Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tankos50
tag
válasz monti0222w #90898 üzenetére
szia
köszi
akkor ezek szerint csak kimaradt valamilenovo-t szeretnék
-
tankos50
tag
üdv és B.U.É.K mindenkinek
tanácsot szeretnék kérni ,remélem jó helyen járok
ha mégsem akkor igazítsatok útba legyetek szivesekokostelót szeretnék vásárolni minél olcsóbban , ezen a téren kezdő vagyok
ha azt mondom hogy siemens s45-öt fogok leváltani akkor remélem ezzel mindent elmondtam ( szabad nevetni , nem sértődöm meg )
nem váltogatom túl gyakran a telómatnos leírom mit szeretnék, és segítsetek választani
igényeim : legyen rajta GPS , eltévedős vagyok , ez ha lehet működjön hálózat nélkül is
jó hangos legyen , ébresztőnek is ezt használnám
lehetőleg sokáig bírja az aksija
ha lehet tudjak bele ilyen kis sd kártyát is tenni
nem kell hogy száz magja legyen a procinak , nem vagánykodni akarok vele , nem státusz szimbólumnak veszem
használni szeretném
azt sem tudom melyik a jobb telókban , a windows-os vagy az androidos , biztos van másféle is de ahogy nézem ez a két fajta a gyakoribbnem kell hatalmas méret sem ,( laptopom van)
olyan általában telóméret jó nekem isha van olyan ami aránylag jó képeket is készít az hab lesz a tortán nekem , mert ha eladok valamit akkor letudom fotózni is
hát az ár maradt még azt hiszem , nos örülnék ha max 25-30-nál megállna , de nem ez a fő szempontom
nem két napra veszem , viszont nem vagyok dúsgazdag semnos azt hiszem ennyi kb , először is nevessétek jól ki magatokat aztán gyűrkőzzetek neki és segítsetek
56 évesen már nem könnyű ilyesmit választanielőre is köszönöm és B.U.É.K mindenkinek
-
kerxy
őstag
válasz Core2duo6600 #90895 üzenetére
Ha Samsung érdekel, akkor a Galaxy A3 Duos-t ajánlanám.
-
Core2duo6600
veterán
Hello,
Dual sim es LTE képes telot keresek, leginkább a samsungok tetszenek, méretben az s4 mini környékén,
függetlenül, szolgáltató kizárva mint vásárlási forrás.
Ár ? fogalmam sincs, hogy milyen árak vannak !
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Kolty
aktív tag
válasz monti0222w #90854 üzenetére
Itt írnak kettő év garanciát:
[link] -
félisten
-
Kolty
aktív tag
válasz monti0222w #90854 üzenetére
Itt írnak kettő évet:
[link] -
veterán
válasz szabonagyur #90889 üzenetére
Igen, megvettem, mert ennyi pénzért (14000 Ft-ból 600 lebeszélhető + ha 3000-rel feltöltöd a kártyát, akkor 6 hónapig 500 MB netet is adnak) nem szabad otthagyni !
Persze nyilván ez a telefon egy vicc, de ha azt nézem hogy 3 éve akciósan 13000 Ft volt az S5610, ami nem okos, még 2 évvel ezelőtt is 25 ezerért árulták, vagy közel 17000 Ft volt anno a Samu Chat335 , ami még viccnek is rossz, akkor ez ebben az árban egy csúcskészülék. Tartaléknak (is) kiváló.Igen, tudom, hogy amennyiben dual-simes, mindkét kártyája Telenor, de ez nekem pont jó, egy speciális Telenor flottában van a család.
Jelen pillanatban NEM TUDOM megmondani hogy dual-sim-e , mert vannak ugyan rá utaló jelek: a menüben, és a térerő-kijelzésnél is, de hátul le van ragasztva. Vagy a matrica alatt van a második sim, vagy a kis műanyag ablak pattintható ki. Mivel 3 napig cserélhető, egyelőre nem álltam neki megbontani
Ennyi pénzért ez ajándék kérem, a csomag része egy nem-agybadugós headset, 500mA töltőfej, rövidke kábel, és persze a SIM-kártya.Mindenki eldönti saját maga, hogy az ár-érték aránya hogy alakul. Szerintem jól.
-
törölt tag
válasz Borote #90885 üzenetére
Az ilyen barátnők esetén egyszerűbb, ha bemegy a boltba, kinéz 3-4 számára tetsző darabot, amiből választani tudtok 1-et. A keret szűkösen korlátozott, nem lesz nehéz választani.
1 GB RAM-mal LG Spirit-et tudom ajánlani.
2 GB RAM-mal nem lesz olyan márkájú telefon függetlenül, amilyen neki kéne.
Ennyi. -
félisten
-
Borote
addikt
Köszi szépen mindkettőtöknek! Mutattam barátnőmnek, és a szokásos "nem ismert márka" esete forog fenn.
Szóval ahogy nézem még a Huawei és Alcatel sem játszik, nem hogy a Meizu, Xiaomi... Doogee-ról nem is beszélvePontosítok... LG, Samsung, HTC, Sony, Motorola, Lenovo, Asus, talán Acer... (Apple? ) vonalon is van lehetőség?
-
Borote
addikt
Sziasztok!
Van mostanában 45-55 ezer forint körül újonnan telefon amiben 1 GB-nál több memória van és felbontás is megüti a 720p-t? Vagy inkább érjük be az 1GB RAM-mal és valamilyen értelmesebb SoC-cal?
A
-
gippazoid
senior tag
Sziasztok!
S5 dual a turbado-tól vagy OnePlus X EU kivitel a gyártótól?
Turbado.hu 2 év bolti gari, OPX 2 év gyártói gari de DHL viszi a szervizbe külföldre (nem Kínába).Van esetleg tapasztalat OPX szervizzel, turbado szervizzel?
Esetleg más javaslat dual sim-es telóra ami legalább annyit tud mint a fentiek és EU 4G-t?
Gippazoid Novelties Inc.
-
lambda5
tag
Sziasztok !
A XIAOMI Redmi 2 Pro-n kívül van valami alternatíva dual SIM-es megbízható készülékre 200 euró alatt ?
Kamera nem szempont csak a megbízható működés, jó hangminőség és jó "térerő".....Szürkék vagyunk. Félúton állunk a fény és az árnyék között!
-
MODERÁTOR
-
Shyciii
veterán
válasz lezuvius #90867 üzenetére
lezuvius, Viktor0610
Köszönöm
GSMArena-val az a gond, hogy a Compare részben nekem kell kiválasztanom mobilokat és úgy tudja csak összehasonlítani, de olyan nincs, hogy jelenítse meg mondjuk az 5"-os kijelzőjű telefonokat amiknek a másodlagos kamerája 5mp vagy afeletti.Phonearena már egész közel van hozzá a Phone finder opcióval.
A DeviceSpecifications oldalon meg szintán csak konkrt készülékekre lehet csak keresni.
u.i.: hopp látom, hogy közben a GSMArena alatt is van phone finder rész, és nem is rosszabb, mint a PhoneArenáé.
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
MODERÁTOR
-
Shyciii
veterán
Sziasztok
Tudtok olyan weboldalról, ami elég nagy mobil adatbázissal rendelkezik az elmúlt 2-3 évből, és lehet szűrni feltételek alapján? Egyik ismerősöm szeretne mobilt, és megcélzott pár feltételt, de elég lassú egyenként végignézni a kínálatot, hogy melyik felel meg neki. Jobb lenne, ha lenne egy weboldal, ahol ezeket a szűrőket beállítva kidobja a lehetséges jelölteket. Tud valaki ilyenről?
-
Palapo
aktív tag
Lumia 950-essel most akkor mi a helyzet?
A telekom és a telenor levette a kínálatából. Miért?! Sokan visszavitték a telót?
Ha jól tudom jött egy komolyabb frissítési csomag a win10-re.
Ennyire nem lenne jó a telefon? Nem is fogják visszavenni a szolgáltatók?Ha kell egy kis izgalom,játék,sport,stratégia akkor ezt ki kell próbálnod: http://www.powerplaymanager.com/r735324
-
Tnil
tag
Sziasztok!
Korábbi szuper telefonom (Samsung Pocket Neo S5310) beadta a kulcsot ezért szeretnék egy újat vásárolni. Eddigi telefonjaim közül egyik sem volt az a "hú de okos" fajta, még talán egy középkategóriát sem értek el. Amit keresnék : Árban olyan 35 000 - 45 000 forint környékén, új, lehetőleg kártyafüggetlen, minimum 2 évre, általános használatra (netezés, sms, néha játék, facebook, tehát az alapok) és android operációs rendszerrel.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
-
zörgö
tag
sziasztok!
február elején szeretnek telefont vásárolni ,Xiaomi redmi note 2,vagy Elephone Vowney -t
melyik készüléket válasszam?
a keretem 200 eu korul van.
fontos a cserélhető aksi és a bővíthetőség
Felhasználási terület (netezes, játék,fotózás )
Esetleg más készülék is szoba johet :-) . -
poizze
csendes tag
válasz cs.zs. #90855 üzenetére
Mi a Samsung s4 minit néztük meg a Samsung ace 4et. Dual sim nem kell bele. Sokat telefonál szal akksi nem volna baj ha kibírná egész nap. Kamera ilyen árkategóriában nem hiszem, hogy van kiemelkedő, de azért 5mp legyen minimum. Átlag netezés meg alap játékok (semmi grafikát igénylő)
-
veterán
válasz poizze #90853 üzenetére
Szia,
ha nincs szükség 4G-re, akkor itt az 5" Honor Holly 42000 Ft,
vagy egy 4,3" Jiayu G2F 39.900.- Ft-ért, ez egy kitűnő ketyere, volt ilyenem, bánom a percet amikor eladtamHa esetleg kell a 4G , akkor adj több támpontot . Fénykép a lényeg ? Dual Sim ? Játékok ? Nagy tárhely/bővíthetőség? (mindenki másra használja a telefont - legkevésbé telefonálásra)
[ Szerkesztve ]
-
poizze
csendes tag
Sziasztok!
Barátnőmnek keresek telefont. Általános felhasználás. Netezés, telefonálás, egyszerűbb játékok. Android kellene. A keret 45ezer.
Köszi előre is. -
diegho
nagyúr
válasz V1kt0r14 #90849 üzenetére
Én nem váltottam ios-ről droidra, de szerintem jelenleg droidon kb 3 évet lehet mondani a csúcskészülékekre, hogy addig lesznek igazán jók. A droid jelenleg olyan mértékben fejlődik, hogy ami 2015-ben csúcs volt, az 2016 végére már csak középkategória lesz. Ha nagyon hosszú távra tervezel, akkor az IOS jobb választás, hiszen ott sokkal hosszabb a szoftveres támogatás.
-
F-ECT$
titán
válasz V1kt0r14 #90849 üzenetére
1. Semennyire ha pl játszani is szeretnél az aktuális top játékokkal. Ha nem, akkor van rá kis esély, de a tapasztalataim alapján a 2-3 év reálisabb. Nekem most pl 2 éves az LG G2, ez 1 évet még ki tud húzni, de kettőt nem hiszem, és azért az akksija már nem a régi, bár én elég intenzíven használom a telefont.
2. Sokra, ha sok appod van, de ha csak a telefonszámokat kell áthozni, akkor nem. A megvett appokat újra meg kell venni ofc.
3. Ezt senki sem tudja előre megmondani. Ha nem zavar az iOS "zártsága", nincs vele alapvetően bajod, akkor maradj az Apple-nél.
Dive ever, work never.
-
-
V1kt0r14
csendes tag
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni, annak külön örülök ha olyasvalaki tud hozzászólni aki váltott iPhone-ról Androidra
4 éve használom az iPhone 4S-em, nagyon szerettem a megbízhatóságot és az OS-t, ami viszont mostanra kicsit belassult, és az akksi sem a régi.
Váltani szeretnék, és örülnék ha a következő telefonom is bírná a négy évet. Az iPhone 6S és a Galaxy S6 Edge között vacilálok. A kérdéseim:1, Egy Androidos csúcsmobilnál reális-e ez a négy év zökkenőmentes használat (/hogy szuperál ma egy galaxy S3)?
2, Ha átköltözöm Androidra, mennyi pepecselésre számítsak?
3, Általában véve nem vállalok-e túl nagy kockázatot azzal a -50e Ft.-tal (160 vs 210) - azaz nem fogom visszasírni két hónap után az iOS-t?Válaszaitokat előre is köszi
BUÉK -
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
Hátrányok, előnyök. Android-windows?
Gondolok itt egy lumia 535-re illetve egy hasonló áru androidosra.
Most egy Vodafone smart lll.masom van, az elejétől fogva szaggat a gyári böngészőivel, csak az opera ok.
Pedig nem számított olyan gyenge telefonnak. -
lezuvius
őstag
válasz drexler92 #90843 üzenetére
A9 nem egy kategoria a G4-el, M9 inkabb az de annak is gyengebb a kijelzoje,akkuja es kameraja ellenben minosegibb a femhaz miatt es a Sense pluszba a legjobban optimalizalt felulet jelenleg androidon. Osszessegeben G4-t inkabb tudom ajanlani ha nem baj neked a muanyag kialakitas es a nagyobb meret.
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
drexler92
tag
Sziasztok!
Először is BÚÉK mindenkinek!
Másodszor pedig: új telefont készülök venni kb 3 héten belül,és a kérdésem az,hogy mindent összevetve melyik a jobb telefon szerintetek: az LG G4 vagy a HTC One A9.
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
Shingen
addikt
BÚÉK!
風林火山
-
lezuvius
őstag
válasz lenrok #90838 üzenetére
A3- minõsègi ház,legerõsebb SoC ès kameraban is a legjobbnak tunik, mig az S3 Neo egy regebbi konstrukcio bar jobb kijelzovel de frissites teren nem sok jot varhatunk tole, a Grand Prime pedig csak akkuban jobb náluk,míg minden màsban alulmarad kb. Szerintem egyertelmuen az A3 ezek kozul.
-
lenrok
tag
Üdv.
A három készülék közül melyik enne a legjobb választás és miiért?
Samsung Galaxy S3 Neo
Samsung Galaxy Grand Prime
Samsung Galaxy A3
-
Csori72
aktív tag
LENOVO VIBE SHOT Z90-7
ONEPLUS Xszerintetek melyiket inkább?
én nem tudomjelenleg UMI ZERO-m van, szerencsére nincs baj vele.
[ Szerkesztve ]
..:: 1+TTTTT ::..
-
veterán
válasz fenyvesik #90832 üzenetére
Szia,
Neked egy Jiayu G2F -re van szükséged!
mobilamb.euApart from the hardware, its content inside the outward is essential. JIAYU G2F equipped with a special Wolfson chip to record music and videos independently, which enable better sound quality output from the device, adding to the above fabulous display effect, more excitement is guaranteed when playing large games, watching 3D movies and so on. Furthermore, you can easily play with your device because of the built-in OTG functions, any gadgets like game controller can be connected to your device easily. You will experience its decent reality when playing with it.
[ Szerkesztve ]
-
fenyvesik
csendes tag
Sziasztok segítséget kérnék a telefon cseréjét illetően. Jelenleg egy ZTE V5 van ezt cserélném.
Árkategória. (B)max 50 e ft(/B) (csak akkor költenék többet ha törlesztöre hozom ki újként.
- Használt vagy új Nem zárkózóm el a használttól sem de jó lenne 1 évnél nem régebbi az aksi miatt.
- Hol vennéd meg? Mindegy fórumon is vettem már, T-s az élőfizum flottás lejárt már a hűségidő de a T persze nem sok kedvezményt ad ( esetleg a kamatmentes törlesztő miatt érheti meg)
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? 2 évig jó lenne használni min 1 év.
- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod) Ami fontos, hogy legyen benne DAC chip a zenehallgatás miatt (beépitett AMP), ezért jönnének számba 1-2 éves flagship telók. Egy Takstart TS-671 fülest hajtanék vele ami 120 Ohmos
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Javarészt androidom volt, de ez mindegy.
- Milyen kialakítású telefont keresel? (bar, slide, flip, stb..) A kijelző nem lenne baj ha nem lenne 4,0-5,0 között lenne nem feltétlen kell a nagy tepsi.(jó lenne a 4,3 méret a kezemnek ideális)Köszönöm a tanácsokat előre is.
-
veterán
Fiúk-lányok ébresztő, de felöltözni rendesen, odakint csípős lett a hangulat! BÚÉK mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz cs.zs. #90820 üzenetére
Szia!
Lehet hogy összesen csak kettő kártyafoglalat van benne, azaz úgy dual sim, hogy egyszerre vagy 2 db mikro SIM kártya vagy 1 db mikro SIM kártya és 1 db mikro SD. Kínai telefonok előszeretettel alkalmazzák ezt a megoldást. A tágabb családban is a karácsony előtti napokban jött meg a megrendelt jó drága Alcatel dual és ott is ez van. Nagy csalódás lett belőle mert kellett volna a két SIM kártya is meg plusz az SD kártya is még. Jó lenne belenézni mielőtt megveszed.
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Palapo
aktív tag
Pont most mondja a feleségem,hogy kicsit jobban utána olvasott az iPhone 5S és 6-nak. Igaz,hogy 2000 alatti az akksijuk,de - ahogy írtátok - nagyon jó az optimalizálásuk,így egy átlagos nyomkodás mellett 1 napot vígan végig megy,talán még 1,5 napot is bír a cucc. Így ráhagyom a kérdést,de ahogy nézem az 5S felé hajlik.
Nekem meg ami bosszantó,hogy a telekomnál nem lehet már kapni az iPhone 6-ból a 64GB-os verziót,csak a 16-osat,ami nagyon karcsú!!! Csak a 6S-nél van 64GB-os verzió. Viszont ennek az ára is jóval magasabb. Az LG G4 tetszik nagyon még,ahhoz képest a 6S 64GB havi részlete 4 ezerrel több 19 hónapon keresztül. Ez így már elég sok. 19x4 ezer az 76ezer.
Bár nem tudom,hogy a sima 6-osnak a 64GB-nak mennyivel lenne olcsóbb a havija a 6S-hez képest....
[ Szerkesztve ]
Ha kell egy kis izgalom,játék,sport,stratégia akkor ezt ki kell próbálnod: http://www.powerplaymanager.com/r735324
-
-
Palapo
aktív tag
válasz Hunt3r22 #90824 üzenetére
Annak se jobb az akksija...
Talán a Sony Z5 Compact felé hajlok,mert annak legalább 3000-es az akksija.
Szörnyű,hogy az iPhone-okba 2000 alatti akksikat pakolnak bele... csak a Plus-ban van jóval nagyobb akksi,de nagyobb a kijelző is...Ha kell egy kis izgalom,játék,sport,stratégia akkor ezt ki kell próbálnod: http://www.powerplaymanager.com/r735324
-
Palapo
aktív tag
válasz Hunt3r22 #90786 üzenetére
Elolvastam a teszteket.
Az S6 edge+-ban nincs FM rádió...
A többi felsoroltak közül az LG G4 tűnik elég meggyőzőnek!A feleségemnek az iPhone 5S 16GB lehet jó,csak az az akksi gyengének tűnik...
B.U.É.K. Mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Ha kell egy kis izgalom,játék,sport,stratégia akkor ezt ki kell próbálnod: http://www.powerplaymanager.com/r735324
-
veterán
válasz hans989 #90821 üzenetére
"csak" 3 gyerek, 16-13-11 éves fiúk, és egy közelben lakó anyós, aki telefonilag szintén ide tartozik, mi látjuk el őt is
Nem is a 4/1, hanem szívem szerint a 8/2 memóriák alá nem mennék (és nem is megyek). Nagy dilemma hogy Lenovo A5000 (4000mAh), A6000 (4G, kis súly), vagy Huawei Y6 (2GB RAM), vagy Lumia 640, esetleg Redmi 2 Pro legyen, várom már a januári esetleges/valószínű leárazásokat. Valahogy a Lenovo A6000 a legszimpatikusabb,
de 13-14 ezerért kétkártyás okosmobilt 1 év garival nem lehet otthagyni !!
[ Szerkesztve ]
-
hans989
tag
válasz cs.zs. #90818 üzenetére
Ha a 6 tagú családod kettőtökön kívül 4 gyereket jelent, akkor gratulálok nektek, igazán szép dolog ennyi kisemberkét felnevelni.
Telefon ügyben meg láthatóan tényleg nincsenek nagy elvárásaid, de azért érdemes a 4 gb rom és 1 gb ram alá nem menni. Valószínűleg a türelmedet így is sok minden(ki) próbára teszi, legalább a mobilod ne nehezítse - a kelleténél még jobban - az életedet
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz monti0222w #90819 üzenetére
Tiszta sor, egy percig sem kétlem, de sztem csak akkor fogjuk megvenni, ha valóban dual-sim. (leragasztott sim-foglalat lesz benne, vagy mi várható? Vajon ki lehet bontani egy Telenor egységcsomagot egy Penny Marketben?)
A 3 éves Samu S5610-est akciósan vettem (feltöltős csomagban) 13000 Ft-ért, nem hiszem hogy ettől döcögősebb lenne, a kb 6 éves Samsung Chat335 anno +1 év aláírásával volt 16600 Ft, és ugyan wi-fi-s, de ez a része már újonnan sem volt használható semmire. Most ezért a pénzért már 4 magos, 4" érintőset vágnak hozzánk ajándék internettel, csak hadd fogyjon. 3 év múlva fizetnek majd hogy elhozzunk egy (alap) telefont ? -
veterán
válasz monti0222w #90816 üzenetére
Ez kacifántosabb mint gondolnád.
A feleségem is 2 db simet használ, és én is. A feleségem elejtette a kétkártyás okosát (ami egyébként egy Cubot S222) , én ráültem az enyémre. Régi nem érintősek a fiókból elővéve, 1-1 kártyánk pedig kiesett. Neki nehezebb volt mellőznie a kiesőt, vettünk egy Galaxy Grand Prime-ot, és most azzal, plusz egy kb 6 éves Samsung Chat335-tel nyomja. Nem szeret 2 telefonnal járni, de női táskában elfér. Én egy Samsung S5610-zel nyomom, de egyre többen panaszolják hogy nem érnek el az általuk ismert számomon, érik a dual-sim okos vásárlása.
Ez az előbb említett 14000 Ft-os Telenor ZTE a specifikációk szerint elvileg 2 kártyás, erre külön kiváncsi vagyok. A párom azt mondta neki az jó lenne, és enyém lehet a Grand Prime. Én szintén utálok 2 telefonnal járni, és a munkahelyemen még magamhoz veszem a harmadik darabot, egy belső hordozható vonalast, és női táskát sem hordokÉn amúgy pl Lenovo A6000-t néztem ki magamnak, a párom pedig azt mondta, hogy az összetört Cubot S222-t csináljuk meg, eBay-en 17000 körül van hozzá az érintő+kijelző, mert ő azt szereti, tartalék telefon meg úgyis kell, mert 6 tagú család vagyunk, és zajlik az élet
hans989
netezni inkább csak a párom szokott, ezért (is) szerette az 5,5 collos S222-t
én szinte egész nap gép előtt vagyok, nálam egy szerényebb okos simán elmegy 2 napot, hetente kb 2x fél órára használnám GPS-gyanánt, és a munkahelyemen 1600x1200 méretben közelről kell fotózni ezt-azt[ Szerkesztve ]
-
hans989
tag
válasz cs.zs. #90815 üzenetére
Egy 512 MB ram-os készülék 4 colos kijelzőjén nagyon nem lesz az igazi netezni, sőt semmi se lesz rajta az igazi...
A sim kártyát és az ajándék hipernetet ha tudod inkább másik telefonban használd. Ezt a ZTE csodát pedig egyből bontatlanul eladnám.
Hirdetés szövege:
"Németországból származó digitális papírnehezék, alkalmanként telefonálásra is használható"BUÉK
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz tornas #90814 üzenetére
Én pedig ezt a ZTE mobilt láttam ma délelőtt egy Penny áruházban, Telenor feltöltős csomagban, 600 Ft lebeszélhetőség, (3000 Ft ?) feltöltés után 6 hónapig ajándék Hipernet.
13.900.- Ft. Percekig gondolkodtam rajta, kell-e ez nekem, akár tartalék telefonnak is.
??Feleségem azt mondta hogy szombaton menjünk vissza, vegyünk egyet. Nevetséges ár egy telefonért, 1 év garanciával, hűségidő nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
tornas
őstag
Sziasztok!
Tud valaki valamit a Telenor k510 típusú telefonról? Ki lehet az eredeti gyártója? Érdemes lehet ezzel foglalkozni? Most 24k-ért adják.
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
Üdv!
Tornas
"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."
-
lezuvius
őstag
válasz KekXsz #90810 üzenetére
Szia
Hosszabb idõre vennèd,akkor M9 mindenkèppen jobb.
Snapi 810 tènyleg tud nem kevès hõt termelni,de a teljesìtmènyen nem èreztem egyszer sem
Játèkokra a 801 ès adreno 330 is jó a FullHD mellett,de azèrt csak több tartalèk van a 810-430 párosban FullHD társaságában.
Viszont többeknek is jobbnak tünt az M8-ban levõ BoomSound ès a kijelzõt is egy picivel szebbnek tartják benne... Ezt tudja ellensúlyozni a jobb kamera ès a 2Tb-s bõvíthetõsèg ès a valamivel letisztultabb formaB.Ú.È.K. Mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
KekXsz
újonc
Sziasztok!
Magamnak szeretnék telefont venni. Elég régóta vacilálok a telefonok között, és végül a HTC One M8-ra, valamint a HTC One M9-re esett a választásom. Azonban itt megállt a tudomány, és egyszerűen nem bírok dönteni.
Amire én használnám: játék, internetezés, zenehallgatás, és úgy konkrétan mindenre. A játékokat tekintve, szeretnék olyan játékokat is játszani, amelyek eszméletlen szépek, meg stb., tehát amely viszonylag nagy teljesítményt igényel, és tudom hogy mind a kettő telefon képes erre.
Néztem teszteket, az M8 gyorsabbnak bizonyult akkor, amikor az M9-be kikapcsolták a nagy teljesítmény funkciót, de a benchmarkok megmutatták, hogy az M9-ben azért erősebb a hardver.
Meg ugye a másik baj a snapi 810, ami elvileg rendkívülien melegedik, de ennek is utánajártam, és sokan azt írják, hogy a nagy teljesítmény funkció kikapcsolásával ez megoldódik. Tehát nem tudom hogy most akkor mi legyen.
Ja! A kamera nálam annyira nem fontos, tudom hogy az M8-nak a képei valamivel rosszabbak, ellenben ahogy láttam a videókba, az M8 a sötétben jobban videóz.Tehát, ahogy látjátok nem tudok dönteni.
Segítségetekért előre is pacsi![ Szerkesztve ]
-
Linda1
aktív tag
B.Ú.É.K. mindenkinek.
-
TomGoal
újonc
válasz Viktor0610 #90805 üzenetére
Köszi. Igazából a HTC jobban tetszik, de mindent összevetve a Z5 C felé hajlok.
-
KAMELOT
titán
Sziasztok!
erről a telefonokról érdeklődnék, hogy a 4G megy e mind a két simben vagy lehet kapcsolgatni, hogy melyiknél szeretném a 4G-t?!?Sony Xperia Z3 (D6633)
Xiaomi Redmi Note 2 Prime 32GB
Lenovo VIBE Shot Pearl White
Lenovo K3 NoteElőre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
-
MODERÁTOR
-
TomGoal
újonc
Üdv Mindenkinek!
Melyik telefont válasszam:
Sony Xperia Z5 Compact vagy HTC One M9?
Esetleg valami más javaslat?
A kijelző max. 5" de inkább kisebb.
Köszi előre is!
-
mark!
őstag
Sziasztok! Unokatesómnak kellene telefon, a keret rá 50-60e FT. Nagy kijelző nem hátrány, akksi bírjon 1napot (átlag felhasználás mellett). Igazából ennyi lenne, LG-ket nézegette, azonbelül is ő tetszett neki. Valakinek van ilyenje, tudna mondani egy véleményt? Előre is köszi!
>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest