus #23089 üzenetére
Vagyis az én értelmezésem szerint: kisebb borda -->több levegő -->magasabb ventifordulat -->nagyobb hang. A különbség mértékéről nem tudok nyilatkozni, de szerintem nagy nem lehet.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
válasz Satan_Claus #23085 üzenetére
A PNR-ek kicsit kisebbek a bordái, és némileg gyengébbek 12V-on. Valamint: [link]
A Seasonic-ot meg ennyiért vegyed megfele
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
14adam
addikt
válasz Satan_Claus #22150 üzenetére
A zent azért nem szoktuk alyánlani mert egy idő után elkezdenek ,,cincogni".Fsp 300pnf,Corsair cx400,
-
lsc
nagyúr
válasz Satan_Claus #22150 üzenetére
Fsp 300 pnf, hasonló gépben ilyenem van, a procihűtő a leghangosabb, az sem nagyon mert a lap szabályozza .
Az élet kegyetlen .
-
Szten Márs
nagyúr
válasz Satan_Claus #10408 üzenetére
A HX sorozatnak is csak egy ága van, csak papíron többágú, valójában az egy ág.
-
nyunyu
félisten
HX szeria elektronikajan belul egy 12V kivezetes van ketfele agaztatva.
Szoval Corsair marketingesei 3 agat irnak arra, ami elmeletileg 2 agu, gyakorlatilag meg egy. :lol:Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
00roli00
aktív tag
A 450-es VX nem elég,mert egy pcie csatija van. A TX 750-es négy db-al szolgál, és kb 5K-val drágább a 650-es társánál, aminek kettő van. Ha most raknék össze gépet ilyen motyókkal, ezt venném, ki tudja hány VGA kerül a gépbe
-
Skizz
addikt
Áhh, a modularitásnak semmi köze ehhez. Na mindegy, akkor elnézést kérek, ezesetben TX650, vagy VX450.
-
Skizz
addikt
válasz Satan_Claus #10406 üzenetére
Én eddig úgy tudtam, hogy a "kicsi" HX-ek ugyanazon S12 II bélre épülnek, melyeknek egy, azaz egy darab 12-es águk van, de javítsatok ki, ha tévedek.
-
Satan_Claus
őstag
válasz Satan_Claus #10405 üzenetére
Itt az áll, hogy három 12 Voltos ága van a 620-asnak, a 650-esnek meg a 750-esnek viszont egy
Most akkor a 650 a jó, és nem a 620?
[ Szerkesztve ]
Védd az állatokat! Egyél embert.
-
Skizz
addikt
válasz Satan_Claus #10403 üzenetére
Az a legjobb, ha csupán egy darab 12-es ága van egy tápnak, külön-külön nem képesek annyi ampert leadni. Ehhez a konfighoz egy Single Rail táp passzol, például egy Corsair HX520, HX620, de elméletileg egy VX450 is elegendő neki.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz Satan_Claus #8906 üzenetére
de egy antec tápnál erre semmi esély, hogy igaza van. everest egy szoftver ami egy szoftverből (bios) olvassa ki az értékeket, ha igaza lenne se lenne belőle semmi gondod, de nincs igaza.
-
diegho
nagyúr
válasz Satan_Claus #8903 üzenetére
mivel a szoftveres mérés nem mérés ezért nem gáz ha 100V-ot ír ki akkor se. annó egyik alaplapom (valamelyik csoda asus) volt olyan szuper hogy 12V-ra mért 17V-ot és ha feltettem a mérőprogiját mindig le akarta kapcsolni a gépet.
-
diegho
nagyúr
válasz Satan_Claus #8899 üzenetére
kimérted multiméterrel vagy bementél biosba és megnézted?
Aktív témák
Hirdetés
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest