Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
123xyz
aktív tag
Ha már úgy is szóba került a Doogee X5 Pro, meg az eustock, ott 30-ba kerül a készülék, aminek a főbb jellemzői: 720p kijelző (a mobilarena teszt alapján magas fényerővel), 2GB RAM, 16GB ROM, LTE (minden hazai sávval).
Ismer valaki olyan készüléket, ami szintén ilyen paraméterekkel rendelkezik, és van rá legalább 1 év magyar garancia (ez fontos!), mint az X5-re? Legfeljebb 40-45 ezer hufért... (Az az 1 bajom van ezzel a mobillal h számomra nem igazán szép.) Hátha ti tudtok valami hasonlóan best buy telefonról, amiről én még nem hallottam
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az 50.000. Ft az nagy vízválasztó ám !
Huawei Y6 Dual-sim (mert abban 2GB RAM van, az 1 sim-esben csak 1 GB)
Lenovo A6000 (de van itt olyan fórumtárs akinek nem jött be)
Lumia 640 LTE (bár ott meg a szelfi-kamera elég kicsike)LG Spirit 4G LTE , és sokan mások
Doogee X5 Pro, és olcsón használhatót találsz még az eustock.hu-n, mindhárom hazai LTE-freki (B3-B7-B20) meglétére érdemes figyelni, lehet hogy ma még nem kell, de holnapután meg igen
[ Szerkesztve ]
-
Win-T
senior tag
Sziasztok!
14 éves húgomnak keresnék első okostelefonnak valami egyszerű de azért használható független vagy Telekomos készüléket androiddal olyan 50 000 forint maximális értékben. Különösebb kikötések nincsenek vele csak annyit szeretne, hogy a fényképezője ne legyen vérgagyi, normális képeket lőjön, meg talán még annyit, hogy a manapság divatos szoc. média appok ne fektessék teljesen kétvállra.
Ilyen paraméterekkel tudnátok ajánlani pár masinát? Én már teljesen elvesztem a rengeteg készülék között. -
MODERÁTOR
válasz cs.zs. #91996 üzenetére
Az a baj, hogy évekkel ezelőtt, a zs-kategóriás dzsunkakínai készülékeken az MTK-procis készülékek GPS-vevője rossz volt, így beleégett a köztudatba, hogy minden MTK-procis készülék csak sz@r lehet GPS-vételben.
Ilyenkor korábban sokszor leírtam, hogy a szintén MTK-procis Xiaomi Hongmim pillanatok alatt talált jelet minden segítség nélkül, de a szarakínaidzsípíesz-hívőknek aztán lehet beszélni...
(Olyan ez, mint az első hosszabb töltés az akkumulátoroknál.
Kiölhetetlen. )[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
veterán
válasz killer1203 #91993 üzenetére
Állítólag tudja a hazai frekiket (B3-B7-B20), vagy van más kivitel is ?
-
veterán
válasz #46372352 #91991 üzenetére
Honor 6 egy kicsivel drágább , 85-90 körül indul, 3 GB RAM
LG G2 ugyan nem a legfrissebb tipus, de a D802 tudja a hazai LTE-frekiket, 2 GB RAM-mal
Lenovo A7000 nagyobb de olcsóbb
Esetleg egy Lenovo Vibe P1m 65-70 ezerért? -
istnag
addikt
Sok olyan készülékkel találkoztam ami papíron bestbuy volt, de használat során rengeteg zavaró bug/fagyás/optimalizálatlanság keserítette meg a tulaj életét.
Ez nagy igazság; Annyival egészíteném ki, hogy próbáljuk kiszűrni az elvakult fanokat, akiknek soha, semmilyen problémájuk nincs, nem is volt és nem is lesz az adott készülékkel. Keressük a negatív hozzászólásokat.
-
ben11
őstag
Volt pár kérdés korábban Samsung A3 kapcsán.
Lassan egy hete nyúzok egy ilyen szépséget és nem csalódtam benne. Kis felbontás ide vagy oda, a kijelző gyönyörű és reszponzív. Nem volt korábban amoledes készülékem, ezért eléggé meglepett ma a napsütésben, hogy közepes fényerőn is milyen szépen látszott minden tartalom. A rendszert tényleg profin optimalizálták, dadogás max akkor van ha települ valami a háttérben, egyébként zökkenőmentes. A 1,5 GB ram számomra elégnek bizonyult, de nyilván nem egy multi-tasking bajnok.
Aki nem tepsi méretben keresgél az szerintem nagyon jól jár ezzel a telefonnal.Egyébként tanácsolom, hogy mielőtt egy készülék mellett letenné bárki a voksát olvassa át az adott készülék saját topicjának utolsó pár oldalát. Sok olyan készülékkel találkoztam ami papíron bestbuy volt, de használat során rengeteg zavaró bug/fagyás/optimalizálatlanság keserítette meg a tulaj életét.
[ Szerkesztve ]
-
edward2
addikt
Ötleteket várok:
-64Gb+
-android
-5.5"+ fullHD+
-top kamera
-top akku idő
-3Gb memória + valami használható prociVan erre valami jó per pillanat vagy várjak MWC-re?
-
adrian94
őstag
Meizu Metal telefont mikortól lehet itthon megvásárolni ?
-
masssza29
csendes tag
Milyet vegyek? 50e a keret. Net gps játék fényképező ezek amit használok. Ne lassuljon be. Ezeket néztem: redmi note 2, xperia z ultra, z2, lg g2, galaxy s4, huwei p6 vagy valamelyik g, honor. Teljesítmény ár tudás alapján melyiket ?
-
cidalain
veterán
A wileyfox swift-rol van itt valakinek sajat tapasztalata?
A neten jokat talalok rola, tetszik a gyari CM rendszer, 55 korul itt lenne amazonrol.
Csak lehetne kicsit kisebb a kijelzoje>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
mazzsi
újonc
Melyiket ajánlanátok?
Z3 compact vagy p8 lite?
Fénykép video területen melyik jobb?
Z3 a kisebb mérete miatt szimpatikus. -
adrian94
őstag
Újonnan most 55.000 ft az S3 neo.. ennyit megér szerintetek ? jobb samsungot nem kapok olcsóbban vagy 55.000 ft-ig ha jól gondolom..!?
-
DaWe94
senior tag
-
height
aktív tag
sziasztok, én lúmia 1520 ast vettem egy éve igaz kicsit drága volt, de teljesen elégedett vagyok vele, a 6 colos kijelző kicsit az elején szokatlan volt, de fenomenális amúgy a készülék .
-
Gaiwer
csendes újonc
Üdv
Szeretnék telót venni a T-nél. Mit ajánlanátok ami minimum hozza a lumia 735 szintjét nem csak hardveresen de szoftveresen is, olyan 80ezer körül ?
-
metaldog
aktív tag
Sziasztok
Kellene egy kis segítség a huawei p8 a xperia z3 és a htc one e9 között neá tudok dönteni a htc one e9-ről tesztet sem találtam. Tudnátok segiteni? Köszi.
-
Wiesn
csendes tag
válasz vuhucoyo #91957 üzenetére
3100 mAh-s akku, takarékos cpuval és éjszakai kikapcsolás funkcióval már nem rossz; nekem a nagyon csúszós műanyag és a flymeOS ami nem tetszik benne. Ja, és azt hiszem, nem tudja a vidéki LTE-t (rövid ideig volt nálam, nem próbáltam vidéken netezni).
Dell und Motorola sind meine Favoriten
-
FurrierX
csendes tag
Üdvözlet!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy megéri-e LG G3 nevezetű készüléket venni vagy teljes mértékben felejtsem el?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
lalika740
aktív tag
válasz bepe79 #91953 üzenetére
Hello.nekem 2 gb se eleg pedig en nem Facebookon logók ja es kocsival járok nem állok a villamos ajtóban az rohadt dühítő lehet .ja és en is csak akkor használom ha elmegyek itthonról itthon en is wi-fi .fogalmam sincs mire megy el a 2 gb de mikor 500mb om volt akkor a 3 ik napon jött az SMS higy 80% a kereteinek elfogyott .mondjuk sok képes hirdetést teszek fel de ezt sokkal om .ja Telenor .
Troublemaker, Iphone 14 Pro Max,Samsung S23 Ultra
-
Wiesn
csendes tag
válasz vuhucoyo #91949 üzenetére
Ez attól függ, hogy mik az elvárások; az hogy jobb, magában semmit sem jelent. Én múlt héten rendeltem valamit, ami elméletileg 22.-én fog megjelenni, így csak műszaki adatai alapján tudom összehasonlítani: nekem fontos, hogy az akku bírja sokáig, ne valami kínai csoda op rendszer legyen rajta, LTE menjen egész Európában, vidéken is.
Dell und Motorola sind meine Favoriten
-
bepe79
addikt
válasz cs.zs. #91946 üzenetére
DETTO. 200 MB-om van egy hónapra Move XS vagy mi a fenében (T-Mob), és elég egy hónapra úgy, hogy sokszor Hearthstone-ozok (online game) is rajta. Otthon a WiFi-t használom (azon is megy a HS, melóhelyen meg nem netezek rajta), így bőven elég a 200 mega (mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy nem facebookozom a bkv buszon, villamoson, metrón, mint a sok kis k.cs.g, aki áll a telefonját bámulva az ajtóban, és nem lehet tőlük se fel-, se leszállni)
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
vuhucoyo
újonc
Sziasztok,
új telefon vásárlása előtt állok.
A jelenlegi kinézett a Meizu M2 Note 60.000Ft-ért. Érdeklődnék, hogy ebben az árkategóriában várható-e az elkövetkezendő 1-2-3 hétben jobb modell megjelenése?
Vagy esetlegesen tudtok ennél a telefonnál jobbat ajánlani ennyi pénzből?Előre is köszi
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Pandimakaay #91947 üzenetére
Második telefont keresek, a Mate 7 használtan is drága még.
#?*@&!
-
veterán
válasz pelenka35 #91942 üzenetére
400MB/hó-val simán simán Facebookozhatsz egész hónapban, ugyanis nálunk minden családtagnak 200MB/hó van (ami utána ugyanúgy belassul mint a tiéd), és mégis elég. Az asszony egész hónapban rajta csüng napi 1-2 órát, mégis tudtam a telefonjával netsebességet mérni, pedig az 2x40MB letöltés.
(a gimis fiam az első napon elhasználja a 200 MB-ot, utána 32kbit/sec-cel (?) nyomja egy hónapig , én pedig egész nap gép előtt ülök, alig mobilozok, el sem használom)
(a mi előfizunkban 100MB 450 Ft/sim, 200MB 590Ft, 400(vagy500?)MB 900Ft, feljebb meg nem is néztem, nem érdekel, így is megoldja mindenki, nem fogok több ezret fizetni érte havonta)[ Szerkesztve ]
-
Palapo
aktív tag
Az LG G4-nek melyik hátlapja a jobb?
A bőr vagy a "fém" mi műanyag?
Fogás szempontjából. Melyik csúszik kevésbé?Még mindig nem döntöttem el,hogy Honor 7 vagy LG G4... Havi 1.900 ft különbség van köztük 19 hónapig.
Ha kell egy kis izgalom,játék,sport,stratégia akkor ezt ki kell próbálnod: http://www.powerplaymanager.com/r735324
-
lalika740
aktív tag
nemtud valaki m9 re android 6.0 át?vagy lehet egyátalán rátenni?
-
lalika740
aktív tag
egyébként tényeg jo telefon.
-
lalika740
aktív tag
válasz fr3ntzen #91934 üzenetére
hááát nemtudom én már 3 szor futottam neki .ha tok nélkül haszálod azonnal látszik rajta ha csak egy fém pénz is hozzá ér.flipptokba minek tennéd akkor minek a bör hátlap.??sima átlátszó tok kell rá az meg picit eláll mert vastagabb mint a normál hátlap.most találtam egy paszentos átlátszó tokot de tegnap eladtam a g4 et vettem m9 et .meglátjuk.
-
lalika740
aktív tag
válasz fr3ntzen #91932 üzenetére
hello.z Ainkább börhatasú mint hogy bőr.ugyanolyan müanyag az egész.egyébként tényleg jo a g4 de a fémház nagyot dob a htc n.tudásra meg majdnem ugyanaz.kivéve a kamerát az jobb a g4 nél.anyaghasználatban meg az m9 jobb .meg a htc gyorsabb.de ezek makro különbségek.
-
fr3ntzen
aktív tag
-
-
törölt tag
válasz fr3ntzen #91928 üzenetére
Ár/érték arányban jobb az LG szerintem. A HTC prémium márkaként tartja magát számon ezért mindent túláraz (meg ugye a fémház sem olcsó).
(#91926) zeon.hu: Mostanában nem nagyon vannak 6"-os telefonok, én csak kettőt ismerek, aztán a többiek majd hozzárakják amilyük van:
- Lenovo Z2 Pro: már eléggé kifutó, sőt, talán ki is futott.
- Lenovo Phab Plus: Mostanában jelent meg, középkategóriás telefon (?), 6,8"-os kijelzővel.[ Szerkesztve ]
-
fr3ntzen
aktív tag
Sziasztok ismét ! Most nezegetek itt teszteket... HTC one m9 vs LG G4 .... lehet érdemes lenne ezt az LG-t megfontolnom mégis ?
Köszi a segítséget !
PS4,PS3,PSP,PS One, Huawei p30pro, Canon Eos 7D, Valami i7es erőmű :) Instagram: heroldhenzphotography, henzherold
-
lalika740
aktív tag
válasz DJZoliboy #91925 üzenetére
hello.Az M9 et
http://www.phonearena.com/phones/compare/HTC-One-M8s,HTC-One-M8/phones/9345,8242
itt egy összeasonlitás de szerintem a sima m8 al jobban jársz ár-érték arányban.a sima M8 joval olcsobb és majden ugyanazt tudják.az m8s 8 magos de a 4 mag is majdnem visz simán annyit az m8s ek elvilegg jobba kamerája iszont azt csak 16 gb os verzioban lehet kapni az m8 at pedig 32 gb osban.nagyon kicsi szerintem a különbség és a sima M olcsobb.Troublemaker, Iphone 14 Pro Max,Samsung S23 Ultra
-
zeon.hu
nagyúr
6" és fölötte mi most a best buy?
Alsó, közép és felső közép kategóriában.
Esetleg használtban is.#?*@&!
-
DJZoliboy
aktív tag
Sziasztok! Valaki erre válasz?
Telefon vásárlás előtt állok és van két modell amit kinéztem a HTC M8 és az M8s. Melyiket érdemsebb választani?
Köszönöm!
-
Vartanus
őstag
válasz #70516736 #91921 üzenetére
Csak hogy te az indai honor oldalát nézted gondolom észrevetted hogy az a 4X nem az a 4X amit EU-ba szántak, amit te néztél abba Snapi 410-van a hazaiban meg 8 magos Kirin 620.
Fél éve használom a 4X-et hidd el tudom hogy a legkisebb faluban, köztük idehaza is van 4G ami csak egyet jelent tudja a B20-at
És itt egy részlet az EU-s 4X datasheetjéről:
< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a telefonom. (Már jó rég, csak mindig közbejött valami fontosabb, de nemsokára itt a fizu... ) Ez csak második telefon a céges mellé, (Sony Xperia Z3,) úgyhogy nem lesz keményen használva. Lehessem vele telefonálni, sms-ezni, legyen LTE mindenhol, tudjak netet osztani róla, legyen kicsi, 4-4.5"-os kijelző elég, nem érdekel a felbontás, meg a display technológia. Elég 1GB RAM, meg mondjuk 8GB flash. Dual sim kell, mert 3 sim-em van. Legyen olcsó, amennyire csak lehet, mondjuk 30-35 ezer Forint belefér.
Már régebben javasolta valaki a Zopo ZP330-at, és most sem látok jobbat. Ennek viszont nem talalok fórumát. Ilyen rossz ez a telefon, vagy mindenki elégedetten használja?
Esetleg tudtok jobbat?
(Nem érdekelnek a Xiaomi-k, meg a többi, amin nincs B20-as csatorna.)"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
törölt tag
Tényleg nem akarok ezen lovagolni de a gyártó oldalän sincs b20
[link][ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz pelenka35 #91911 üzenetére
A hazai szolgáltatók 3 db 4G frekit használnak, de hogy melyiket hol, ... hát van kis káosz (illetve nem kötik az orrunkra hogy az adott szolgáltató hol-mit használ). Úgy tűnik hogy leginkább a B20 800 MHz kell, de hát ugye attól függ hogy hol
4G-n nagy sebességű net áll rendelkezésedre alacsony fogyasztás mellett - még vidéken is, falvakban, lakáson belülvagy ha nincs ilyen szerencséd, mert pl a telefonod pont az adott frekit nem vágja, akkor marad a 3G, lényegesen nagyobb fogyasztás mellett
-
törölt tag
-
-
eurolac
senior tag
válasz voyager4.4 #91913 üzenetére
Nem akarok nagyon beleszólni, Honor 4X-em van..csak olvasni járok ide.
LTE gondolom 4G
Nem sikerül képet betennem valami miatt, de tudja és ha minden igaz mindkét slotban.[ Szerkesztve ]
Eurolac
-
törölt tag
válasz voyager4.4 #91913 üzenetére
A gsmaréna szerint sem tudja
Én jobban hiszek két teszt oldalnak mint egy árusítóhelynek[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz cs.zs. #91902 üzenetére
Míg az LG valószínűleg végez valamilyen minőség ellenőrzést, addig a dzsunka gyártó a lim-lomot is összeszereli és eladja.
Bár azt el kell ismerni, hogy amióta mindent a ferdeszeműek csinálnak azóta a nagy gyártól termékei között is egyre több a selejt. Nem csak műszaki cikkek, de ruhák stb. terén is.
Na, de részemről lezártam, mert túlbeszéltük a dolgot. Mindenki vegye azt ami neki tetszik.
Én amennyire csak lehet (egyre kevésbé lehet sajnos) mindent kerülök ami kínai.(#91901) Sanyabá
Teljesen hihető is a történeted.
Az egyik sorról jön egy nagyobb gyártó készüléke, melynek meg kell felelnie bizonyos követelményeknek.
A másik sorról ennek a copy-ja, jóval gyengébb minőségű belső alkatrészekkel.
Az első soron lévő pl 400 dollár a másikon lévő 80 dollár.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
pelenka35
őstag
válasz voyager4.4 #91910 üzenetére
Nokia lumia 625 váltanám le. Ha ennél jobb akkor bőven jó, nem tom mi a b20. :-S
Gamertag:Rob3rt75
-
törölt tag
-
pelenka35
őstag
Honor 4x vagy p8 lite???
Nem tudok dönteni :-)[ Szerkesztve ]
Gamertag:Rob3rt75
-
DaWe94
senior tag
válasz jancsi20 #91903 üzenetére
Telenor + Trémobil = Kis településeken B20, nagy városokban B3-at használ
Voda meg asszem csak a B20at... tehát ha nem tudja a b20at a teló akkor tanyán nem lesz csak h+..vodánál meg sehol fordítva ugyanez..
De a kínai telefonok nagy része tudja a B3-t legalább... röviden tömören ennyi[ Szerkesztve ]
-
jancsi20
csendes tag
Szerintetek figyelni kell a 4G képes telefonoknál a támogatott sávokat?
Sok Kínai telefonnál rájöttem, hogy nem támogatják az EU-s B1,B3,B7 és B20 as szabványokat!
Így nem lesz képes teljesen a 4G re?
Valaki felvilágosítana?További szép napot! Üdvözlettel: jancsi20
-
Sanyabá
senior tag
válasz galaxys80 #91899 üzenetére
Na egy élő példát hoznék föl.
Cipő importőr a barátom, meg hívták Kínába egy gyár látogatásra. Természetesen elment, kint kérdezik hogy hány $-ért ,és hány db cipő kellene?
Kérdi , mik a lehetőségek ?
Válasz: 5$, 11$, 20$, 100 pár-tól.
Elmennek a gyárba, egy óriási gyártósor egy fajta cipők jönnek lefele. Mi kell itthon ,az olcsó.
Tehát egy cipőből létezik több ár is , de hogy ez a mínőségben mit képvisel, azt döntse el mindenki magának.A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- MIUI / HyperOS topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Videós, mozgóképes topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest