Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RiseOfEvil
tag
Ha veszek playen jatekot utána lehet törölni a kártyát a fiókomról?
Kétféle ember létezik: akinek tetszem és akinek rossz az ízlése.....
-
Shifty01
aktív tag
Hello!
Lehet nem pont ide tartozik, de nem tudom hova irjam..
Nem régiben eladtam 1 telefont, és most utolag néztem videot, hogyan kell resetelni "teljesen".
Eladás előtt én ennyit csináltam: Menu: Privacy : Factory Reset
Videoban és rengeteg oldalon ugy csinálják hogy kikapcsolják és bekapcs gomb + hangerő gombok egyszerre. Aztán csinálnak 1 ilyet.
Na én ezt a kikapcs és hangerőgomb+ bekapcs gombos cuccot nem csináltam meg.
Elég volt szerintetek megcsinálni a menuböl a Facotry reset-et?
Most már mind1 mert eladtam, de csak kiváncsiságból. Maradhatott valami rajta? Nem bövithető SD kártyával tehát 1 beépitett belső 32Gbos van benne és ennyi. (LG E 975) Tehát gondolok itt, arra hogy maradhatott akármilyen személyes info a telefonban mint pl telefon számok, email, dropbox acc, facebook stb? Képek videok ilyenkor törlödnek? Mi marad meg ilyenkor a telefonon. Tehát nem kivehető SD kártyás, hanem csak belső tárhelye van amin maga az OP rendszer is fut. Alkalmazások maradnak?
Marad valami ilyenkor a telefonokon? -
csubuka
addikt
Sziasztok!Ha feltetlenul xperia l telefont kell vennem ujonnan akkor honnan vegyem? gsm home az argep legolcsobbja mennyire ajanlott? A kinezet es forma miatt csak ez tetszik a Baratnomnek lehetetlen lebeszelni rola... telot formara kell venni Vagy letezik jobb forrasa ennek a "szupi" kutyunek?
-
MODERÁTOR
-
KukliN
csendes tag
Sziasztok!
Az Sony Xperia M2 és LG L90 között kell döntenem...
Szerezzem be holnap az M2-öt vagy megéri várni egy hetet az L90-ért? -
latrom255
csendes tag
Sziasztok! Épp vásárlás előtt állok, az ár teljesen mindegy, csak írjátok le a legstrapabíróbb, androidos vagy iOS-es okostelefonokat, amiknek nagy a memóriájuk, vagy bővíthető.
Köszönöm!
flickr.com/photos/rzlmsphotography/
-
minek?:S
őstag
Háát.. szerintem S4 a végére.. mondjuk az még nem olyan rossz és lehet h csak én utálom ennyire a saut az unalmassága és a monotonitása miatt.
Víz Elek
Szerintem cseréld.
HKorn
MM-ban ilyen árak vannak, és nincs 930.. legalább is 150 alatt ..
RA541
Annyiért SP, feltéva ha csak droid játszik. Ha nem, akkor érdemes lehet megnézed a BB Z10-et(ha még nem mondtam).
Üdv.:M.
-
törölt tag
válasz Rapetjamfor #55746 üzenetére
Ace 3 LTE
-
RA541
csendes tag
Az lg f6 és az xperia SP-n kívűl még mi ajánlott 60-70k között? T-mobilosban vagy függetlenül. Illetve lesz mostanában, kb 1-2 hónapon belül valami új, amire megéri várni?
-
w333
félisten
(#55775) motoflug és (#55777) minek?:S
125k körül > S4, P7, L925 ebben a sorrendben, más üzletből inkább LG G2
(#55778) Víz Elek
Szerintem igen !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy egy 2,5 éves gyárilag független, fóliás, jó állapotban lévő iPhone 4 készüléket megérné lecserélni egy szintén jó állapotban lévő, 1 éves, gyárilag független HTC One Minire?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Samsung S9
-
őstag
Ajjajjajj... megvásárolni...
RiseOfEvil
Nekem a free is elég volt, igazából van amit így van amit úgy
Gabesz87
Term. 635.. csak nem figyeltem
Samut felejtsétek el, ha Samu, akkor max S4, S4 mini..
motoflug
Akkor véleményem szerint azok amiket mondtam(L925, P7).. w333 szerinted?
trident1
hmm.. G3... hát szerintem jó lesz.. MA!-s teszt nélkül semmit, de tuti jobb lesz mint a G2.. és a design..
-
trident1
tag
Én is telefon csere előtt állok,lassan három éves lesz az s2-őm.Ma néztem a T-nél G3 elég jó áron van,mármint a samu,htc,sony zászlóshajóihoz képest.Szerintetek?
-
Gabesz87
veterán
válasz minek?:S #55771 üzenetére
Köszi. Már leszűkítettem a kört kicsit. Az általad ajánlottak közül az F6, L625? (nem 635-re gondoltál, én azt írtam) van bent a körben. Az Xperia L-nek a mobilarena teszt alapján silány kamerája van, úgyhogy kiesett. Lumia 635-ről nincs itt teszt (még). Illetve a trend plusról sem találtam. De tudásban úgy látom az F6 a nyerő, napi használatra alkalmas a kamerája, ha nem is csúcsminőségűek a képek. Szerintem az lesz a befutó.
w333: köszi neked is
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz motoflug #55759 üzenetére
Csak MM játszik? Mert akkor talán a L925 meg Ascend P7.. ezek azok amik annyival nincsenek túlárazva..
De a Nexus 4en meglepődtem azért... gsmboltban kb 80k, használtan 60RA541
Játékra: Xperia SP
Ha nem kell a játék: LG F6RiseOfEvil
Nekem a Zoner bejött. Nagyon sok mindent kiszűrt, amit pl az avast meg a mcaffe nem.
szagnes69
Az előbb ajánlott Lumiák. Illetve, BB Z10-et nézd meg, az is jó rendszer, újonnan 60k, használtan 45 és még andoidos appok is mennek rajta.
Szancsó
Szó'hatná' mindig ha van ilyesmi, nem mindig figyelek, főleg nem t-nél.
Gabesz87
F6, L625, Xperia L... Kamerékról majd mesél aki ért hozzá.
kibergx
Köszi. Akkor ez így az alsó-alatti kategóriában egész jó, ha valaki keresgél.. jobb úgy sincs újonnan. Majd azért írd meg, hogy -a későbbiekben- milyen a használat, laggok stb.
csendes tag
Sziasztok! Olvastam hogy pár héttel ezelőtt szóba került az Y330 és hogy nem sok infó van róla így hát írok egy kicsit.
1 hónapja van meg a telefon és nagyon szeretem. Felszereltség tekintetében eléggé fapados, se jelzőfény, se közelségi szenzor (!), előlapi kamera sincs. Külföldi oldalakon dual slim-et emlegettek, amit én vettem t-től abba 1 sim férőhely van. Az Y300-hoz hasonlítva jóval stabilabb és szebb (bár ez lehet szubjektív) a rendszer. Csomó játék amiből y300 kilép vagy akadozik, az én y330-am vígan viszi. Netezés+ Flash nem jelenthet problémát ahogy a legtöbb játék sem. Dead trigger 2 persze nem 60 fps de nagyon jól fut még az is. Akku elég jól bírja.Én akciósan 20ért vettem (nem tom most hogy lehet t mobilnál 44). 26-28ért is hozzá lehet jutni, szerintem ennyiért is megéri nagyon faya, megbízható telefon.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Egy ismerősöm szeretne új telefont venni, és kíváncsi volnék, mit ajánlotok. Túl nagy elvárások nincsenek, nem csúcskészülék kell, ami lényeges volna, hogy telenoros (céges cucc, szóval van kedvezmény talán), illetve legyen vállalható kamerája, vakuval. Persze nem nagy full HD tv-n akar képeket visszanézegetni, de azért csináljon jó képeket. Ne legyen gond rajta kicsit netezgetni, ha úgy adódik, ne fagyjon le. Az sem árt, ha nem 1 nap alatt merülne le. Sajna több infót nem nagyon tudok. Mindegy, hogy android/windows, kezdő okosteló lenne. Ami volt neki, valami nagyon alap android. Hosszútávra tervezne a vétellel. Amiket nézett:
HTC Desire 500
LG Optimus F6 és L7 II
Nokia Lumia 635
Samsung Galaxy Ace 3, Core Plus, Trend Plus
Sony Xperia LEzek közül a fentiek alapján melyik volna megfelelő? Vagy esetleg más (már ha van még vmi a telenor kínálatában hasonló kategóriában)?
-
Szancsó
aktív tag
Csak megjegyzés nézelődőknek: Telekomnál az LG F6 előfizetéssel 40 alatt van. HTC Desire 500 pedig megint a kínálatban: Domino-val 36e, annyit tán' megér...
My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
RiseOfEvil
tag
Sziasztok!!
Androidra melyik a jó vírusitró?
[ Szerkesztve ]
Kétféle ember létezik: akinek tetszem és akinek rossz az ízlése.....
-
szagnes69
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni mobiltelefon vásárlásban. Nagyon sok telefont megnéztem, de elég bizonytalan vagyok. Szeretem a sony termékeket, de nem ragaszkodom ehhez a márkához, ha van jobb ár/érték arányú telefon, ami megbízhatóan működik, nem "fagyogat" le. Az ár olyan 40-50000 Ft lenne maximum, de ha az igényeimnek megfelelő telefon drágább lenne, azt is írjátok meg. Szeretném, ha lenne benne wifi, dlna, jó lenne ha nem kellene naponta töltenem, ha csak telefonálgatok vele. Elsősorban androidost szeretnék, de más op. rendszerű is jó. Nem fogok vele fotókat vagy videofelvételeket készíteni, játszani is egyszerű játékokkal szoktam, pl. szókereső, de azt is ritkán. Elsősorban telefonálásra szeretném használni, esetleg facebookozásra (a gyerekekkel kapcsolatban lenni), néha internetezésre. Tudom, hogy apróság, de jó lenne, ha időzíteni lehetne a csendes üzemmódot, vagy némítást és, ha a telefon jelezné, valamilyen fénnyel, ha üzenetem jött vagy ha keresett valaki telefonon. Eddig egy Nokia 7230-as telefonom volt, ami sajnos tönkrement, különben még mindig azt nyúznám, mert számomra nagyon logikus, egyszerű használatú telefon volt. Félreértés ne essék, értek a számítógépekhez, tehát nem lenne gond egy új típusú telefont megtanulni, de elsősorban a könnyű használhatóság lenne a fontos. Előre is köszönöm a válaszokat!
-
RA541
csendes tag
válasz norbert1998 #55761 üzenetére
Először is köszi a gyors választ
Az SP-t én is néztem, árban is jó lenne.
És akkor mi a helyzet, ha lemondok a játékról, akkor milyen variációk jöhetnek szóba? -
norbert1998
nagyúr
-
RA541
csendes tag
Sziasztok
Szeretnék a közeljövőben vásárolni egy Androidos okostelefont. Ebben kérném a segítségeteket.
Árkategória: 50-65 max 70k Ft
Természetesen újat szeretnék
T-mobile-osban gondolkozom like S előfizetéssel, vagy még független is szóba jöhet.
Hosszabb időre szeretnék valami jól használhatót.
Mindenre használnám: netezés, játék, facebook, youtube, 4G-s legyen
kijelző lehetőleg ips, ram min 1gb
kijelző méret 4.5"-5"A választ előre is köszönöm
-
őstag
válasz norbert1998 #55757 üzenetére
Honlapjukon csak a mini van. Meg Nexus 4 135k ért
motoflug
Talán Ascend P7 130k ért.. Talán Xeria Z.. Talán Nokia L925. A többi vagy iszonyat drága, vagy még annál is drágább.
[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
Sikerült jól kapura rúgni. Van vmi bestbuy telefon a MediaMarktban kb. 125k-ig? Nem muszáj annyinak lennie.
-
őstag
válasz bigdaddylaza #55749 üzenetére
Sony Xperia M-nek esett nagyot az ára: 60.900 helyett most 29.900 forint domino-val.
-
válasz norbert1998 #55751 üzenetére
Azt lefelejtetted, hogy fele akkora a tárhelye...
Ha használni is akarsz egy okostelefont, akkor ezért a 8GB elvárható, szóval ha már alsó-középkategória és Sony, akkor Xperia L: jobb a kijelzője és nagyon jól néz ki!
(#55746) Rapetjamfor: neked is felvetném az Xperia L-t.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
norbert1998
nagyúr
+1, vagy ha nagyon sony fan vagy, az m-ben ugyanaz van, mint az ace3-ban, csak sonys és fakóbb a képernyő
-
Munkas
aktív tag
Lassan nálam is eljön a telefoncsere. Előzetesen kicsit informálódnék. 100 eFt körül milyen telefont érdemes venni? Elfogadható ár érték arány, ha lehet bírja a fizikai igénybevételt (akárhogy is vigyázok rá, néha csak leesik, nedves lesz stb. Mostani SII már 3 éve állja a sarat), gyártó mindegy.
-
bigdaddylaza
tag
üdv mindennap nézem a t mobile honlapot most jó kis akcióo vannak az lg f6 40elöfizuval
-
w333
félisten
-
Ace 3 LTE-nek a legerősebb hardvere és lehet kap 4.4-es androidot.
Xperia M-nek csak 4GB a tárhelye, és elég gyenge a kijelzője.
S3 mini egy teljesen átlagos alsó-középkategóriás, a SoC miatt pedig nem fog frissítéseket kapni, egyetlen pozitívuma a SAMOLED kijelző.Én az Ace 3 LTE-t választanám.
[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
Rapetjamfor
újonc
Üdvözlet mindenkinek!
Kis segítséget kérnék, hogy a 3 telefonból melyik érdemesebb megvenni?.(Esetleg más alternatíva is érdekelne)
samsung galaxy ace3
sony xperia m
samsung galaxy s3 miniVálaszokat, véleményeket előre is köszönöm!
További szép napot! -
norbert1998
nagyúr
válasz Edu9090 #55739 üzenetére
a kapcsolókat nem ismerem wp-n, viszont ha esetleg úgy nem megoldható, és elviselhető lenne, akkor mindenképpen a 930-at mondanám, hardveresen is mindenre lég, és az még akkor is támogatva lesz, mikor már az s5-re főzött rom sem jön szinte(kis túlzással persze)
nodar86: az 03-as végű a Mo.-i hivatalos, LTE verzió, annyi pénzért ajándék, hibái már nincsenek. voltak, elég súlyosak néhol, de javították mindet
[ Szerkesztve ]
-
nodar86
csendes tag
Xperia SP (C5303)-ról milyen vélemények vannak? Megéri-e 30-40k közt az árát? Hibái mik vannak?
-
aneda
senior tag
válasz optikus #55731 üzenetére
Megértem a problémádat, én is új, "kis" méretű telót akartam, de Androidosban nem nagyon találtam emberi méretűt, rendes HW-el. Talán az S4 Mini, ami elég jó felszerelt és a HW-e is rendben van.
Szóba jött nálam még az iPhone 4S, nem rossz, csak drága, ill. használtban sok a mókolt.
Végül tegnap vettem egy használt Lumia 620-at, az talán nem lesz túl nagy.
Eddig egy Xperia Mini-t használtam, faja kis teló, kibír mindent, jó a kamerája, de ha rendesen használod, a sok(!) app frissíti magát és lehúzza a telefont. Amire írtad szerintem tökéletes lehet.Az oroszok már a spájzban vannak!
-
Edu9090
újonc
Sziasztok!
Tanacsra lenne szuksegem, egy holgynek kellene okostelo, mindenkeppen hosszutavra, lehet ios android vagy akar wp is.
Ami fontos: -jo kamera
- sok netezre kellene
-praktikus, egyszeruen mukodo telefon, gondolok itt pl a konnyen elerheto zseblampa funkciora, ne ne kelljen a menuben keresgelni a mobilnet bekapcsolasahoz, androidnal peldaul a lehuzhato kapcsolok nagyo hasznosak szamara
- az app store es a play aruhaz is nagyon szimpatikus, hogy van mindenhez jominosegu alkalmazas, a wp aruhazat nem ismerjuk milyenAmit mi kineztunk: iphone 5 c, galaxy s4 vagy nokia lumia 930. Illetve a galaxy s5 es iphone 5s is szoba jott, de ott huzos az ar, viszont hosszutavra kellene, szoval ha szerintetek ok a befutok akkor esetleg reszletre megoldhato.
Halas koszonet elore is!
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
válasz juhiimi #55735 üzenetére
Ha nem tartod magad geeknek, vedd a Lumiát. A rendszerbe drótozott korlátozásokon kívül szerintem nincs különösebb hátránya.
Ha meg mégis droidot szeretnél, akkor a G2 mini helyett olcsóbban lehet szerintem hasonló használati értékű középkategóriás droidokat kapni (Moto G, LG F6, Hongmi).
-
norbert1998
nagyúr
válasz juhiimi #55735 üzenetére
ha nem használnád mindeféle játékra, akkor nagyon valószínű, hogy a lumia lesz a te telefonod. szerintem a wp miatt a gyenge akkut kihuzhatod a cons listából, a kevesebb app meg csak a játékokra vonatkozik, plusz nincs mindenből ezer meg egy fajta kiadás.annyi szól ellene, hogy én speciel agysegget kapnék, ha nem lenne főképernyő, csak egy ilyen satnya menü
3l3mér: félrenéztem, bocsánat tényleg 40
[ Szerkesztve ]
-
juhiimi
aktív tag
Segitsetek donteni:
Lg g2 mini vs Lumia 925
Lg mellett:-nagyon jo aku ido
-jol felszerelt os
Lg ellen:-fenyero szabalyzo hianya
-keves ppi
-csunyacska os
Lumia mellett:-jo kamera
-gyonyoru,minosegi kulso
-gordulekeny,stilusos os
Lumia ellen:-gyenge aku
-kevesebb appHosszutavon melyiknek a hibait vennem eszre jobban,illetve melyik elonyei lennenk fontosabbak ?Altalanos felhasznalasra kene,szal nem fogok rohanni minden uj aplikacional a letoltesekhez,de azert lehet,hogy hianyozna par dolog wp-rol.Fontos a kulso is meg a belso is,de mindkettonek vannak elonyei,egyszeruen nem tudok donteni
-
3l3mér
csendes tag
válasz norbert1998 #55733 üzenetére
Szia !
Engem is érdekel az a nokia 620 amit írtál. De én egyáltalán nem találtam 37-ért a legolcsóbb amit találtam az is 40 volt. Hol nézted ezt az árat ha persze megkérdezhetem.
-
dorika87
őstag
Szerintetek az Lg F6 vagy az Lg L90 lenne a jobb választás? Függetlenül az L90 jobb árban van és quad core-os, emellett az F6 dual core-os. Kiváncsi lennék nektek mi a véleményetek, hogy melyik készülék érné meg jobban?
-
optikus
senior tag
válasz norbert1998 #55729 üzenetére
van jelenleg is 5"-os telefonom, itt a kornyezetemben tobbeknek 4.7", de van egy milestonem ami 3.7" (csak mar hw beteg). igy van viszonyitasi alap, es azt mondom hogy a 4.6" az nemhogy nem kicsi, hanem nagy. elegge.
persze mindent zsebre lehet tenni, ez csak zseb kerdese ahogy az 5"-ost is zsebre teszem. de most nem az a szempont, hogy velem fogadtassatok el a mai nagyokat hanem hogy talaljak valami (regebbi) kicsit butatelefont mar nem szeretnek, volt eleg, de nem is kell tul okos, eleg a levelezes es egy alap bongeszo.Buy books not gear.
-
DANDE22
tag
válasz optikus #55727 üzenetére
Az X8 egy nagyon aranyos jó kis telefon, én nagyon szerettem. de sajna már tényleg nem sok mindent tudsz rajta csinálni, mert az android szoftvere teljesen elavult. Mondjuk ha netezni nem akarsz vele akkor még elmegy. Ha frissítették volna, tuti nem váltok, de azt meg hardver képességei nem bírták volna el, és teljesen belassul szinte használhatatlanra. Sajna ami még kezelhető méret és jó telefon az a z1c, de az meg drága, és a többiek nagyobbak. (Nekem Lg l9 II van amit épp még el tudok viselni de tokot nem rakok már rá mer úgy nem tudom zsebben hordani meg rossz a fogás is benne NEKEM!) Reméljük azért valamikor visszatérnek 4" max4.5" közé a gyártók jól használható telefonnal is.
-
norbert1998
nagyúr
válasz optikus #55727 üzenetére
Hát az x8 nem hiszem, hogy életképes lépés lenne. Telefonálni SMS-ezni tudsz rajta, többet ne várj. Ezt meg tudja a 2600 Ft-os gombos Samsung is. Ott van, előttem írta kolléga az ajánlottak, abból nézegess, azok jók. És nem nagyon. 4,6" sem nagy, simán használom egy kézzel és emellett ha farmer van rajtam is le tudok ülni
-
csacsi67
addikt
válasz Keil Walker #55726 üzenetére
Azért a HTC minit ne felejtsd ki mert azért ott van az elég szépen a toppon .
-
optikus
senior tag
válasz Keil Walker #55726 üzenetére
koszi a tippeket.
vegignztem oket es 4"-os vagy nagyobb mind. ez azert nem kicsi, sot inkabb nag. a milestonom ami nem volt kicsi az 3.7"-es volt, ezek meg nagyobbak.
kozben megleltem a sonyt, x8 az 3"-es kijelzos, ez mar egesz kis helyes meret.Buy books not gear.
-
optikus
senior tag
udv mesterek! en is kerdeznek...
szempontjaim: android (ha lehet minel ujabb de nem ijedek meg egy regebbitol sem), legyen benne wifi, mobilnet (valami emberi sebessegre kepes), legyen valami markas, kinai izet nem szeretnek. nem kell dualsim meg hasonlo csacskasagok, kamera nem erdekes. nem artana ha sd kartyas lenne es normal usb csatis (leginkabb mikro).
de ami a lenyeg, hogy legyen kicsi a keszulek. minel kisebb annal jobb. ezert a kijelzo se annyira lenyeges, sem a technologia sem a felbontas (nyilvan minel nagyobb annal jobb), lenyeg hogy a keszulek merete legyen kicsi.
fusson rajta egy hasznalhato email kliens (gmail) meg egy alap bongeszo (flash kepesseg nem erdekes).lehet hasznalt vagy uj. telenorra kell (de praktikusabb a fuggetlen).
mondjatok tipusokat milyeneket keressek? voltak anno a sonyinak ilyen kisebb teloi. ha valakinek van elado valami hasznalhato darab akkor dobjon pu-t (tipussal arral stb).
az ar se annyira szempont, nyilvan minel olcsobb annal jobb de ne innen kozelitsunk hanem a meret felol.elore is koszi a tippeket
Buy books not gear.
-
őstag
sziasztok tudnátok ajánlani okostelefont nekem Iphone 5S-t szeretném lecserélni lényeg a tudás és a kinézet is számít na és a méret,nem szeretnék bunkofont sem
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
Wyll
őstag
válasz RiseOfEvil #55722 üzenetére
Sok helyen kérdezted, de nem jártál sikerrel.
Erre most megpróbálod még egy helyen, ahol szintén totál offtopik, ráadásul talán még szabályellenes is.
Ráadasul ez egy bizalmi dolog is, ezekután miben reménykedsz?
Nem gyanús semmi?!Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
RiseOfEvil
tag
Sziasztok!
Már sok helyen kérdeztem de eddig nem jártam sehol sikerrel.
Tudom nem ide tartozik.
Van valakinek ncore meghívója?
Ha igen az privibe írjon , nagyon hálás lennék érteKétféle ember létezik: akinek tetszem és akinek rossz az ízlése.....
-
w333
félisten
Túl sok a típushiba, tehát akkor : pixelhiba, illesztési hibák, beázik, ajtók nem zárnak rendesen, wifi eldobálás, kamera hiba + FHD felvételt is csak max. 10 percig engedi aztán letiltja a kamerát, 4K videót max 3-4 perc, stb.! sajnos ez van, lehet idővel javítsák majd ezeket a hibákat ...csak az a kérdés hogy mikor
Ha beleolvastok a topikba láthatjátok miről is beszélek
Míg ezeket a hibákat nem javítják, addig én nem fogom ajánlani senkinek
(#55721) minek?:S
Nincs mit míg ezeket a hibákat nem javítják addig tényleg ne nagyon ajánljuk
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz nyuszi123456 #55718 üzenetére
és Devas
Olvassatok bele, szerintem olvasni tudtok, az utolsó hozzászólásokat érdemes.. egyik hsz a topicból: "Na a Z2-t akkor én is lehúzom a "milyen telefont vegyek" listáról! "
Másik: "Sziasztok ! Olvasgatva titeket megkönnyítettétek a döntésem, NEM Z2 lesz a következő telefonon"
Ezek mondjuk pont nem szakmai válaszok, de az elégedettséget(vagyis annak hiányát) tökéletesen tükrözik.
Egyéb kérdés? ha van, ott a topic.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz norbert1998 #55713 üzenetére
Amit mostanában olvastam a Z2 topikban, én nem ajánlom a Z2 -t
-
őstag
-
norbert1998
nagyúr
válasz sultansmith #55711 üzenetére
Z2-t is lehetne ajánlani, de sajnos nem cserélhető az aksi
-
w333
félisten
válasz sultansmith #55711 üzenetére
Ha az ár nem számít akkor HTC One M8 !
-
sultansmith
senior tag
Sziasztok!
Kellene egy telefon, ami a következőket tudja:
- a hangszórója jobban szól mint az átlag, és nem a telefon alján/tetején helyezkedik el, hanem az oldalán, tehát ha leteszem valahová, nem torzul a hang (gyakran hallgatok így zenét, rádiót).
- android lenne a legjobb
- stílusos design (a htc-k tetszenek mostanában)
- sok belső ram, sd kártya bővíthetőség, dlna, cserélhető, nagy élettartamú akkumulátor
- fényképező gomb (bár erről le tudnék mondani)
- kifejezetten jó minőségű hangprocesszor, szabvány kis jack csatlakozó
- bírja képzést (gorilla glass, ne kopjon a műanyag, stb)
- 5 collnál nem kell nagyobb, így is mindig elejtem a mostanit, mert nem érem át.Az ár igazából nem számít. Jó lenne ár-érték győztest találni, de gyanítom nem lesz nagy a piac.
Előre is köszi a segítségeteket!
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
w333
félisten
válasz #61545216 #55705 üzenetére
Köszönjük ... minden új telefontípust szívesen látunk
Félreértések elkerülése érdekében én mindenképp ajánlom hogy vedd fel a kapcsolatot Bog főszerkesztő úrral, szívesen látnánk a telefonról 1 élő tesztet a Mobilarena TV -ben és egy szöveges tesztet is ... szóval ha minden ok és tényleg jó "ár/értékű" telefonokról van szó akkor mindenképp ajánlani fogjuk
[ Szerkesztve ]
-
szabopeter05
újonc
Sziasztok.0-km-es Samsung galaxy s 3-t néztem ki már nagyon régen,amiben rádió is van, /GT-9100/.Legyetek szívesek mondjatok róla jót illetve rosszat.A véleményeteket kérném mindenkinek aki okostelós.Köszönöm előre is.A pénzem annyi van amennyi az ára boltokban.szevasztok.Petya.
-
3l3mér
csendes tag
Sziasztok!
Telefont vásárolnék a közeljövőben, és ebben kérném a segítségeteket. Van néhány elvárásom a "telóval" kapcsolatban:
1. Androidot néztem ki először de WP is és IOS is jöhet, DE elsősorban androidot szeretnék
2. Lehessen vele fotózni nem kell egy full hd-s kamera vagy ilyenek de ne azt érezzem hogy egy krumplival fényképezek.
3. Ár: 40.000-50.000
4. Lehetőleg független legyen
5. Zenehallgatásra. netezésre, facebook, viber, stb...-re használnám. Tehát nem kell egy erőmű de ne is legyen egy vén csataló aki alig vánszorog ha elindítom a facebook-ot.
6. Nem kell 5 colos kijelző de azért lássam már ha netezek
7. Újonnan venném
8. Lehetőleg Szegeden venném a garancia miatt, örülnék ha nem kellene küldözgetnem vissza Pestre
Az eddigi kiszemeltek:
Sony xperia l, m (Ez a 2 tetszik a legjobban)
Nokia lumia 520,620,630
Lg l70 , l7 IIElőre is köszönöm válaszotokat!
-
norbert1998
nagyúr
válasz Viktor0610 #55698 üzenetére
Valójában csak a RAM tisztítás okoz nagy galibát, a többi így hiszem, segít vagy nincs különösebb hatása. Mondjuk én sem használom, de nemrég elég szép kis kommentcsokor jött össze belőle
-
őstag
válasz Gavinoo #55697 üzenetére
LG G2-3, Nexus 5... vagy HTC .. ezek azok, amik tuti, hogy nem fognak lassulni, laggolni, frissítés meg más kérdés, Nexusra tuti lesz..
Applenél meg inkább a márkát és a rendszert veszed meg... rendszer miatt jó is lenne, de azért mondjuk 50kval olcsóbban... annyiért azt mondanám oké.. én még 4/4S-t fogtam(nem rég) és azok is tök jók, leszámítva a kis kijelzőt. De azért nézz meg egy BB-t, mondjuk ott a jelenlegi csúcs is elég olcsó, de a rendszer ott is csillagos5ös, vagy ott a WP, ami kicsit unalmasabb a csempe miatt, de legalább jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest