- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paloczi95
tag
Sziasztok!
Gondolkodom a jelenlegi telefonom lecserélésén, most egy Samsung Galaxy S3 van, lassan két éve. Korábban nagyon iPhone meg iOS ellenes voltam, de mostanában egyre inkább iPhone felé húz a szívem. A kiszemeltem egy 5s lenne, de nem tudom, nem járnék-e rosszul. A két év alatt kiéltem a mókolási vágyaimat (root, CM, témázgatás, stb.). Mondjuk az fontos lenne, hogy minden most használt alkalmazást (vagy funkcióban ugyanolyan másik alkalmazást) használhassak az új készüléken is (reklámblokkoló, messenger, call meter, swiftkey, titanium backup, stb.), de ha valami számomra szükséges, fontos dolog iOS-en csak JB után lenne elérhető vagy megoldható, akkor azért attól sem riadnék vissza. Egyetlen félelmem a kisebb kijelző. Használat közben nagyon jó az, hogy az S3 nagy, de zsebbe téve néha zavar a mérete. Mit gondoltok, megérné a csere, nem érezném később rossz döntésnek meg visszalépésnek?
Megérné megvárni a szeptember-október környékét az iPhone 6 megjelenése miatt szerintetek? Azért még akkor is elég jó meg "csúcs" készüléknek számít majd az 5s, nem?A mostani S3-at mennyiért lehetne eladni? T függő, még van rá november végéig gari.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Ha árat nem veszünk figyelembe,akkor LG G2 vagy Nokia 930? -
Köszönöm a válaszokat, akkor valószínűleg az E1 lesz, ha a büdzsé megengedi!
Most egy LG Optimus One-nal tolom, szóval nincsenek nagy igényeim, csak legyen viszonylag normális gép, és múkodjon...
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz
AxBattler #57593 üzenetére
az e-nek jobb a képernyő fényereje, felbontás ugyanaz. az e-t felülről, az y-t alulkról nem lehet látni, méret ua.
belső közelk azonos. a soc más, de még szerintem a magok is ugyanazok, bár azonos magokbl a wualcomm mindig sis jobbat hozott össze, mint az mtk
a szoftvere eggyel újabb az e-nek (4.3 vs 4.2)
én a sonyra szavazok, bá rnincs túl sok különbség közöttük -
meroly
veterán
válasz
quailstorm #57591 üzenetére
Jóvan meggyőzté
Galaxy S-et fogom ajánlani.
Kösz mindenkinek -
quailstorm
félisten
válasz
meroly #57588 üzenetére
Azért fogja szétverni mert nem lehet vele semmit csinálni csak nézegetni. Volt a kezemben frissen szervizelt defy 2.2-vel, meg láttam használat közben, amit nagyon jó tud: fagy-reboot-fagy-reboot-fagy-fagy-fagy.
Még egy Galaxy y is stabilabb és smoothabb nála... Úgyhogy a CM7 nem opció, hanem KÖTELEZŐ. -
meroly
veterán
válasz
quailstorm #57585 üzenetére
Kösz, tehát akkor marad a galaxy S.
Defy-vel mi baj? Gyerek úgyse tud vigyázni rá, szóval nem árt az ütésállóság. Mit kell mókolni vele?(#57586) norbert1998: galaxy s2? Hát az drágább jóval.
-
whYz
őstag
Sziasztok
Jelenleg a Moto X-en es a Nexus 5-on gondolkodok, de nem tudok donteni. Elvarasaim: 4.7-5" koruli kijelzo kis kavaval, vanilla android gyors frissitessel, esetleg stabil CM vagy miui, nem kell tul jo hardver de akadasmentes legyen. Az ar az max £300 ~115 ezer Forint.
Tudtok meg ajanlani valamit ezen a ket telefonon kivul?
-
-
quailstorm
félisten
válasz
meroly #57584 üzenetére
Android wifi nélkül? Olyanról még nem hallottam.
Galaxy S i9000 meg HTC Desire van ennyiért, meg Motorola defy, LG Optimus Black. Uóbbi 3 már nem ajánlott.
Mindet mókolni kell.
Ezen kívül ennyi pénzért teméntelen mennyiségű ARMv6-os sokszor QVGA vagy 256RAMos fost lehet találni. -
meroly
veterán
Srácok!
Kollegám szeretne gyerekének telefont venni:
- 15.000 Ft környékén
- használt is jó
- mindegy hol venné, független vagy 30-as lehet
- 11 éves gyereknek lesz szóval inkább rövid távra
- főleg játékra lenne használva
- androidos legyen
- sima érintő
- lehetőleg legyen wifi, bár ehhez nem ragaszkodnak.Remélem tudtok ajánlani valami.
Kösz előre is. -
-
evabf
tag
válasz
norbert1998 #57578 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
Cyrus
tag
Jaj, bocsánat, S4 mini dual-t akartam írni. Szóval:
- LG L90 dual
- Samsung S4 mini dual
- Samsung Galaxy Grand 2 dual -
maggi1886076
addikt
(#57578) norbert1998: ne is, mert egy kicsit zavaros az írásod
-
norbert1998
nagyúr
válasz
maggi1886076 #57576 üzenetére
Hadd ne kelljen erre különösebben reagálnom...
Evabf: akkora nem is nagyon lesz. Ace3 lte, esetleg
-
evabf
tag
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni okostelefon vásárlásában. A lényeg: 4"-nál ne legyen nagyobb a kijelzője, tudjon wi-fit, és aránylag jó képet készítsen, és úgy 40e-nél ne kerüljön többe. Inkább kínai fronton keresgetnék, és bár végignéztem a kínálatot, de egyszerűen nem találtam 4"-os kijelzős telefont.
-
maggi1886076
addikt
válasz
norbert1998 #57575 üzenetére
egy kicsit jóval?
-
Cyrus
tag
válasz
norbert1998 #57573 üzenetére
És miben veri? Paraméterekben közel azonosak. Esetleg használtad már ezeket?
-
Cyrus
tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék: dual SIM telefon vásárlásában gondolkodom, és az alábbi 3 termék tetszik jelen pillanatban:
- LG L90 dual
- Samsung S3 mini dual
- Samsung Galaxy Grand 2 dualNagyjából egy árkategória. Szerintetek melyikkel járnék a legjobban?
Ami számomra tény:
- LG-nél nincs állapotjelző led, ez talán kicsit hátrány lehet. A dual esetében biztos, hogy nincs NFC?
- Grand 2 szép nagy, de nem-e túl nagy már?
- S3 akkuideje van-e olyan jó, mint a másik kettőnek?
Ezeket a tesztek alapján, internetről olvastam, gyakorlati tapasztalt nincs. Szívesen veszek minden véleményt ezzel kapcsolatosan.Fontos, hogy a térereje jó legyen, mert korábban egy Sony-m volt, és azzal nagyon befürödtem térerő tekintetében, pedig teljesen normál körülmények között használtam. Vagy a térerő gyengesége a Dual készülékek velejárója?
Köszönöm előre is segítségetek.
Üdv
-
Sziasztok!
Nem reg erdeklostem a topikban okostelefon ugyben es a kapott tanacsok es olasgatas okan 2 telefon kozul valasztok ugy nez ki. Ace3 lte vagy s4 mini. Szerintetek melyiket erne meg? Kb 40 ezer a kulonbseg a ketto kozott (fuggetlent veszek), jobb annyival az s4 mini?
Tokot meg valoszinu olyan magnesest veszek majd.Koszonom!
-
Zaji
őstag
Én is ettől tartok a Sonynál. Csináltam két tesztképet az egyiket Sonyval a másikat G2-vel. Igaz csak a kijelzőn néztem a végeredményt, de a Sony nem győzött meg. Ez a Telenor egyik bemutató termében történt.
Egyre jobban a Nexus 5 felé hajlok. Csak kár, hogy nincs mellé headset. -
Zaji
őstag
Sziasztok,
Három készülék közül kellene választanom:
Nexus 5
LG G2
Sony Z1 C.
Ami a Sonyban tetszik, hogy vihetném magammal vízbe is(?).
Eddig Moto G-t használtam.
És még szóba jöhet Blackberry Z10 is, ha sikerülne újat vennem.
A válaszokat előre köszönöm! -
w333
félisten
válasz
darvinya #57565 üzenetére
Én most vettem kb. 1 hónapja makulátlan zsír új karcmentes állapotban 35k -ért fél év garanciával + ajándék "BugDriod" tokkal
Az a helyzet hogy ki kell fogni ... nagyon jó telefon én mindenképp ajánlom, kijelző, kamera, hangszóró, sebesség és üzemidőben is kiváló (6-7 óra kijelzőidő) !
Z1C nagyon jó telefon szerintem is ... csak kicsit drága még használtan is, és egy előfizetéses telefont pedig megvenni kicsit zsákbamacska mert ki tudja mikor tiltják le, gyárilag függetlent (gyári garanciával) pedig elég nehéz találni
-
darvinya
titán
Jó lenne, de egy kicsit el vannak szállva.
Értem ezalatt tré a kinézet és amiért adni akarják nincs összhangban.Minap akartam venni egy Z1c ami berört kijelzős és nem kapcsol be.
Mondja: 20e.
Én: 5e-nél többet nem adok.
Mondja: hülyének nézem.
Én: felsoroltam, hogy döglött a telo és ráadásul sérült a kerete is.
Itt vége is lett. -
darvinya
titán
Sziasztok
Mit kaphatok Xperia P+20e?
Tudásilag előre szeretnék lépni.Kösz
-
Üdv!
Okostelefont kell vegyek, a jelöltek: Huawei Ascend Y330, és Sony Xperia E1
A kívánalmak, főbb felhasználási területek
- netezés,
- pdf/doc olvasás,
- zenehallgatás;
- néha megnézek(nék?) rajta 1-2 filmet is.Ti melyiket vennétek, és miért?
Ár most annyira nem lényeges... -
Norbi.
őstag
válasz
quailstorm #57553 üzenetére
Tud Ace 2-t venni, nálunk (boltba) van egy bent, 18ért el lehet vinni, függetlnül..
De én inkább a Galaxy S -t venném. -
minek?:S
őstag
válasz
férfiállat #57549 üzenetére
+1 Ace 3
norbert1998
máris
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Ace 3, de csakis lte verzió
minek pü!!!
-
w333
félisten
válasz
Ace 3 !
-
férfiállat
tag
szerintetek melyik a jobb?? samsung galaxy ace 3 vagy samsung galaxy s 3 mini?
-
Kalos7
tag
válasz
norbert1998 #57546 üzenetére
20k-ért?
-
Kalos7
tag
Használt jó alapodban levő telót tudnátok ajánlani 20k alatt?
Lehetőség szerint ne kicsi legyen.
RAM és CPU-ból nem kell erős mert nem játszásra kell.
Kizárólag Samsung! -
őstag
válasz
sylvia_1988 #57541 üzenetére
Telefonálni, SMS-ezni, Facebook-ozni valószínűleg még az olcsóbb árkategóriájú készülékekkel is remekül lehet. - Ezt megcáfolnám android fronton
Mindenesetre neked tökéletes lesz az SP, ha már tetszik is..
-
sylvia_1988
tag
válasz
norbert1998 #57539 üzenetére
Tényleg?
Akkor szerintem eldőlt a kérdés, SP-t veszek, amint írtam, más szempontból nem kell kiemelkedőnek lennie a telefonnak. Telefonálni, SMS-ezni, Facebook-ozni valószínűleg még az olcsóbb árkategóriájú készülékekkel is remekül lehet.
Köszönöm mindenkinek!
-
w333
félisten
válasz
sylvia_1988 #57538 üzenetére
Xperia SP !
-
norbert1998
nagyúr
válasz
sylvia_1988 #57538 üzenetére
3d játék? 120 ezerig az sp verhetetlen
-
sylvia_1988
tag
A T-Mobile-tól venném a telefont készülékváltási kedvezménnyel úgy, hogy 2 év hűséget aláírok az előfizetésre, de nem váltok díjcsomagot (per pillanat Mozaik XS-em van). Maximum 55-60K-t szeretnék rákölteni a vasra, fontos, hogy Android operációs rendszerű legyen. Főként az alap funkciókat (telefonálás, SMS küldés, FB) fogom használni, viszont nem vetem meg a játékokat sem, sőt tesztelnem kell majd rajta saját fejlesztésű - 3D - game-eket is.
Köszönöm az eddigi összes választ, akkor a kettő közül az SP.
(Különben is beleszerettem abba a világítós plexi csíkba...
)
-
-
w333
félisten
válasz
Viktor0610 #57533 üzenetére
Valami nagyon nem 100 -as ...
http://prohardver.hu/tema/bugok_a_rios_r5_ph_motorban/friss.html#msg3358
-
őstag
válasz
sylvia_1988 #57530 üzenetére
Szia. Ezek közül SP, de csatlakozom w333 kérdéseihez
és w333, Tűzróka alatt minden rendben, nálad van a gond szerintem.
-
SutPet
aktív tag
válasz
norbert1998 #57531 üzenetére
tudom, de valami alap viszonyításnak csak jó
Mindenesetre az hogy nem volt F6 ledöntötte véglegesen.
-
-
w333
félisten
válasz
Üdv. honnan vennéd, mire használnád, mennyi a max. keret, stb.
A kettő közül az Xperia SP sokkal jobb !
Meghalt a Prohardver fórum vagy mi van ? "kódok + arcocskák" nem működnek !
(#57531) norbert1998
Nálam nem működnek ... rákattintok de semmi
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Az sp-t.
Annyiért nincs jobb, kicsit drágában nexus 4sutpet: Ugye tudod, hogy az antutu pontokat kinyomtathatod egy kártyára, majd megpuhítva wc papírnak jó lesz?
W333: nekem még pont, hogy túl jól működnek
-
sylvia_1988
tag
Sziasztok!
A napokban megveszem az új telefonomat. Nagy ugrás fog történni, mert jelenleg egy Samsung Star II-m van.
Az LG Optimus F6-ot vagy a Sony Xperia SP-t javasoljátok inkább? Esetleg van ezeknél jobb választás ugyanebben az árkategóriában?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szilvi
-
SutPet
aktív tag
válasz
norbert1998 #57517 üzenetére
F70 lett végül. Ár miatt meg mert az volt F6 nem. Igazából ahogy néztem antutu teszteket ugyan azt hozza a proci mint az F6. Asszonynak jó lesz. P500 után biztos így is megváltás.
-
HKorn
veterán
-
őstag
válasz
tjokai #57519 üzenetére
+1 a 2es Z10-re
netezés, facebook, viber, telefonálás, youtube - pipa.
Akku legalább egy napot bírjon ki - pipa, picit visszafogottabban 2-t is kicsikarok belőle.
Fontos a kijelző és kamera felbontása - Kijelző.. nagyon szép, kamera.. véleményem szerint aki tud fényképezni az jól bánik vele, szerintem HDR-ben szép képeket csinál, normált nem igazán használom, de nekem megfelelő.
stabil működés - 2 pipa -
tjokai
senior tag
Sziasztok
Telefonvásárlás előtt állok Nokia E6-ról váltanék, használtan venném innen az oldalról kb 50e ft-os kategóriában, Android vagy Windows8 nekem mindegy, amire kellene a telefon: sok sok fényképezés!!!, netezés, facebook, viber, telefonálás, youtube. Akku legalább egy napot bírjon ki átlagos használat mellett. Fontos a kijelző és kamera felbontása, valamint a stabil működés, ne kellejen napi szinten szoftveresen buherálni, mert attól végem van idegileg.Kiszemelt készülékek:
1. Samsung Galaxy S3
2. BlackBerry Z10 (STL100-2)
3. Huawei Ascend P6
4. Nokia Lumia 920
5. Samsung Ativ S
6. LG Nexus 4Melyik készülék felelne meg a legjobban az elvárásaimnak? Melyik lenne a legjobb vétel a kategóriában? Meghallgatok más típust is...
-
Gabor1985
tag
Szerintetek melyik készüléket valasszam lumia 930 vagy z1 compact? Nekem mind1 hogy android vagy windows.. elönyök hátrányok? Akik használják a készülékeket olyanok véleményére lennék kiváncsi
-
norbert1998
nagyúr
válasz
SutPet #57514 üzenetére
+1 f6. ez mennyire hülyeség? nagyobb a sorszám, ami "magasabb kategóriát" jelent és még a széria is nagyobb, aztán meg "szarunk bele, csak legyen valami, a leggyengébb s400-at bele aztán hadd szójon!" és a végén az jön ki, hogy a régebbi, alacsonyabb besorolású cucc jobb, int az új
-
Vegitaa
senior tag
Üdv!
Szerintetek melyik a "jobb" készülék:
Xperia T2 Ultra vs. LG G Pro 2Köszi!
-
SutPet
aktív tag
Sziasztok! Telefonvásárlásra adtam a fejem és kettő között vacilálok. LG F6 és F70. Teleornál, F6 már kifutó, nagyjából ugyan abban az árban vannak. Ti melyiket ajánljátok?
-
jeni
félisten
esetleg valakinek nem elegendő a mobilba épített optika milyensége,akkor még jól jöhet ez a hordozható Sony 10x zoomos objektív
másutt 45000 Ft-tól indul az ára. -
Weeman1
veterán
válasz
maggi1886076 #57507 üzenetére
Sajnos azért a topikjában elég sokan sírnak a hibák miatt.
-
quailstorm
félisten
válasz
freeknight #57508 üzenetére
erre reagáltam ami színtiszta flame és hazugság.
Én pl. jobban elvagyok ekkora képernyőn mint 5-6-7 colon. Mindig pici mozdulatokkal játszottam kis helyen, gépen is.Youtube-ot elnézve meg vannak még páran olyan eszementek hogy nem rohannak a legújabb 6 colos tepsiért a boltba.
Szóval igényekhez kell javasolni telefont, nem fikázni
Vagy nem ez a topic lényege?
-
maggi1886076
addikt
válasz
freeknight #57508 üzenetére
nyugi, ő egyikkel sem elégedett...
(#57511) Zsolt_72 oké
-
freeknight
őstag
válasz
quailstorm #57504 üzenetére
Én is csak az ajánlgatása miatt akadtam ki. Ez itt pedig nem az "elégedett vagy-e a telefonoddal?" topik
-
maggi1886076
addikt
válasz
quailstorm #57506 üzenetére
az kérdéses, de reméljük nem lesz rá szükség. de 50ért mindent nem lehet elvárni...
-
quailstorm
félisten
válasz
maggi1886076 #57505 üzenetére
Garancia... Majd ha a hülyeboltban is árulják ennyiért, akkor beszélgetünk róla.
-
maggi1886076
addikt
válasz
quailstorm #57504 üzenetére
Xiaomi redmi note
-
quailstorm
félisten
válasz
maggi1886076 #57502 üzenetére
Droid is laggos ha nem foglalkozol vele, WP-n meg a tárhelyprobléma miatt kellett az újratelepítés...
Ez van ilyen a személyi eszközök világa.Árát már mondtam hogy én is sokallom. 50k, max, de akkor 16GB-os legyen és új.
(#57503) freeknight: én ezt megértem. Vásárlására nem bíztatok senkit, ellenben a lefikázását nem értem. Akinek van, és még akár játszik is rajta, se kell hogy azt érezze, azonnal venni kell az újabból.
-
freeknight
őstag
válasz
Greentea #57497 üzenetére
Megnézem a most három éves 4S meddig fogja bírni
. Jobban jár az ember egy középkategóriás droiddal, de mindegy is, a kérdés továbbra is a Z1C vs iPhone 5S között van, ne keverjünk már ide egy 3 éves belépőkategóriás telót
.
quailstorm: szerintem ő keverhette az i4-el, de ősszel a 4S is az elődmodell sorsára fog jutni. Hiába időtálló egy iPhone, 4 évet bírtak eddig is, ezután is.
-
maggi1886076
addikt
válasz
quailstorm #57501 üzenetére
de egy ájfonon nem kell ilyet csinálni, hogy wipe meg hasonló... vagy már kell? zárt is, laggos is, ha nem foglalkozol vele, na ja meg egy 3éves modell 70000???? nóóórmális?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Filmgyűjtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában