Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gavinoo
újonc
Bár mondjuk az alapból sok mindent elárul, hogy az egyik telefonguru ismerősöm alapból felteszi az androidokra a Clean Maistert (azt hiszem ez a neve) mert állítása szerint a'nélkül meghal a telefon.
Az én szívem is az IOS felé húz, és tudom, hogy az IOS-nek bőven elég az 1 giga RAM meg az összes dolog ami benne van, de annyi pénzért azért egy erősebb gépezetet várnék. Az iPhone 5 specifikációjával egy középkategóriás Samsungot lehetne kihozni. Bár ez ájfonon akadás nélkül megy, mert remekül van optimalizálva, de ahj. Nem tudom. Ma délelőtt bementem az Apple boltba, nyomkodni kicsit az iPhone 5s-t, hogy mégis milyen, ha alaposan szemügyre veszem. Panaszra nincs okom, csak amit fentebb említettem.
[ Szerkesztve ]
-
Gavinoo
újonc
Tehát akkor Androidot nem ajánlotok hosszútávra?
Köszönöm a telefon ajánlásokat!
A Nexussal kivagyok békülve, erős kis masina, viszont az LG nekem még túl kiforratlan. Belesűrítik a készülékbe minden agymenésüket. Legalábbis nekem ilyen érzésem van. Nem tudnék boldogan használni egy LG-t. Majd pár év múlva, ha már legalább annyira felfejlődnek, mint a Samsung, ájfon, vagy HTC. Ráadásul itt külföldön az LG-t nem is szeretik a kirakatbateni, tehát neccesen jutnék hozzá sok várakozással. Tehát LG kilőve, bár azért még megolvasok pár fórumot. -
Gavinoo
újonc
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, ugyanis telefonmasinát szeretnék vásárolni.
A telefonokhoz nagyjából értek, (bár kitudja) de nem tudom, hogy melyik telefont lenne érdemes megvennem.
Eddig egy joggal alázott Galaxy Ace boldogtalan tulajdonosa voltam, de már eléggé frusztráló, hogy szinte semmit nem nyit meg, és amit sikerül neki, azt is van, hogy fél perc után sikerül neki.
Nézegettem az iPhone 5s-t és a Samsung Galaxy S5-öt is, és valószínűleg ezek közül lesz valamelyik, kérlek titeket, hogy írjátok le a véleményeteket, és esetleg ha van ilyesmi tudású telefon, akkor szívesen meghallgatom az ötleteteket. Nagyon sokat segítenétek, mert tanácstalan vagyok. A pénz nem lényeg, csak egy szoftverileg jó készüléket szeretnék, ami még két év múlva is telefon marad. Előre is köszönöm!SZERK.: HTC One nem tetszik, nem is szeretnék.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest