Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
válasz Viktor0610 #137617 üzenetére
" Mivel ez kifutó termék, biztosan örültök, hogy megszabadultok végre tőle, nem kell leltározni. Ez tuti megér nektek egy fóliát, vagy egy tokot. "
-
-
Atos23
senior tag
Sziasztok!
Telefont szeretnék ma délután venni SOS-ben, mert tegnap leejtettem a Samsung J5 2017 telefonomat. Hasonló kategóriát keresek, tökéletesen megfelelt gyorsaságban, szolgáltatásokban is.
- Árkategória -> 60.000 Ft - 90.000 Ft
- Használt vagy új? -> Új
- Hol vennéd meg? -> Nem lényeges, úgysem bírnak sokat.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? -> Hosszú távra
- Mire használnád? -> Telefonálásra, de legtöbbször Youtubera
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? -> Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5,2 - 5,5" az ideális, a 6" már túl sok. Kis kezem van, az egy kezes használatot szeretem.Ami jól jönne, vezeték nélküli töltés, USB Type C, de nem feltétel.
Mit ajánlotok? Nyitott vagyok minden típusra, eddig a Galaxy A8 2018-at és az Asus Zenfone Max Pro-t néztem.
Köszönöm!
-
Atos23
senior tag
Sziasztok,
Mivel a HTC650-ről lebeszéltetek , segítséget szeretnék kérni, akár új, akár használt telefon vásárlásához.
- Árkategória 0 - 45.000 Ft. Felfelé már nem mennék egy kicsivel sem.
- Használt vagy új? Mindegy
- Hol vennéd meg? Mindegy, de nem szeretnék előfizetéses, részletfizetéses megoldást.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Hosszú távra
- Mire használnád? A legfontosabb számomra a kamera. Sokat szoktam bicajozni, közben szeretek az erdőben fényképezni, illetve hardverapróra is szoktam cuccokat feltölteni, ezért sok közeli, és részletgazdag képet szeretnék csinálni.Másik fontos tényező a strapabírás. Az átlagnál sokkal többször ejtem le a telefont, és jellemzően nem szeretek rá vigyázni. Használati eszköznek tekintem, nem kezelem hímes tojásként, egy kulcscsomóval is jobban bánok.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android kell, néhány, évek óta jól megszokott alkalmazás miatt.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5", vagy alatta, szeretem az egykezes kezelést.A Huawei P8 (nem lite) volt, amit eddig kinéztem magamnak, és legjobban tetszett, de félek, hogy a háza nem bírná a strapát. Eddig a legjobb, legstrapabíróbb, legjobb kamerás mobilom egy HTC Trophy volt.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Atos23
senior tag
Sziasztok,
Most lecsaphatnék a Telekomnál valószínűleg az utolsó darab, kék HTC Desire 650 -re.
Újonnan volna 32.000 Ft.Sokat olvastam arról, hogy az eredeti árát nem éri meg.
De ennyit megér?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest