Hirdetés
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ithuriell
csendes újonc
Sziasztok szépségeim!
Már sokadszor írok a témába, de még mindig nem sikerült döntenem. Jelenlegi jelöltjeim:
huawei p7
htc one m7Ami fontos lenne, hogy facebook, youtube, viber stb. szóval ezekhez hasonló programok jól fussanak rajta,
akadás mentesen.
Jó kijelzője legyen, tudjak rajta pdf-et olvasni
Jó hangzása legyen (htc tuti nyerő itt)
Szép legyen a telefon, szép alatt pl a huaweit értem
Ne legyen törékeny, bírja a strapát
Első kamera szép képeket lőjön
Aksi bírja ki kemény használattal 12 órátA fent említett telefonokon kívül mik jöhetnének még szóba ilyen követelményekkel?
Játszani nem nagyon szoktam, ha mégis akkor se ilyen fú de brutális játékokkal, szóval az nem
lényeg. A huawei felé húz a szívem, mert egyszerűen gyönyörű, és szép képeket csinál, de
a htc erősebb, jobb a hangzás. Ha nem játszok, csak a közösségi oldalakkal kapcsolatos appokat
használok azt jól bírja a p7?Nem ragaszkodok oprendszerhez
Xiomi, meizu, dooge kilőve
Ezek fényében milyen telefont ajánlanátok használtan 40e forintért? -
veterán
Drágább is , névtelen is , engem ez nem győz meg.
Nálam a max 50 az max 50. Ha 54.400.-ért találok valami jobbat , akkor sem valószínű hogy átlépem az 50-et , mert nem és kész. Arról nem is beszélve , hogy én ugyan intenzíven keresek , de várok januárig , mert 2 hét múlva nem csak kommunikálva lesz az "akció" , hanem tényleg minden le lesz árazva.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
O+2 vagy 5X?
4 gb ram miatt a oneplus sokkal jobban bánik a multitaskinggal?
Kijelzőben mennyire jobb egyik a másiktól?
Ujjlenyomatban melyik a pontosabb, gyorsabb?egyéb pro kontra esetleg?
-
veterán
válasz beni3d #90375 üzenetére
Hát nemtom, de szerintem Te ugyanazt keresed amit én is
50 ezerig dual-sim, bővíthető memós , jó kamerás , stabil rendszer , jó GPS , B20 4G ...(sosem volt még windows-mobilom) a keresett termék a Microsoft Lumia 640 Dual lesz ...
2 ,3 , vagy akár 4 év garival : [link][ Szerkesztve ]
-
-
Ájvé
veterán
Egyiket se, SoC mindkettőben gyenge.
Helyette Meizu M2-t ajánlanám, 2/16-os, SoC is jó benne, csak ha dual simet kihasználod nem tudsz micro SD kártyát tenni bele, mert a 2. Slotba helyezhető.RunnyJuggler:
Meizu M2 Note ha nem túl nagy, üzemidőben is nagyon jó. 2. SIM helyére megy a micro SD kártya, úgy mint a fent irt M2 esetén.
Használtam Xiaomi Mi3 vagy LG G2, egyikbe sincs micro SD bővíthetőség, kamera mindkettőben jó (Sony IMX135).[ Szerkesztve ]
-
RunnyJuggler
aktív tag
Hali!
50 ezer forintig szeretnék telefont venni, lehetőleg jó android frissítésekkel, használt is szóba jöhet.
IPS kijelző, tűrhető kamera, tárhely nem vészesen fontos, akksi bírjon ki 1 napot, nem nyomkodom annyit.Köszi!
-
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Két telefon között vacilálok páromnak:
Huawei Y6
Honor HollyAmi fontos:
5" HD kijelzőIlletve lehet-e tudni, hogy melyik készüléknél mennyi van az alkalmazások számára tárhelyileg? Egyik készülék apropója a 2GB ram, a másiké pedig a 16GB tárhely. Mit ajánlotok, illetve ezen kívül ilyen 45e Ft-os összeghatárig mit javasolnátok?
[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
Sziasztok.
A telefon egy Alcatel OT-6010D Star Dual SIM.
Tudom nem erőgép, de ...
Egy idősebb férfinak lenne a telefon, de csak telefonálásra és ritkán SMS küldésre/fogadásra. Másra nem lenne használva. Ismerős adná el, érdemes megvenni Neki? Lényeg, hogy hosszabb távon megbízhatóan és stabilan működjön a telefon és legyen hozzá hazai szerviz háttér. Már nem garanciális a telefon amiről kérdezek. (sokat van egyedül, több napra is és fontos lenne a megbízható működés) Baráti áron adnák ezt a telefont.[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
lalyoska
tag
Sziasztok!
Talán sikerült leszűkítenem a kört. Holnap készülök megvenni az új telefonom.
A legfontosabbak: fémház, nappal remek kamera, sok makrófotózásra, tájképekhez és elfogadható üzemidő.
A jelöltek: Honor 7. Huawei P8.
Utánaolvastam, a Huawei P8 kamerájáról sokkal jobbakat írnak, ez helytálló?
Aki P8-at használ, mik a tapasztalatok? Kmaerában melyik jobb?
Köszi!![ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
Vibe P1m az egyik legjobb üzemidőben, P70-nél is jobb, ilyen felhasználás mellett jó választás szerintem.
Meizu M2 még jó lehet, igaz üzemidőben nem kiemelkedő, de minden másban megfelel a leírtaknak. Dual Sim mellett viszont nem bővíthető.Ha sokat netezel és 4G is fontos (telenor vagy tmobil) akkor viszont nem jó a Meizu sem jó. Vibe P1m tudja elvileg a B20, ezen felül P8 Lite jöhet szóba.
[ Szerkesztve ]
-
maggi1886076
addikt
Doogee X5 pro akksi nem túl acélos
Meizu M2 Note itt vag dual sim vagy single sim+memóriakártya.Kintről rendelhetők más telefonok is, talán kedvezőbb áron.
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Alg
veterán
Sziasztok!
Általános használatra keresek telefont. Az alábbi peremfeltételekkel:
- Dual SIM (nem baj ha csak az egyik tud mobilnetet)
- Nagy akksi/jó üzemidő
- Max 5", IPS, 720p
- gördülékeny rendszer, Android (4.4+)
- viszonylag sok netezés, nulla játék
- Kamera nem érdekesEzek alapján a Lenovo Vibe P1m-et látom érdekesnek (vagy p70, de az drágább és feleslegesen erős nekem), esetleg van valami más/olcsóbb alternatíva? (nem hiszem el, hogy ezekkel a feltételekkel nincs 50k alatti telefon. A legtöbb mondjuk az akksin/üzemidőn bukik el)
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
maggi1886076
addikt
A 8 gigások is bővíthetőek, tehát nem mind1. Akinek nem szükséges a dupla sim, annak megfelelő lehet. Akinek kell, annak lehet, hogy kevés a 16gb. Az te vagy, de aki ennyi pénzt kiad telefonra, az ki is próbálja, és ezek után jön a csalódás, hogy megtelt és lehetőség sincs bővíteni!
Nem lesznek rémálmaim emiatt, de aminnyi marhaságot itt az utóbbi hónapokban összehordtál, az vmi fantasztikus
[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Ájvé
veterán
válasz maggi1886076 #90378 üzenetére
Ja igen, de legtöbb telefon csak 8GB-os, azokra ennyi se fér. Nekem elég 12 is, 2,3GB zene, vannak képek és Here is fent van (persze csak magyarország térképpel) jó pár játék (persze nem ilyen több GB-os darabok), nyilván embere válogatja kinek mi elég, dual sim se volt kitétel mellesleg.
#90371:maggi1886076:
Bocs swypeal írok és van hogy elsiklok felette, remélem azért nem lesznek rémálmaid ez miatt.[ Szerkesztve ]
-
maggi1886076
addikt
A 16GB-ból jó esetben 12 marad, ami nem túl sok! Sőt sok eseten annyi sem. Felrak egy 3 Gb zenét, meg 2 komolyabb játékot, és a navigáció térképeinek már hely sem marad..!
-
Ájvé
veterán
válasz cs.zs. #90374 üzenetére
Ez igaz, viszont 50 alatt biztos hogy a legjobb, 2/16-os készülék nincs is nagyon több (ugyan innen M2 Note 50-ért), szóval nem hogy nem rossz, de közel sincs ennyiért hasonló készülék. Másrészt 16GB ROM miatt még micro SD is nélkülözhető, mert miden más készülék 8GB-os csak.
beni3d:
Árat nem írtál, P8 Lite esetleg.[ Szerkesztve ]
-
beni3d
aktív tag
válasz cs.zs. #90372 üzenetére
Hát dolgozói díjcsomagban vagyok így ha lehet kihasználnám (gyakorlatilag emiatt váltok készüléket, jelenleg még egy redmi 2-t taposok).
Ezesetben tudtok ajánlani hasonló kategóriájú telefont ami B20 LTE képes? Mik a best buy-ok ebben a kategóriában?szerk:
Amire szükségem van:
Jó fényképező (elő és hátlapi)
Lehetőleg nagy üzemidő
Gyors legyen
Hearthstone-t vigye
És persze B20 képes
Lehetőleg infra[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz beni3d #90370 üzenetére
ott - bár nem csak náluk - vidék jelentős részén nagyon kell a készülék részéről a 800 MHz/b20 támogatás, mert sok helyen csak 2g (gprs/edge) és 4g/lte 800 MHz/b20 van, 3g nincs, így ha a készülék nem 800 MHz/b20 képes, akkor marad a lomha 2g.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
h146207
tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék (és fogadnék).
Cél:
Android, max 100.000,Ami fontos:
Akksi: nem a mAh a lényeg, de bírja jól.
kijelző: 4.6'-5' körül.
kamera: nem kell művészi szint, de megbízható legyen. szürkületkor ne fossa össze magát.
fm rádió: legyen.Ami nem fontos:
kijelző felbontás, szín
filmfelvétel felbontása
proc magok száma: 4gyel jól elvagyok, nem érzem, h az octacore annyira megváltaná a világot (max ha az akksi spórláshoz kell a gyengébb négyes)Amit nézegettem:
-új kínaiak: huawei, xiaomi, lenovo. ezek közül árban/designban a lenovo vibe x2 tetszett, viszont elég sok rossz tapasztalatot olvastam. leginkább a honor 6 felé húznék, de arról is olvastam rosszakat. jelenleg ő az egyik jelölt.
-megbízható márka, kompromisszummal: nexus 5 (akksi gyenge), valami samsung galaxy ami épp belefér.
-kurva jó telefon használtan: itt még nincs ötletem.Edding nexus 4em volt, de kinyírtam. sokkal rosszabbat max nagyon olcsón vennék
Köszi!
-
beni3d
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgattam sokat és mivel eddig is Xiaomi felhasználó voltam a Note 2-t szemeltem ki magamnak. Azonban sajnos némi olvasgatás után olyat is láttam, hogy nincs benne magyarországi lefedettséggel kompatibilis LTE. Az lenne a kérdésem, hogy ez igaz-e, illetve ha nem tudnátok-e ajánlani hasonló kategóriájú telefont.
Köszönöm!
-
DiceBlade
aktív tag
Sziasztok!
Játékra kb 40ig milyen új független vagy Dominos okostelefont ajánlanátok? Karácsonyra lenne, eddig a Lenovo a536 volt az ötlet de a kijelzője szerintem botrányos.
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
Gergő170
aktív tag
Sziasztok!
Január vége felé esedékes lenne egy telefon vásárlás!
Milyen telefonokat ajánlotok 40-55 ezer között ?Jó lenne:
- Minőségi kamera
- Erős hardver
- Rendszer: Android
veterán
válasz diegho #90341 üzenetére
Erős tévedésben vagy, gsm boltokban és nem hivatalos forgalmazású helyeken (emag,mall), bolti garancia van, vagyis a garanciát a bolt biztosítja és nem a gyártó/forgalmazó. Ha elromlik a telefon, a boltba viheted vissza és ők majd elintézik saját vagy szerződött szervizzel a garanciát. LG alapból 2 év garanciát ad, szóval eleve gyanús, ha nem ennyit adnak rá.
Remekelek28:
Hát ez is egy hozzáállás, de én inkább venném drágábban biztos helyről.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Lehet nem a legjobb topikba írok, de talán itt vannak páran akik használtak már fóliát telefonon:
Átlag használat közben összemocskolódott kijelzőt mivel lehet megtisztítani, hogy rátehessem a fóliát? Mikroszálas kendő úgy vettem észre csak jobbra-balra keni a zsírt. Gondoltam arra, hogy szétkenek egy kis ablakmosó folyadékot, de mivel töröljem le? Van valami tippetek?
Köszi előre is!
-
hans989
tag
válasz Csaby25 #90345 üzenetére
Továbbra is fenntartom az alábbi linken található a vélenyemet:
[link]Az említett 3 készülék közül én az LG Leon-t venném, ebben az esetben a Szolgáltatások letíltásával és a felesleges Alkalmazások törlésével/letíltásával tudod használhatóbbá varázsolni a mobilt. Lásd a képen:
[ Szerkesztve ]
-
Csaby25
őstag
válasz #23920384 #90277 üzenetére
Ezekre szűkítettem a kört:
Lenovo A6000, Vodafone Smart prime 6, LG Leon.
Ezek közül a Smart prime 6 a legolcsóbb, viszont nem tűnik semmivel sem rosszabbnak a többinél, sőt: frissebb android mint a Lenovonak, nagyobb kijelző, mint az LG-nek. Szerintetek?
Esetleg szóba jöhet még valami hasonló árban vagy olcsóbban ?
Köszi![ Szerkesztve ]
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
veterán
Bocsika, melyik most a legbrutálabb kamerájú Windows-mobile (LUMIA) ?
-
retfirg
tag
Sony Z1 Compactról mire váltha még az ember manapság, ha nem Z5C-re szeretne feltétlenül? (Természetesen csak az értelmes, funkcionalitásban, minőségben és minden egyéb téren értelmezhető opciókra szorítkozva.)
// Ezt olvastam, meggyőzőbbre vágynék- Árkategória: Z1C után talán mondani se kell.
- Újat, bárhonnan normális garival, rendes számlával
- Tervek: Marad a Z1C, ha nem leszek vmi másba szerelmes.
- 90% alapfunkciók, az okosságot napi átlag 10 percben. Kiélvezem azt, hogy ha kell van email, web, navi, stb-stb - szóval kihasználom, de nem nyomkodom naphosszat, elsődlegesen telefon.
+ sarkalatos pont: nálam így simán elvan 3 napot töltés nélkül, és ennél alább nem is nagyon adnám
- Androidról nem váltanék feltétlenül, de végülis nem zavarna, ha a google nem látna be a seggem lyukán (Értelemszerűen csak olyan dologra lennék nyitott, ahol kevésbé akarnak benézni hátulról - vagy akár láncot akasztani előre -, vagyis az alma nem opció.)Előre is kösz.
# If the wishes were fishes nobody ever get hungry
-
Ájvé
veterán
válasz Remekelek28 #90332 üzenetére
Akkor felesleges ennyit költenie telefonra is, fele ennyiért is kap S410-es telefont, de Meizu M2 vagy M2 Note is ott van 40-50-ért.
Igen és pontosan honnan is van 63-ért gyártóival G4s? Nekem nem sikerült találnom. Bárhogy nézem 100 körül van gyártói garanciával.[ Szerkesztve ]
-
lacam
aktív tag
válasz diegho #90334 üzenetére
Én is nagyon szemezek vele. De még a kepben van a sima g3 is... mondják h a flex2 -nek nagyon jó a kijelzője..csak még előben nem láttam.
Ebben az árkategóriában talán ez az a telefon ami a legjobb -leszámitva gondolom pár kínait-.
Samsungok között nem találtam hasonlót ebben az árban.
Holnap lehet rá tudok nézni egy ilyen hajlított csodára :-) -
5150head
senior tag
"Sajnáljuk, jelenleg nincs elég "Redmi 2 Pro - még több gigabájt" készleten a rendelésed teljesítéséhez. Kérlek próbáld újra 10 percen belül vagy szerkeszd a kosaradat és próbálkozz újra. Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért."
Amúgy itt néztem legelőször, de már akkor sem volt...
[ Szerkesztve ]
-
5150head
senior tag
Sziasztok!
Van ötletetek, hogy honnan tudnék szerezni Xiaomi Redmi 2 Pro fekete telót. Aqua kifogyott, törölték a rendelésem. Karácsonyi ajándéknak szántam.
Esetleg valami alternatíva? -
Ájvé
veterán
-
diegho
nagyúr
Ha le szeretném cserélni a Oneplus One-t, mert túl jó és szeretnék sz.pni valami fossal, akkor 100k körül mivel tudnék a legjobban belenyúlni a szarba? Na viccet félretéve mi lehetne méltó utód? Kb csak netezés és youtube ami a lényeg, legyen double tap to wake és lagmentes működés, kijelző legyen 5-6" között.
-
67tuareg
tag
válasz Remekelek28 #90324 üzenetére
LG G4 c az, én is pont ezt akartam javasolni. Fiam 15 éves, 9.-es és nagyon szereti, pedg az utolsó csavarig ki van használva.
-
Ájvé
veterán
Ha méret nem számít, akkor Miezu M2 Note.
Ha nagy akkor van még Honor 4c, a tárhely bővíthető.
Esetleg kicsit drágábban Lenovo Vibe P1m, ennek nagyon jó az üzemideje.[ Szerkesztve ]
-
vkig
csendes tag
Sziasztok!
Karácsonyi láz...
Telefon kéne a tesómnak.
Árkategória: 60000 Ft
Új.
Az üzlet legyen megbízható, illetve Budapesten át lehessen venni.
Hosszú távra kellene.
Felhasználás: Facebook, Youtube tehát nagyjából az átlagos tinilány amire használja.
Ami jó lenne: jó kamera, viszonylag nagy tárhely
Huawei Ascebd P8 Lite jött előszőr szóba, ahhoz hasonlót szeretnék, de nem azt.
Előre is köszi! -
Ájvé
veterán
válasz Öcsielvtárs #90319 üzenetére
Adreno 320 van benne ami jóval erősebb a Mali450 és Adreno 305-nél is. Nagyon komoly játékokon nem kell gondolkodni.
-
legenda
válasz #46372352 #90296 üzenetére
úgy helyes, hogy a telemax is szervizeli, de nem csak és kizárólag ők, az lg és a samsung esetén is adott más lehetőség, jobbak is - bár ezt is esete válogatja, mert sok esetben a telemax sem rossz, ahogy máshol is vannak jó és rossz tapasztalatok egyaránt.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Ájvé
veterán
válasz Öcsielvtárs #90317 üzenetére
Ha komolyan játszani akarsz akkor egyik se ajánlott, Adreno 305 se jobb (néhol gyengébb), egyik említett telefon sem igazán jó játékra.
-
Ájvé
veterán
válasz Öcsielvtárs #90313 üzenetére
P8 Lite
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Sziasztok,
ma vagy holnap (nem vagyok egy izgulós/kapkodós típus) vennét a T-nél nem független készüléket. Az alábbiak közül mit ajánlanátok?
- Samsung A3
- Samsung A5
- Huawei P8 LITE
- Sony M4 AquaEsetleg mást hasonló kategóriában?
Köszönettel,
ThinkPad
-
bepe79
addikt
válasz mateus #90311 üzenetére
És ha jól olvastam, 2016 közepétől már minden alsó és középkategóriás Samsungban is biometrikus szenzor / ujjlenyomat-olvasó lesz, ez számomra nagyon pozitív! Úgyhogy valószínűleg továbbra is kitartok a Samsung mellett.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Ájvé
veterán
Ha ennyi a kitétel és nem fontos a teljesítmény akkor Lenovo P1m a jelenlegi üzemidő bajnok.
-
bepe79
addikt
Sziasztok! 2016 nyár végén-ősz elején jár le a T-nél a 2 éves hűségem a mobilra (Ace 4), és hasonló középkategóriás (40-55K) mobilt keresek, ami ezeket tudja:
- compakt méret (max. 4.3"-4.5"-ős méret)
- min. 1, de inkább 1.5 GB RAM
- min. 4 magos proci (sokat játszom a Hearthstone-al)
- fentebbi okból kifolyólag min. KitKat, de inkább Lollipop vagy 6.x-es Android
- min. 8, de inkább 16 GB-os tárhelyAz A3 ennek megfelel, de gondolom, akkor már nem lesz a szolgáltatók kínálatában. Van alternatíva hasonlóan viszonylagosan nyomott áron? Vagy lesz a T-nél szerintetek?
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Kodiak88
tag
Hello!
Új dual sim telefon vásárlásán gondolkodom. Szeretnék Wp-ről viszatérni droidra, de nemtudom most mit lenne érdemes venni 50-70k között.
Nézegettem az A3 duos-t, de az 1Gb RAM-tól picit tartok, egyébként elég lenne a telefon. Játszani anynira nem szoktam (bár néha egy kis darálás DT2-ben nem lenne rossz) és ahogy nézem értékelhető képeket csinál.
Tudntátok tapasztalatokat írni a telóról iylen téren?
Gondolkodom még az A5 Duos-on is de az már picit nagy, és elég drága.
Vagy esetleg teljesen mást kéne néznem??
Köszi a válaszokat.
-
mateus
senior tag
-
mateus
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest