Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace owner
addikt
-
norbert1998
nagyúr
válasz Andrewtaylor #67690 üzenetére
Valójában az semmiben sem jó. Egy olyan hardverre ráhúzni a samsung feluletet... Enyhén szólva felezi a ramot a többi, aosp telefonhoz képest. Nem lesz túl jó.
-
törölt tag
válasz Andrewtaylor #67732 üzenetére
Csak az a különbség, hogy a Motorolán nincs Touchwiz meg annyi bloatware, ami zabálná a RAM-ot. Én a Moto G-t választanám, támogatottsága is jobb.
-
quailstorm
nagyúr
S3 nem mérce, annál RAM zabálóbb teló az éleben nincs
-
atosan
veterán
-
voyager4.4
senior tag
Nem pletyka... az összes samu keretéről jön le a festék (kivéve Alpha ) Múltkor kiállított darabon is láttam már nyomát a kopásnak !!! és nem 20k-s pocket neo volt !!!
no fate but what we make
-
Rula
tag
válasz Andrewtaylor #67740 üzenetére
A G2-t még a Google készítette nem?Nem. Illetve ez csak 3 ok volt.
Illetve ő az S3 Neo-ról beszélt míg te a Note-ról.
A moto G 2-n nincs TW , hanem gyári droid, ami nem szívja annyira a ramot. Szerintem ne ítélj úgy el egy telefont, hogy nem is használtad.
Utólag :"örült apple fan vagy" eléggé samsung fannak tűnsz.[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
válasz Andrewtaylor #67733 üzenetére
Bár a note 3 neo eléggé rendben van (a kopásról nem tudok),én az S5 minit vagy az N5-öt venném ezek közül.
[ Szerkesztve ]
-
ricspusk
csendes tag
bocs, de a Samsung a drágább szegmensben is tud rosszat alkotni tehát sztem kár volna ezt pénzhez kötni.
Szerintem a Samsungnak egyszer összejön egy jó telefon egyszer nem.no nono
-
atosan
veterán
Bocsi, egyik sem talált. Almát még nem fogytam\próbáltam, Előző telóm Samsung volt, ami most azvasszonyé, alsóbb kategória, de ez sikerült nekik, nincs vele gond. Hogy van e pénzem, az a tényen nem változtat, hogy a Samu saját megoldásai ram zabálók, ellenben egy csupasz rendszer röhögve elmegy 1 giga ramon.
Eredetileg azt kérdezték, melyik volna jobb választás, leírtam szerintem melyik és hogy miért, erre felkaptad a vizet.[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
norbert1998
nagyúr
válasz Andrewtaylor #67817 üzenetére
na azért az arukereso pontosságáról inkább ne beszéljünk (kivéve ha változott az elmúlt 9 hónapban )
voyagernek +1
[ Szerkesztve ]
-
Yasuo
aktív tag
válasz Andrewtaylor #67856 üzenetére
Hát az LG F70 meg az L90 között laza 20K különbség van... Nekem annyit nem ér meg, hogy nagyobb a képernyő, plusz jobb akksi.
-
hukli21
tag
válasz Andrewtaylor #67852 üzenetére
Na igen, ezért írtam, hogy mindegyk mellett vannak érvek-ellenérvek. Van egy ipad air-em, amit imádok, jó lenne mellé egy iphone az azonos rendszer miatt, nem kellene külön fiúk vásárlásokhoz stb. +ez is lenne a legolcsóbb, de tény, hogy nem mai, és használt. A másik két versenyző meg amennyiben újat vennék akkor pont a felső ingerküszöbömön van ami az árat illeti. Ha a Nexus 5 kamerája jobb lenne, nem haboznék, de nem győztek meg a képek.
Z3c-->LG G2-->Nexus 5--> Huawei P8 --> Iphone 4s --> LG G3
-
w333
félisten
-
norbert1998
nagyúr
válasz Andrewtaylor #68174 üzenetére
+1 w333-nak, esetleg még egy 1+1-et fellírhatsz a listára, szerintem nagyon cool, bár a miui rendszer is eszméletlen szerintem
-
koma106
senior tag
válasz Andrewtaylor #68372 üzenetére
100-110k
egyelőre HTC M7-ben gondolkodom. (kicsit drága nekem)
[ Szerkesztve ]
-
-
Dákesz
tag
válasz Andrewtaylor #68974 üzenetére
Szia
samsungot nem szeretnek, iphone 6 meg belefer a penzbe, azokbol mar uj kijavitott verziot arulnak? (Nem hajlik el) -
Flind
senior tag
válasz Andrewtaylor #68972 üzenetére
Én i6-ot.
(#68974) Andrewtaylor: Miből gondolod hogy a Z3 akad és fagy? Régebben tényleg voltak bajok a Sony szoftvereivel, de Z2 óta teljesen rendben vannak. Mondjuk az említett S5-nél sokkal gyorsabbak. Meg az LG-knél is. Nézz be a Z3 család bármelyik tagjának a topicjába! Támogatás is teljesen jó, a sima Z is kap még Lollipopot.
(#68981) okos67: Mármint a Xiaomi Redmi Note 4G? Veheted nyugodtan, ajánlott.
(#68983) -=Libria=-: Szerintem próbálj megbarátkozni a Z2 méretével, mert mindenben jobb a másik kettőnél. Én mindenképpen amellett döntenék.
(#68987) alfalibra: Xperia Z1 Compact. Pont 100k körül van. S5 Mininél ezerszer jobb.
Ha meg belefér, a Z3 Compacttal még jobban jársz. Az a te döntésed hogy megéri-e neked a felárat.[ Szerkesztve ]
-
bigdaddylaza
tag
válasz Andrewtaylor #68998 üzenetére
üdv én is sonyn meg lg gondolkodokde mindegyikre irnak,hogy valami nem ok...
-
nazol81
csendes tag
válasz Andrewtaylor #68954 üzenetére
Miert ne vegyek Huaweit? Nem kotozkodni akarok, nem all szandekomban, csak kerdem. Ascende Mate 7-nek masszivak az eredmenyei, es mondhatni, hogy ami tesztet elolvastam rola (magyar es UK), mind magasztalta. Szoval?
G3: nem tudom hol all a szoftver optimalizalas, de mindenhol azt hallom, hogy a processzor nem birja el a kijelzot, valamint akadozgat.
Note 4: megmondom oszinten, hogy semmi bajom vele, csak egyszeruen nem tetszenek a samsungok..., probalok baratkozni vele... de ha mar ennyit koltok egy telefonra, tetszen is basszus.
Edge: itt (UK) siman kaphato, de nem tudom hova tenni... miert is lenne jo nekem egy lecsapott elu telefon.Szoval meg agyalok.
Plusz nagyon varom: Nexus 6. Meg angliaban sem jelent meg sajnos. -
diegho
nagyúr
válasz Andrewtaylor #69007 üzenetére
Ezt a baromságot ki mondta neked?
-
monti0222w
addikt
válasz Andrewtaylor #69007 üzenetére
Basszus, a mi nyelvünket a legnehezebb fordítani pláne még értelmezni is!
atike. Xiaomi Mi3-4 pöpec egy telok mind kinézet, mind belbecs.
[ Szerkesztve ]
-
voyager4.4
senior tag
válasz Andrewtaylor #68998 üzenetére
Nem kell a sony-t temetni. BB-nél is jönnek mindig a postok, aztán még nem jött be. Azt nem kell elfelejteni, hogy ezek a vállalatok nem (csak) a készülékeladásból élnek.
no fate but what we make
-
Kleroo
veterán
válasz Andrewtaylor #69332 üzenetére
16 gigás verzió megkapható gyári gairval.
G pro2-vel mi a baj?Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
-
Kleroo
veterán
válasz Andrewtaylor #69344 üzenetére
Sry, akkor fail. Bár igazán furának találom,hogy az ujmobilokon ezen logika alapján gyakorlatilag nem létezik gyári garis portéka.
Valószínűleg Note3 neo lesz a befutó, az áll a legközelebb a szokásaimhoz, és még talán belefér. (Note3 nem tud semmi érdemlegesen jobb dolgot, illetve nincs is rá pénzem)
batai15: No offense de néha olyan nagy mellénnyel beszélsz olyan szinten szemet szúróan pocsék helyesírással, hogy muszáJ szóvá tennem, pedig távolról sem vagyok helyesírás-náci, és én is vétek hibákat.
MÁS:
Páromnak is kéne valami dual simes cucc. Most Navon Mizu M500-aq van. Árához mérte szerintem remek. Korrekt qHD 5col IPS kijlező, korrekt soc,ram,tempó. De azért jó lenne picit feljebb lépni róla. 50k sávban.
Ascend G620-at le tudja valami verni? Kamera minősége lenne a legfontosabb aspektus[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
maggi1886076
addikt
válasz Andrewtaylor #69503 üzenetére
Na meg egy antutu mágus kell ez ide?
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
batai15
félisten
válasz Andrewtaylor #69510 üzenetére
Hát ne haragudj de értelmes ember nem hisz benne, főleg mikor egy frissítésel egy telefon mondjuk 3-5 k pontot ugrik.
-
batai15
félisten
válasz Andrewtaylor #69512 üzenetére
-
Laza...
addikt
válasz Andrewtaylor #69510 üzenetére
Mi a jó az antutuban? Az x millió pontszám? És mi a szent sz@rt ér ha laggol a rendszered? Elárulom Neked, hogy olyan 17k ponttól gyakorlatilag bármilyen teló, bármilyen apk-t simán futtat. De egészségedre, biztosan nőveli a nagyságod a sok-sok kis antutu
Never give up!
-
REXIS
tag
válasz Andrewtaylor #69518 üzenetére
Tehetek róla, hogy a tesztekben kiírják?
-
voyager4.4
senior tag
-
Blackmirror
őstag
válasz Andrewtaylor #69536 üzenetére
Bezzeg egy BB-vel frankón le tudtad volna írni.
( nem értem miért nehézkesek)[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
Ricsko :D
aktív tag
-
anonimus25
tag
válasz Andrewtaylor #69621 üzenetére
szia mi a baj a lumiával facebook terén?
A majom egy okos állat aki hülyéskedik,az ember meg egy hülye állat aki okoskodik.
-
junior11
veterán
Hát én pedig gond nélkül fészbúkozom a 925-tel...
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Vhaerun
tag
Köszi a válaszokat.
Az S4 mini ennyire nem jó? Pont az lett volna az első számú kiszemeltem... -
dragonfx
veterán
válasz Andrewtaylor #69857 üzenetére
hát olyna 80-100.
a htc 826 nem jo?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz Andrewtaylor #69881 üzenetére
nekem nem kell csucstelo.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
joey04
titán
válasz Andrewtaylor #69912 üzenetére
hát a szeptember-október az nem egy teljes év. pénz meg kb júniusban lesz rá. ha nagyon akarnám megoldanám a note 4-et is, de: ez a QHD - 64bit - Lollipop dolog mire összeáll... kell ennek egy generáció. a mostani exynosos note 4 a loli frissítéssel sem biztos hogy megkapja a 64 bit támogatást, a mostani szoftver pedig döcögősebb, mint a note 3 valaha volt. és akksiidőben is gyengébb. ez persze csak a személyes véleményem. A következő generációs 64 bites socok már talán még inkább spórolósak lesznek, meg picit ugye erősebbek. a mostani 805-ös snapi is elég erős elvileg a QHD-hoz, de a samu által háttérben futtatott szolgáltatások, meg a közel sem tökéletes optimalizáció miatt nem árt egy erősebb vas. no meg talán a fémmel is jobban összebarátkozik a samu. Ha nem is lesz az egész fém (mert akkor nehéz lenne, bár én bevállalnám), a mostani fémkeret hibáit talán javítják. Magyarul ezt a generációt a véleményem szerint minden szempontból érdemes kihagyni.
-
quailstorm
nagyúr
válasz Andrewtaylor #69915 üzenetére
Vicc gyenge? Oszt ugyan miben? Mutassál már rendes kiforrott 64bites droidot kérlek...
Mert hogy alapfeladatokban nem tudod megfogni az biztos. Játékban sem. Akkor miért vicc gyenge?
Milyen iPadod van? Látom Air, az meg megint nem egy fos, és közel áll az 5S-hez. -
galaxys80
veterán
válasz Andrewtaylor #69915 üzenetére
Éljen. Újabb igazi "szakértővel" gazdagodott az amúgy is rettentően magas színvonalú topik.
-
junior11
veterán
válasz Andrewtaylor #69945 üzenetére
Miért zárja ki a 930-at? Vígan elfut még sokáig az S800-zal, ez nem android
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
maggi1886076
addikt
Miért vagy még itt?
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
s4tch
veterán
Apóca, ne adj több tanácsot. Süt a posztjaidból az elfogultság és a felületesség, így ennek semmi értelme.
-
batai15
félisten
Uram isten.. A g2 snapi 800al jobb mint a te telefonod. Nagyon értesz a dolgokhoz apukám így minek osztogatod itt a tanácsokat?
-
Deck
titán
válasz Andrewtaylor #70163 üzenetére
Attól, hogy vannak szarul optimalozált droid verziók nem az android hibája.
PS5
-
w333
félisten
válasz Andrewtaylor #70166 üzenetére
Ez nem a rendszer hibája, egyszerűen a QHD kijelzőnek nem elég az S801 !
Nekem G2 van és mégis gyorsabb mint a Nexus 4 ami előtte volt
Erre nagyon jó példa a Nexus 6 ami kb. ugyan olyan döcögős mint a G3, na és miért ? hát azért mert abban is QHD kijelző van, szóval nem a rendszer hibája !
(#70168) Andrewtaylor
Persze biztosan lesznek egy páran, de azért messze nem olyan vészes a dolog, de tény hogy a G3 még a G2 -től is akadósabb (Snapi 810 -nek való a QHD) !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
batai15
félisten
válasz Andrewtaylor #70168 üzenetére
Hát az iPhone is tud laggoni. Amúgy a loli pop remélhetőleg majd sokat javít ezen.
-
w333
félisten
válasz Andrewtaylor #70171 üzenetére
Mert kevés alatta a vas ...
Ha hasonlítani szeretném a QHD + S801 ... akkor hirtelen a Moto G jut eszembe HD (720p) kijelző + Snapi 400, kb. ezt az erőt tudja a G3 a QHD miatt
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 14 Pro max 256gb, space gray, gyári kártyafüggetlen, elő tulaj
- Huawei Mate 50 pro, TELJES Google-val, 1 év garanciával, 100%-os aksival, dobozával, gyári töltővel
- Újszerű iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium Apple.hu Garancia: 2026.09.18.
- Xiaomi 13 + Xioami printer 1s Set
- iPhone 12, Purple, 64GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest