Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
- leslieke
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
3 telefon közül tudok válogatni, de nem igazán tudom melyik lenne a nyerő . Egészen pontosan erről a 3 telefonról lenne szó: Nokia Lumia 800, LG Optimus L7, Alcatel OT-995. OT-995-m már volt, nagyjából elégedett is voltam a telefonnal, a kamerája mondjuk egy fillért nem ért, de ezt leszámítva egész jó volt. A másik kettőről nem tudok szinte semmit, szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni? Egyébként legtöbbet netre és zenehallgatásra használnám a telefont, néha gps, játszani egyáltalán nem szoktam.
(#13607) dokee78: Ez a kettő van hozzá, nem tudom mész-e valamire ezekkel. Esetleg próbáld meg a power+hangerő fel gombkombinációt, az én régi Alcamon az volt a hard reset.
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
-
Ronam
addikt
válasz FrankMonzano #13664 üzenetére
Ne haragudj hogy ezt mondom, de ez a hozzászólás az év vicce volt!
-
Ronam
addikt
válasz FrankMonzano #13664 üzenetére
Ez ugrott be mikor olvastam a hozzászólásod .
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Kinéztem 2 telefont, de nem tudom eldönteni melyik lenne a jobb választás. Az egyik Nokia Lumia 610, és a másik egy Iphone 3G. Szerintetek melyiket vegyem? Melyikkel járnék jobban? Lumia-t pár ezerrel drágábban tudnám megvenni mint az Iphone-t.
-
Ronam
addikt
Ezt olvastam ma, és a teszt alapján annyira nem gázos . Maximum 25 ezret költenék most telefonra, tudtok ajánlani valamilyen telót, amit érdemes is megvenni? Egyébként Iphone-om még nem volt, gondoltam megtesztelem.
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Kaptam most egy ajánlatot a telefonomra (OT-995), csere Galaxy S-re. 1 az 1-ben csak szerintem nem éri meg?
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Mennyit érhet kb. egy használt Desire S? Csak töltő van hozzá. Írt valami olyasmit is az eladó, hogy fémcsiszolt lett házilag, de nem egészen tudom mire gondolt?!
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Lassan lejár a hűségidőm a T-nél, és rendelnék valami új telefont magamnak. 3 telefont néztem ki, amik nagyjából egy árban vannak: Iphone SE 64GB, Lumia 950, LG G4. Jelenleg egy Xperia M2 telefonom van, mindhárom hatalmas előrelépés lenne ehhez képest. Szerintetek melyiket lenne a legérdemesebb választani? Az iPhone-nál egyetlen negatívum van számomra jelenleg, és az a kijelzőméret. Egy 4.8"-es kijelző után lehet baromi rossz lenne használni egy 4"-es kijelzőt. WP-s és Androidos telefonjaim voltak eddig, iPhone-hoz még nem volt szerencsém.
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
3 telefon közül próbálok választani, de nem tudom melyik lenne a legjobb választás.
P9 Lite
Redmi Note 3 Pro 3/32
Lenovo Zuk Z1Utóbbi kettőt az eustock-ról rendelném, a P9 Lite-ot most el tudnám hozni részletre a T-től, nemrég járt le a hűségem náluk. Szerintetek melyiket vegyem? Semmi bajom a MIUI-val, tehát ez nem lenne hátrány.
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Tesóm szeretne új telefont venni, és megkért, hogy segítsek neki, de az az igazság, hogy én sem igazán tudok dönteni. A 2 kiszemelt a Honor 9 és a P10. Ahogy elnéztem specifikációra nagyjából megegyezik a 2 telefon. Neki igazából leginkább a kamera lenne fontos, melyikkel lehet szebb képeket készíteni?
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Tesóm felesége szeretne telefont venni, legfontosabb szempont, hogy jó kamerája legyen, és 6 inch alatti kijelző. Néztem a DXOMARK-ot, de én nem találtam ott ilyen telefont, az iPhone 12 mini kivételével. Tudnátok esetleg valamit ajánlani? Előre is köszi!
-
Ronam
addikt
válasz ghiottone #161301 üzenetére
Pixel 5 6"-es, az már sok neki, Pixel 4a-ról ezt írják a Mobilarénás teszt végén: Szimpla hátlapi kamera átlagos minőséggel. Igazából próbáltam neki elmagyarázni, hogy nem igazán gyártanak már ilyen kompakt telefonokat, de nem érti meg .
#161302 Sungoo: Köszi, ha nem találunk mást, akkor iPhone lesz a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest