Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csp01
tag
Az HTC One M9 nagyon jó vételnek tűnik, vagy van valami, ami elkerüli a figyelmemet?
-
pbazsi73
csendes tag
Sziasztok!
Telefonváltás előtt állok, LG G4-ről váltanék. Semmi gondom vele, de szükségem lenne a két kártyás (ha lehet dual active de megfelel a standby is) módra.
Honor és Huawei között keresgéltem, de nyitott vagyok más márkára is.- Árkategória: 100-150 ezer ft
- Használt vagy új: lehetőleg új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel: kb 3 évre
- Mire használnád:- telefonálás (telekom), mobilnetezés (telenor, hello data)
- két esetleg három kártya befogadása
- ha kettő, akkor minimum 64GB belső memória
- jó kamera
- 4-6 GB RAM- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez: Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra:5,5"Előre is köszi a tanácsot, segítséget.
Üdv[ Szerkesztve ]
-
-
batai15
félisten
válasz Zolly444 #117093 üzenetére
Nem csak a rossz infókat szeretném tisztázni. Nem tagadom a következő telefonom iPhone lesz (se ) de ettől nagyon szeretem a droidot ,csak már pár év alatt meg untam kell a változás valamint a hosszú támogatás , és a normális méret. 5 coll lenne nekem az ideális amúgy ,efelett már a tokal is nagy a telefon . Na se esetén nincs ilyen és a 4 coll nekem amúgy is bejön
-
dannyl
addikt
válasz Zolly444 #117093 üzenetére
Én mindkettőről lebeszélnélek. Az iPhone nagy szabadságtől szabadít meg. Ha ezzel együtt tudsz élni, akkor jó lehet.
OP5: Jelly effect, szerény kamera. "Sajnos" viszont mocskos gyors, és nagyon jól bánik az akksival. Ha nem fotózol, és nem golyózol be a hullámzó kijelzőtől, akkor jó lehet. Én nem bírtam.
Hozzátenném, hogy az óta is G4-gyel tolom, mert nincs alternatíva értelmes áron. Ami nekem megfelelne az a Huawei Mate 9 pro 200+ áron. Esetleg P10 plus, ami épp az OP5 és a Mate 9 pro közt van.BTW: Milyen csúcs, középcsúcs telók jönnek idén, ami értelmes lehet?
[ Szerkesztve ]
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Huawei Mate 8 és a Nexus 6P-t nézegetem magamnak.
Melyiket lenne érdemesebb kb 1 éves időtartamra megvenni?"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Soybex
őstag
-
ZsDavid
csendes tag
Sziasztok, a tanácsotokat szeretném kérni.
A kiszemeltem egyelőre egy Samsung S8+, csak a csupaüveg ház aggaszt egy kicsit, jobban örülnék egy alu-casing-nek. Meg ahogy kicsit utánanéztem a piacnak, pár héten belül megjelenik a Nokia 8, LG V30 és a Samsung Note 8 is, tehát az érdekelne elsősorban, hogy megéri-e várni azt a pár hetet bármelyik telóra, vagy sem.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Colnago
csendes tag
Lejjebb ment az ára a Xiaomi Redmi Note 4-nek, 49.900. A 4X pedig 41.900. Melyik jobb vétel? Csak a kijelző méret igénye dönt?
Benő
-
fcbarca
őstag
válasz garai198419 #117082 üzenetére
Xiaomi mi 6
-
garai198419
csendes tag
Sziasztok. IPhone 7 vs huawei P10 melyik legyen szerintetek.
-
frizso
senior tag
Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition mibe különbözik Xiaomi Redmi Note 4-től?
A kettő körül melyiket érdemesebb megvenni?
ha jól néztem mindegyik tudja a B20-at.. -
atosan
veterán
Sziasztok,
Tudom hogy ez okostelefon topik, de hátha tudtok segíteni. Egy lehetőleg nagy kijelzős butatelefont keresek édesanyámnak. Sajnos nem ismerem egyiket sem. Tudnátok ilyet is ajánlani, vagy van rá valami topik?Boldog Karácsonyt
-
batai15
félisten
válasz Zolly444 #117072 üzenetére
És azt tudtad hogy a 4 éves 5s is meg kapja még az ios 11-et ? Számold ki akkor hogy ilyen alapon a 6s még 2 fő verziót szinte biztos hogy meg kap ,azt még csak halkan jegyzem meg hogy az se-ben a 6s szíve dübörög ..
Tekintve hogy az 5s még most is pariba van a közép kategória nagy részével ez nem gond . Amúgy a kolléga jól irja s7 is van már ennyiért akkor én inkább azt venném .[ Szerkesztve ]
-
Zolly444
aktív tag
válasz batai15 #117071 üzenetére
A 6s-ben azt tart vissza hogy lassan két éves lesz, és ugye annál kevesebb ideig támogatják. Meg a tudat hogy egy 2éves telefont veszek, fele annyi rammal, és 16gb belső memóriával, drágábban, mint egy 64gbos idei felsőkategóriás készüléket. Ezért tűnik valamennyivel jobb vételnek a oneplus. A 7 meg túl drága számomra. Ha nem akarnék nagy telefont már megvettem volna az SE-t.
-
batai15
félisten
válasz Zolly444 #117070 üzenetére
Az se combos kompakt telefon .sokáig lesz még támogatva és úgy nézve a méretet nem számítva (bár lapát tenyerem van mégis se tökéletes a méretével ) kompromisszum mentes telefon .
Csak úgy mint a oneplus 5 . Nyilván erősebb is, építés parádés kamera támogatás (xda is ) szóval ha a méret nem zavar egy értelműen jobb .
Viszont azért nezegesd meg az se-t is mivel nagyon jó rajta gépelni stb. Mondjuk mivel írtad hogy 150 a keret ennyiért majdnem 6st is kapni ,az meg már méretben is arany közep út ,akkor viszont azt ajánlanám . Így viszont ha csak de akkor 5op egyértelműen jobb . -
Zolly444
aktív tag
Hello! Van egy kiszemeltem, de szeretnélek megkérdezni titeket is, hogy mit ajánlanátok, és ha van olcsóbban versenyképes társa, nemköltenék annyit Szóval
- 100-150k
- Új
- Független, vagy t-mobile
- Hosszútáv(2-3év)
- Zene, 9gag, 1-2játék, de nem asphalt meg hasonlók.
- Volt már wp, meg android is, de a ios felé is nyitott vagyok
- 5-5,5"
Amit kinéztem az a Oneplus 5 vagy iPhone SE, de az SE a mérete miatt nem annyira tetszik(ha jobban megéri rá lehet beszélni ) -
kaposznyak
aktív tag
válasz Viktor0610 #117068 üzenetére
Na-na...
Huawei Ascend Y300-at váltana, szóval mindenkinek van esélye:-)
-
MODERÁTOR
válasz kaposznyak #117066 üzenetére
Értelmes készülék sincs ekkora kijelzővel, nemhogy nagy akkus...
Xiaomi 13T
-
batai15
félisten
válasz kaposznyak #117066 üzenetére
Nincs . Amire érdemes beruházni ha fontos ennyire méret,akkor használtan iPhone 5s ,vagy Galaxy a3 2016 bár újonnan az 60 körül van. Vagy valami Sony kompakt ,de újonnan talán csak az a3 létezik és nem hulladék.
-
MODERÁTOR
-
Hacsa0415
csendes tag
Spemall-on mennyire valós az 1-3 nap szállítási idő?
-
fcbarca
őstag
sziasztok.Nubia z17-et már lehet valahol rendelni eu-s garival?
-
BenHans
addikt
(#117056) gabo9201: 800MHz-es LTE sáv. Támogatásának hiánya első sorban vidéken lehet problémás mivel a nagyobb hatótávolsága miatt többnyire ezt használják, míg nagyobb városokban 1800-2600 MHz a jellemző.
Azért jó, hogy feltüntetik, mert jó pár kínai készülék nem tudta/tudja, pl régi Xiaomik sem nagyon.
Bog írása.k-dani: Xiaomi Redmi 4x (eustock)
Kisebb és hasonlóan jó nincsen hasonló árban. Ez még nem is számít nagynak fizikai méreteit illetően az 5"-os készülékek között.
Drágábban kisebb méretű a Galaxy A3 (2017) lenne. (méret)[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
k-dani
csendes tag
Felnőtt nő számára keresek telefont. Eddig olcsó Windows Phone-os Lumiát használt.
Árkategória: jó lenne 40-50 ezer forintnál megállni (ha csak efölött egy kicsivel lenne olyan, ami minden szempontból megfelelő, akkor esetleg mehet feljebb az ár).
Új, szolgáltatófüggetlen legyen (esetleg Telekomos), lehet külföldről, netről, boltból, mindegy.
Eddigi telefon 4"-os, női kéznek, táskába, nadrágzsebbe ez pont jó volt, ha lehet, ne legyen 5"-nél nagyobb, lehetőleg inkább kisebb. Hosszú távra, megbízható, stabil legyen. Az eddigi Windows telefon nem fagyott le, nem indult újra, ebben ne legyen visszalépés. Akku bírja sokáig. Legyen vaku a világításhoz, GPS az útbaigazításhoz. Ne legyenek rajta kémprogramok.
Felhasználás: telefonálás, netezés, facebook, chat, néha fényképezés (ha hamar, gyorsan kell egy kép, amikor nincs kéznél a fényképezőgép), zenehallgatás (memóriakártyáról, youtube-ról). -
Hydroo9
csendes tag
Sziaszok!
Új telót keresek, 90ezer alatt mindenképp az se baj ha kevesebb. Fontos, hogy ne legyen rohadt nagy, z1c-ról váltok, max 5"-ben gondolkozok. Átlag mindennapos használatra kéne. Amit kinéztem, és élőben is tetszik a Samsung A3 2017 és a Huawei Nova. Elolvastam kb az összes tesztet amit találtam de nem döntötte el nekem, szóval segitsetek. Sonyk se rosszak de valahogy ezzel a szögletes kerettel nem kényelemsek a kezemben (x, xa, xc). Ha bármi más telót irtok azt is megköszönöm Máshol a Honor 8-at irták nagyon de nekem az túl nagynak tűnt a kényelmes egykezes használathoz
Köszi!
-
-
gabo9201
senior tag
Sziasztok!
Telefon vásárlásán gondolkodom. Lassan 4 éve használok egy Alcatel OT Idol-t. Még most sincs vele különösebb gondom, de lassan eljár felette az idő főleg hardveresen.
A vásárlásra kb 50.000Ft-ot szánnék, hűségidő és mindenféle szolgáltatói kötődés nélkül. Ezt is hosszú távra venném.
Főleg a Xiaomi telefonok tetszenek és az érdekelne, hogy ezek közül szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni? Méretben 5" felé ne menjen. Akár kínai rendelés is szóba jöhet.Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gabo9201
-
PazsitZ
addikt
válasz pit stop #116047 üzenetére
Bocsi, h elég sokára válaszolok, de köszi a segítséget istnag és pit stop !
Bár végül fölé mentem a 100as határnak és sikerült beszereznem egy OnePlus 3T-t.
Bár nem lett kisebb, mint az LG3, sőt magasságra kicsivel nagyobb is.
De ez tűnt hadverben erős, megfelelő akksival ellátott.
Pár napi tapasztaltom alapján a 6GB ebben a telefonban érezhető és nagyon jól memóriában tart sok alkalmazást.
(korábbi telefonnál 2-3 alkalmazás vátása vagy 3 böngésző tab váltás esetén már újratöltötte a tabokat)- http://pazsitz.hu -
-
Gabeeeeen
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném leváltani a mostani LG G4-es telefonomat egy új, független masinára. Alapjában véve normál felhasználásra használnám, de sokszor fényképezem/videózom. Két telefonra szűkült le a választásom, amelyek az alábbiak:
- Honor 8
- Huawei P9Véleményetek szerint melyik lenne a jobb választás? Vagy esetleg ebben az árszintben 100-120eFt van jobb választás? A válaszokat előre is köszönöm!
-
tybsen
addikt
válasz cigam #117047 üzenetére
Ha havi biztonsági frissítésekre illetve rendszerfrissítésre vágysz, akkor többet kell fizetni.
Ha nem akarsz vagy nem tudsz többet fizetni akkor kompromisszumot kell kötni. Vagy egy kedvezőbb árú telefont veszel és nem foglalkozol a frissítésekkel, vagy nem veszel telefont és akkor "biztonságban leszel", mármint ami a havi biztonsági frissítéseket/rendszerfrissítéseket illeti.
Szerk.: iPhone SE egy darabig még frissítve lesz, ez viszonylag "olcsó" megoldás ha a frissítések lényegesek. (Nem olvastam el az előzményeket hogy milyen telefont akarsz vagy mi van)
[ Szerkesztve ]
-
-
-
nyisziati
veterán
válasz kaposznyak #117041 üzenetére
Szerintem ez akku probléma lesz.
Az Y 300 nem az a gyorsan merülős fajta. Legalábbis újonnan. Ha nehezen is birkózik meg egy feladattal, akkor is max. leáll másodpercekre-percekre, de nem merül. -
DS39
nagyúr
válasz cigam #117037 üzenetére
max egy főverziót kap szerintem, ott azért elég komoly átalakítások vannak OS szinten az gyárihoz képest ezért nem tudom mennyire lesz up-to-date.
azért ezekre a Nokia ígéretekre alapozni... hát nem tudom még semmit nem tudunk az elköteleződésükről, akik most csinálják, az sem biztos hogy 2 év múlva még lesz androidos Nokia, amilyen üzletpolitikát folytatnak (jelenlegi hw/ár viszonylat) nem lesz sokkal sikeresebb, mint a WP-s időszak volt.
a Samsungok úgy tudom megkapják ezeket a havi frissítéseket, csak a 2017-es modellek még drágák ugye.
[ Szerkesztve ]
-
kaposznyak
aktív tag
válasz kaposznyak #117040 üzenetére
üdv.
Lehetséges, hogy Huawei Ascend y300 azért merül gyorsan, ha a Runtastic+GPS kombó üzemel, mert az ősöreg hardver nagy kínok árán birkózik meg csak a feladattal?
Akku amortizálódást nem számítva persze.
-
kaposznyak
aktív tag
válasz quailstorm #117016 üzenetére
Kösz!
-
bepken
veterán
sziasztok,
eddig a Redmi Note 4 a befutó nálam, de sajnos úgy jött ki a lépés, hogy picit még mindig várnom kell a vásárlással...de akkor már nyilván forog az ember agya, hogy mit meg hogy lehetne...még egy picit rakjunk hozzá, stb.
tehát a lényeg: mi volna a következő lépcső a RN4 után, amire érdemes volna picivel többet ráfizetni akár?
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Tudom mi a helyzet a Nokia-val, viszont per pillanat nem tudok másik vidéki boltban is kapható olyan készüléket, amin uptodate Android fut. Most úgy tűnik tartják azt az ígéretet, hogy éveken át minden hónapban megkapja az aktuális frissítést/verziót.
Mi a helyzet pl. a xiaomi készülékekkel? Milyen gyakran kapnak frissítést, és milyet?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Tesóm szeretne új telefont venni, és megkért, hogy segítsek neki, de az az igazság, hogy én sem igazán tudok dönteni. A 2 kiszemelt a Honor 9 és a P10. Ahogy elnéztem specifikációra nagyjából megegyezik a 2 telefon. Neki igazából leginkább a kamera lenne fontos, melyikkel lehet szebb képeket készíteni?
-
BenHans
addikt
batai15: Nem is azt írtam, hogy sz@r, hanem hogy valamiben a HTC rendszere jobb. Nem véletlenül van itthon egy Redmi 4A és nem véletlenül merem ajánlani. Lenne hova csiszolni, látod a Samsung is zárkózott már bőven az elmúlt évekhez viszonyítva, persze jól jött a SoC-k erősödése is. Ahogy írtam többnyire nem óriási különbségekről beszélünk.
beg: Erről az élvezérlésről beszéltem. Ez pedig a HTC megoldása, amihez további funkciók érkeznek és a HTC elérhetővé tette külső fejlesztőknek is.
Az ilyen apróságok miatt kell még fejlődniük Samsungéknak is. A memóriakezelésről és sebességről nem egy teszt is van, amiben nem csak az SD 835-ös S8-at, hanem az Exynos verziót és a +-t is megveri az U11. Van egy videó amiben a OP5 pl gyorsabb mint a HTC, de az ugye csak FHD, így előnyben van a QHD-s versenyben azonos SoC-val.
A One X-et a Tegra 3 miatt húzták le, az M7 hiába volt nagyon jó azt az Ultrapixel miatt. Pedig az alap koncepció jó volt, azóta megfigyelhető, hogy megállt a megapixel hajhászás és kb az ultrapixelt folytatják csak nem 4 megapixelen... Utána az M8 nem hozott nagy változást. Az M9-nél a SD810 melegedés volt túltolva, pedig ugyanúgy a második "javított verziót kapta mint a Nexus 6P, az mégsem volt ócsárolva, ott a nagyobb ház jobban elvezette a hőt, ezen felül továbbra is a dizájnon ment a problémázás. Utána jött a 10-es ami nagyon jó lett, de a káva meg a dizájn, nincs előlapi boomsound (ami eddig fikázva lett) és akkor nem lett kiemelve a strapabírósága. Az U11 pedig minden szempontból fejlődött és topon van, de most az üveg hátlapba sikerül belekötni meg a jack hiányába, pedig adnak hozzá átalakítót amiben van beépített dac és még mindig az egyik legjobb audio mobil. Az edge sense hiába hasznos és innovatív mégis sokak szemét bántja, talán mert HTC, de kíváncsi leszek mit szólnak amikor kijön a Pixel2 jack nélkül és átvett edge sense-szel. Meg ugye az ár, mert sokan úgy gondolják jelentősen olcsóbbnak kell lenniük mint a konkurencia hiába drágább nekik a készülék előállítása. Pedig az U11 25ezerrel is olcsóbban nyitott mint az S8.
Inkább az a probléma, hogy későn ismerték fel mekkora jelentősége lesz a marketingnek. A többiek meg pénzzel lenyomták, volt honnan átcsoportosítani. Hiába jársz élen ha nem te vagy az első aki a többség fejébe költözik. Próbálkoztak EL/BL reklámmal stb, most inkább a közösségi médiára feküdtek rá és a rendezvényekre, pl sziget sátor. Pletykálnak az U11 olcsóbb középkategóriás verziójáról, annak kell jónak lennie, stabilan hozni ezt a méltó színvonalat és a marketingre ráfeküdni. Nincs vész...
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
beg
veterán
válasz BenHans #117029 üzenetére
Akkor valóban, nem volt egyértelmű
Ha a lebegő gombra gondolsz miui-n akkor az valóban kapufa. Viszont amikor az s8+ 3 tárolt ujjlenyomat mellett csak 6. érintésre nyitott ki, akkor azért összeráncoltam a szemöldökömet. HTC nem rossz és nem is volt az, de mintha az utóbbi időkben csak a régi szép időkre támaszkodnának. Szerintem.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
BenHans
addikt
beg & batai15: Hú, megvan mi a gond, elbeszélünk egymás mellett, mert félreértettétek amit írtam.
Amit beg idézett, az NEM a két UI közötti különbségről szól! HTC Edge! Sense (HTC U11) vs Xiaomi "élvezérlés"(pl Mi4C) funkciókról. Ugye lezuvius azt írta, hogy már az U11 előtt a Xiaomi és az Oppo is tudta, én pedig erre reagáltam. A Xiaomi élvezérlésére annyira igaz amit leírtam, hogy a legtöbben ki is kapcsolták.
A rendszerről nem írtam ilyet, arról annyit írtam, hogy letisztultságban, stabilitásban, gyorsaságban és memóriakezelésben ("optimalizációban") alul marad a HTC-hez képest, ahogy a Samsung is. Hogy kinek melyik tetszik az más kérdés, de hogy melyik működik jobban az megint más. A legtöbb esetben nem óriási különbségekről beszélünk, tehát az átlagfelhasználó nem is biztos hogy foglalkozik ezzel, csak ha felhívják rá a figyelmét.
Nincs ebben semmiféle szubjektív vélemény meg elfogultság.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz Constantin #117027 üzenetére
Persze .130 k már sok az se ért .... Annyiért meg s7 is van és akkor már nincs kérdés melyik akkor ..
Mondjuk én is elgondolkodtam ezen 90 körül már kapni s7-et .. használtan[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz Constantin #117025 üzenetére
93 meg 1ev apple garival máshonnan . A gb többet ér szvsz mint a plusz egy év .
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz BenHans #117021 üzenetére
"Jaj, a Xiaomi és az Oppo megoldása a kanyarban sincs az Edge Sense-hez képest, sem pontosságban, sem megbízhatóságban sem funkcionalitásban, nem is testre szabható. Más is a technikai háttere így még prototípusnak sem nevezném azokat, inkább rossz viccnek."
Ez azért erősen szubjektív nézőpont. Volt szerencsém s8+ készülékhez, de maradtam a miui-nál. Még egy huawei megoldás is elegánsabb az emui-val. Megvan a véleményem a samsung ui-ról de ilyen markáns véleményt nem alkotnék mert biztos van akinek az tetszik.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
BenHans
addikt
válasz lezuvius #117012 üzenetére
Ugyan már... Pénzügyileg évek óta temetik egyesek, igazuk van, ja mégsem. Egy törésteszt videó alapján nem strapabíró, amiben elég durván erőlködik a tag hogy eltörje. Érdekes senki zsebében nem hajlott még meg.
További érdekesség, hogy a HTC 10 megalázta a többieket minden hasonló bend vagy drop tesztben, akkor ez miért nem lett hangsúlyozva az S7 ellen?
Akkor még úgy volt hogy úgyis tok megy rá és nem reális a teszt.
Nem a múlt, hogy a legjobb optimalizálás, ram management és szoftver fork a HTC-é, ez is bizonyítható. Igen, minden megakasztható és "zavarba hozható" még az iPhone-ok is, csak nem mindegy milyen sűrűn és hogyan. Nem kell bemutatni a konkurenciát, jól ismerem, és elismerhető hogy fejlődtek ebben, de még mindig van hova, pláne hosszabb távú felhasználás esetén. De majd további "kevés" google segítséggel és további bloatware gyomlálással talán sikerül. Addig marad a Google referencia és HTC az etalon ilyen téren.
Már a kamerás képességekbe sem lehet belekötni, a HTC 10 csak top 5 volt ott még lehetett.Jaj, a Xiaomi és az Oppo megoldása a kanyarban sincs az Edge Sense-hez képest, sem pontosságban, sem megbízhatóságban sem funkcionalitásban, nem is testre szabható. Más is a technikai háttere így még prototípusnak sem nevezném azokat, inkább rossz viccnek. Amikor épp hajlandó működni akkor is bugos, tákolt rendszer tákolt feature. De a lefittyedő kijelző biztos jó nagy innováció, kár hogy sokaknak kényelmetlen és be is fénylik, így meg legalább értelme is van kihasználni a telefon széleit.
batai15: Ezt a hsz-t nem tudom értelmezni. Sem a Miui sem az "élvezérlés" nem ér fel a HTC megoldásához. Ez tény. Sem memóriakezelés, sem letisztultság, sem stabilitás és gyorsaság tekintetében.
Van összehasonlítási alapom itt is.[ Szerkesztve ]
-
válasz Colnago #117019 üzenetére
Hát sok dolgot olvasni a kínai telefonokról (még ha nincs is a linkelt cikkben xiaomi készülék), ill. nem találtam sehol, hogy milyen gyakran kapják meg a biztonsági frissítéseket. Mennyire vannak lemaradva a Google verziójához képest.
Az nem izgat túlságosan, hogy az adott HW-t ők adják a legolcsóbban. Sokkal jobban érdekel, hogy a mindennapokban mennyire problémamentes az együttélés.
[ Szerkesztve ]
-
-
Rekureku
tag
válasz quailstorm #117005 üzenetére
Köszi a segítséget!
-
quailstorm
nagyúr
válasz kaposznyak #117014 üzenetére
EU-s piacra készülnek, semmit nem kell csinálni, legtöbb még a B20-at is tudja már. De telefonálni még egy belpiacossal is lehetne.
-
Atos23
senior tag
Sziasztok,
Mivel a HTC650-ről lebeszéltetek , segítséget szeretnék kérni, akár új, akár használt telefon vásárlásához.
- Árkategória 0 - 45.000 Ft. Felfelé már nem mennék egy kicsivel sem.
- Használt vagy új? Mindegy
- Hol vennéd meg? Mindegy, de nem szeretnék előfizetéses, részletfizetéses megoldást.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Hosszú távra
- Mire használnád? A legfontosabb számomra a kamera. Sokat szoktam bicajozni, közben szeretek az erdőben fényképezni, illetve hardverapróra is szoktam cuccokat feltölteni, ezért sok közeli, és részletgazdag képet szeretnék csinálni.Másik fontos tényező a strapabírás. Az átlagnál sokkal többször ejtem le a telefont, és jellemzően nem szeretek rá vigyázni. Használati eszköznek tekintem, nem kezelem hímes tojásként, egy kulcscsomóval is jobban bánok.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android kell, néhány, évek óta jól megszokott alkalmazás miatt.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5", vagy alatta, szeretem az egykezes kezelést.A Huawei P8 (nem lite) volt, amit eddig kinéztem magamnak, és legjobban tetszett, de félek, hogy a háza nem bírná a strapát. Eddig a legjobb, legstrapabíróbb, legjobb kamerás mobilom egy HTC Trophy volt.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
kaposznyak
aktív tag
Üdv.
Láma kérdés:
Kínából rendelt mobil simán használható idehaza? Vagy kell vele mókolni?
-
Colnago
csendes tag
Sziasztok! A Xiaomi Redmi 4X 3/32 vagy a Note 4 3/32 közül melyiket ajánlanátok? A teszteket elolvasva a kijelző méreten kívül szinte nincsen különbség. Árban 11 ezer Ft-al a Note 4 drágább az eustockon. Hajlanék az 5 collos kijelző felé inkább, de nem gond az 5,5 coll sem, ne az döntsön, hanem ha valamiben érdemileg több vagy jobb a Note 4, megérné-e a többletet? köszi
Benő
-
lezuvius
őstag
válasz MittuDomain_ #117009 üzenetére
OnePlus 5 vagy S8 kozul valasztanek, de lehet az a legjobb ha a lany dont, hogy melyik tetszik a legjobban neki.
BenHans
Amennyi nyereseges negyedev van az elmult 3-4evben a ceg mogott en is nyugodt lennek... De ezek tudom csak szamok es amig ilyen telefonokat keszit a ceg, mint pl. HTc U play, Desire 650, U ultra vagy a strapabiro U11 addig en is meg akarom fizetni a premium nevvel jaro felarat... Jo persze tudom a szoftver a legjobb a Htc-n de ez mar csak mult,
nem egy M9 es 10 hasznalata utan szerintem nyugodtan mondhatom, hogy ugyanugy megakad es zavarba hozhato, mint akarmelyik masik gyarto keszuleke. Az edge sense van meg volt mar OPPO es Xiaomi keszulekben is...Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
válasz Sgr_A #117007 üzenetére
Az megkapja a havi biztonsági frissítéseket? + 75k az már 15-el több a lélektani határnál. 50k alatt keresek, de ha nagyon muszályelmegyek 60-ig, de 75 az már sok. Ha lenne annyimm tudnám mit vegyek
És ha felmegyünk 5"-ig bővül a választék?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Egy barátom jön haza Dubajból és el tudna látni olcsó telefonnal - egy öregecske One M8-at kellene leváltson.
Ezek kerültek képbe, mit ajánlotok közüle?
Oneplus 3T 96e
Oneplus 5 126e
iPhone SE 16GB 66e, 32GB 82e
i6S 16GB 95e
HTC One A9 50e
HTC 10 91e
Nexus 5x 32GB 63e
LG V20 64GB 95e
LG G6 32GB 112e
Galaxy A5 2017 74e
Samu S7 91e
Samu S8 147e
Huawei P9 83e
P10 116e
Mate 8 102e
Mate 9 128e
Honor 8 81eMind új, 1 év gari, ami kb 5e-ért bővíthető plusz egy évvel.
Lánynak kellene, kisebbet nem akar az M8-nál, de mondjuk abba a készülékházba mehetne nagyobb kijelző szerinte is. (A Mate széria szerintem kiesik.)Mint látjátok a "low-cost" felső-középkategória a cél, de szinte mindent lehet kint kapni. Ha ezeken felül is van jó ajánlat, várjuk szeretettel.
Köszönjük
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
válasz cigam #116917 üzenetére
Senkinek nincs ötlete, javaslata? Kicsit felpörögtek az események, 1:30 alatt 13%-ra csökkent az akkumulátor kapacitásom
Mivel az aksi többe lenne mint amennyit a telefon ér, ezt gazdasági totálkárnak nyilvánítottam.A listába felkerülhet Vodafone prepaid-es készülék is.
-
quailstorm
nagyúr
válasz Rekureku #117003 üzenetére
Az első az politikai csatározás, nagyon nincs mit kommentálni rajta. Természetesen ilyen kritikus helyen nem szabad consumer vackokat használni, de azt gondolom ez alap, USA-ban legalábbis az.
A második is egy borzasztó ferdítés, ugyanis valóban vacakul implementálták a frissítését a telemetriának, és akár ki is lehetne rosszindulatúan használni, de az csak egy telemetria, mindenki csinálja. De úgy látom nem mindegy, hogy amerikai vagy kínai cég.
Ellenben a Doogee az direktben vírusos ROM-ot küldött ki: [link] [link]
Nem csak egy elbalfékeskedett telemetriásat.
Amúgy ha tudnád mennyi router és egyéb hálózati eszköz is online hasonló backdoorokkal...[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
Megújul a hűségem, lehetőségem van ezek közül valasztani:
Samu S8
Honor 9
Lg G6
Huawei P10
P10 Plus
Mate 9
i7Melyiket hozzam el? Az S8 talan a legjobb de a kijelzoje nem tul praktikus es droid felülete sem tetszik ( ceges S6 Edge alapjan). Vezetek nelkuli toltes jo lenne(kocsiban), ott verzik el a P10, pedig az a legszimpibb. Nem tudok dönteni.. help!
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
Rekureku
tag
válasz quailstorm #116981 üzenetére
Akkor amit Wikin írnak az sem igaz:
" Ezzel egy időben az Indiai légierő kiadott egy figyelmeztetést a Xiaomi telefonok ellen, mert szerintük a nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek, és a telefonok elküldik a felhasználó privát információit egy kínai kormányhoz kötődő ügynökségnek.[40]
A Xiaomi készülékekben backdoor találtható, aminek a segítségével a felhasználó engedélye nélkül lehet alkalmazásokat telepíteni a telefonra.[41]"
-
válasz Balu_ #117000 üzenetére
A 2SIM+SD kombinációból nem következik a dual aktív. Az két különböző dolog.
- A 3 kártyafogadó azt jelenti, hogy 2 sim használatakor sem kell lemondani a memóriakártya használatról.- A dual active pedig azt jelenti, hogy a 2 sim folyamatosan hívható, miközben az egyiken telefonálsz, kicseng a másik kártyára beérkező hívás is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest