Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark!
őstag
válasz Armoury2003 #119796 üzenetére
sima 7 vagy 7plus közül válassz. 6s-t elvileg ios 11-el kinyírta az apple, nemtudom hogy igaz-e.
a sima és a plus közötti árkülönbség hogy megéri-e, csak te tudod. ha van rá lehetőséged menj be egy media markt-ba és nézegesd meg őket, próbálgasd meg őket, hogy melyiket egyszerűbb fogni, akár 1 kézzel is.>
-
Armoury2003
csendes tag
Sziasztok!
iPhone 5S-ről gondolkozom újabb iPhone-ra váltáson, ehhez szeretném a segítségeteket kérni. Bármilyen apróhirdetési oldalon megfelelne, és úgy 2 évet ki kéne bírnia számottevő teljesítménycsökkenés nélkül (ennyi ideje van nálam az 5S). Jó lenne, ha 90-120 környékén lenne, de 150 már elég sok lenne, afölé pedig nem szeretnék menni. Megéri egyáltalán a mostanit lecserélni? Mivel sokat böngészek, nagyobb telefonra gondoltam, azon belül is használtra van pénzem. A 6S Plus vagy a 7 Plus éri meg jobban? Sokan eladják a 7-esüket most, hogy jön az X, de megéri az a plusz 40 ezer?
A tárhelyből megéri a 16 GB-nál nagyobb az árkülönbséget? 7 Plus-nál már minimum a 32, ami tökéletesen jó lenne, 6S Plus-nál ha kell, 16 GB-on is elférek, de szeretnék 16-nál nagyobbat, ami viszont több mint 15 ezer forint árkülönbséget jelentene.
Még annyyit szeretnék kérdezni, hogy találtam 10-20 ezerrel drágábban kis 7-est (nem Plus). Jobban megérheti, mint a 6S-ből a Plus?
Előre is nagyon köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Cheesus #119788 üzenetére
Helyedben egyiket sem. Ha nagyon Nexust akarsz akkor 6P, de én a helyedben megnézném az Android One telefonokat is. Ott a Xiaomi Mi A1 és a Motorola X4 is. Azok legalább újak lennének, garanciával. Főleg ha beég az AMOLED és garancia sincs már rá... (6P szeret beégni)
-
Cheesus
senior tag
Sziasztok
4 év, és többszöri leejtés után alternatívát kell keresnem a Nexus 4-esem helyett, és 2 telefont néztem ki:
Nexus 5X illetve Nexus 6(P?).-mindenképp használtban gondolkodok, Hardveraprón, esetleg Jófogáson vagy valamely Budapesti mobilboltban venném meg (ha tudtok megbízhatót ajánlani )
-független telefont szeretnék
-mindenképp hosszú távra tervezek, a Nexus 4-est is használtan vettem, és úgy gondolom kiszolgálta az idejét.
-telefonálásra, Messenger, képkészítésre (Instagram), mobilnetes zenehallgatás lenne a fő profil, semmi játék vagy hasonló
-a fent említett kettő közül nekem mindegyik méret megfelel, mivel nagy tenyerem van, szerintem mindegyiket kényelmesen tudnám használniMegtisztelő válaszotokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/csehla
-
csibabu
tag
Sziasztok! Ajándékba szeretnék barátnőmnek egy iphone készüléket vásárolni. Nemhasználná csak mindennapi dolgokra, böngészés, chatelés, közösségi dolgok, fényképezés. Iphone 7 készüléken gondolkodok. Szerintetek jó választás lenne az iphone 7 vagy már inkább megéri a kb 50 ezer forint felárat a iphone 8? tovább lesz támogatott stb.. meg van ebben abban fejlődés de sokkal többet nem tud és szerintem nem használná ki azokat a feature-ket amiket az iphone 8 tud. Ami kell az benne van úgy gondolom az i7ben is.
iPhone 14 Pro
-
Iginotus
addikt
50 ért már van s6 is érdemes azt venni esetleg edge? Van annak valami értelme.?
Plug and Pray... :)
-
Iginotus
addikt
Már nézem is. De azzal simán lejatsza a 3Ds videókat is? Nem akad full HD YouTube? Tényleg annak full HD Kijelzője van?
-
Sickboy75
tag
Sziasztok!
- Árkategória: max 70e de inkább 60 e
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? mindegy
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? best-buytot keresem, de fontos, hogy kibírjon 2-3 évet
- Mire használnád? telefonálás, játék, internetezés
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android vagy MIUI
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Legalább 5"
Egyéb: NFC és min 3 de inkább 4 gb ram kelleneÜdv,
SB
-
Iginotus
addikt
Sziasztok. Tudtok ajánlani egy telefont ami tudja az nfct és elég erős hogy lejátszón bármilyen videót? Giroszkop is kell. És az ára sem földtől elrugaszkodott? Használtan venném ha van rá lehetőség. Jelenleg coolpad f1em van ezt cserélném.
-
BenHans
addikt
válasz w.miki #119773 üzenetére
Én előbb vennék egy zsír új Mi A1-et mint egy használt 3.5 éves telefont, még ha akkoriban csúcskategóriás is volt. Eleve a kor, de a használat is magában hordoz némi lutrit.
Így van 1 év garancia, frissebb SoC, tiszta android, több RAM...Ismerős, unokahúgom most elsős gimnazista, de szerencsére jól viselte a fejtágítást és megértette.
Nem nagyon foglalkozik a hangadók véleményével egy Redmi 4X-szel a kezében. Elégedett vele.
Nem akarok gyereknevelés topikot csinálni, nem is rád vonatkozik ugye, de megjegyzem, nem értek egyet semmilyen szempontból azzal, ha egy gyereknek új iPhone landol a kezében mert az dívik. Pláne ha még csak alapszintű felhasználói és IT ismerettel sem rendelkezik. Az más ha érdekli a téma, spórol és "dolgozik" érte, akkor hadd vegye meg rásegítéssel a felsőbb kategóriás telefont, de akkor sem valószínű hogy annak 200k felett kell lennie és nem általánosban.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
norbika84
csendes tag
Sziasztok!
- Árkategória: max 300 USD
- Használt vagy új? -Új
- Hol vennéd meg? Külföldről interneten
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? best-buytot keresem, de fontos, hogy kibírjon 2-3 évet
- Mire használnád? telefonálás, sms írás, néha youtube, játék, internetezés
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android legyen
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Legalább 5"Tudnátok ajánlani ezek alapján?
Eddig a Xiaomi Mi A1-et néztem ki. Esetleg más opció? -
w.miki
veterán
-
BenHans
addikt
válasz w.miki #119768 üzenetére
No offense, de pont úgy, ahogy bemagyarázta neki valaki ezt a butaságot.
Ha úgy használja hogy konyít is hozzá valamennyit, az csak előnyére válik, bárcsak a felnőttek többsége is úgy használná a telefonját hogy legalább alapjaiban van fogalma a témáról. Az meg a legrosszabb felfogás az élet különböző területein, ha valaki csak használni akar valamit de nincs ambíciója alapjaiban sem megérteni annak működését. Persze ez még rá nem vonatkozik kisgyerekként, de jobb mielőbb bevezetni...Kislánynak mehet a megunt J5 2016 egy reset után, ezzel felszabadul 20k.
Megtoldva a másik telefonra írt keretet pedig mehetne egy Xiaomi Mi A1. Ezzel aztán végképp nem lehet baja egy kisgyereknek, és nem csak azért mert nyolcmagos...[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
jociolaszi
tag
válasz w.miki #119768 üzenetére
Szia az én kislányom 14éves nyáron kapott egy j5 2016-ot olyan sebességgel kezeli és ír rajta hogy nem bírom követni,egyszerre 8 ablak van nyitva a böngészőben és mindig mondja hogy milyen szuper gyors teló! Úgyhogy ott más a probléma szerintem. Sebességben még mindig jó a j5 2016!
[ Szerkesztve ]
-
starius
tag
Xiaomi Mi A1 vagy Iphone SE vennétek? általános felhasználás, fontos lenne a kamera. Olvastam hogy az SE első kamerája ugyanaz mint az 5snek, mennyire vállalható?
-
w.miki
veterán
J5 2016-nál erősebb telefonokat tudnátok mondani, kb. 50eFt-ig? Használt is jó lenne.
A gyerek szerint lassú, mert csak 4 magos.
Illetve 20eft-ig egy kislánynak, mit lehetne venni (akár használtan szintén), ami használható?
Kisebb játékok, Kodi menjen rajta.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Deck
titán
-
Soybex
őstag
válasz ArthurShelby #119760 üzenetére
A samsungok többnyire a marketing miatt kerülnek viszonylag sokba. De ha megnézed az év telefonja volt az s7 nem véletlenül.
[ Szerkesztve ]
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
ArthurShelby
addikt
Igazából most is samsung-om van, dolgoztam is nekik, és aztán apámnak is azt vettem (s7).
Viszont akkor most várok, és majd később veszek egy s7-t"Ez a másnak az van indok aztán vicces"
Az emberek előítéletesek. Ez olyan, mint mikor leírnak, mert bmw-d van. Másrészt meg...linkA rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
honyike
aktív tag
Sziasztok!
Unokatestvérem (26 éves nő) szeretne "új" telefont venni magának. 50.000 Ft a keret, a legfontosabb a jó kamera, a többi másodlagos. Eddig egy iPhone 4S-t használt, ez volt az első okostelefonja, így nem sok tapasztalata van. Milyen használt készülékeket ajánlotok, amik még beleférnek a keretbe, és 2-3 évig várhatóan ellesz vele?
Köszi: Gábor
-
Deck
titán
válasz ArthurShelby #119760 üzenetére
Azt kell venni ami jó és azzal, hogy másnak mivan azzal nem is kéne foglalkozni.. Ez a másnak az van indok aztán vicces
[ Szerkesztve ]
PS5
-
ArthurShelby
addikt
válasz Soybex #119753 üzenetére
Igazából a samsung-ot nem szeretem, túlárazottnak tartom a termékeit, midenkinek az van (így unalmas) viszont talán minőségben, teljesítményben jók.
Ezért tetszik a htc10 (jó minőség, nem samsung), viszont már talán túl nagy méretben, és kicsit elmarad a samsungtól (pl kamera, vízállóság).Annyira nem akarok másik telefont venni, csak félek, hogy most kell eladni, utána már nem fog semmit sem érni, és most kéne átnyergelni.
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
fisticZ
csendes tag
Sziasztok,
Nem találtam szerviz topikot ezért itt tenném fel a kérdésem. Ha bárkinek tud segíteni igazán hálás lennék.
Ulefone Power telómban cseréltem a képernyőt, de a lapkas kabel csatlakozójáról sikerült letörnöm a kis fésűt amiodaszorítja. Így most teljesen használhatatlana teló mert, a képernyőre nem kerül ki semmi.Létezik erre vmi megoldás v kuka az egész ?
-
Djuree
félisten
30.000ft-ért milyen telót ajánlotok?
anyumnak kéne, facebook, netezésre. fontos hogy jó képeket csináljon.
köszi.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Soybex
őstag
válasz ArthurShelby #119751 üzenetére
S7 simán jó ennyiért. Méretben neked tökéleted lenne, kamera is szuper szóval csak kikell fogni egy jót
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
mark!
őstag
-
ArthurShelby
addikt
Hali!
Van egy Samsung Galaxy Alpha-m, és gondolkozom a cseréjén (csak használt telefon jöhet szóba).
Mostanában viszonylag fönt van az ára talán olyan 40-45-ért el tudnám adni (sok extrás, mint pl gyári big akksi).
Az utód lehetne sony z5compact. (kis méret, jobb cpu, viszont csak 2gb ram, porosodó kamera...40-50ezer ft)
Lehetne htc 10 (70ezer ft)
samsung (flat) s7 (80ezer ft)
Blackberry priv (túl nagy, összeszerelés minősége?, 60ezer ft)
Xiaomi mi a1 újonnan? (75ezer ft)Vagy várjak még, nem kell váltani?
Talán az s7 és a htc10 tetszik a legjobban (viszont az utóbbi még nem volt a kezemben, pl méretre nem tudom esetleg túl nagy-e).
Vagy mit érdemes használtan venni? (5.5-ös kijelző túl nagy, kizáró ok, az alpha-t is a mérete miatt is szeretem)
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
PrometheusX
aktív tag
Sziasztok!
Most tervezem egy új telefon vásárlását, miután a Nexus 5x-em megadta magát.
- Árkategória: maximum 100.000 forintig gondolkodtam
- Használt vagy új? csak új telefon
- Hol vennéd meg? rendes garanciával (tehát jó boltból, szolgáltatótól)
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? hosszabb távra tervezek, egy jó ár/érték arányú telefont keresek.
- Mire használnád? médiatartalom fogyasztására (cikkek olvasgatására, esetenként Youtube videók nézése), illetve játékra (Fate/Grand Order), zenehallgatásra (vezetékesen). Szóval elég vegyesen.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Én Android párti vagyok, de az IOS se idegen tőlem.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5 - 5.2" között lenne ideális számomra a telefon mérete.Illetve annyi igényem lenne még, hogy legalább 4 GB RAM legyen benne, és minőségibb legyen az anyaghasználata. A következő telefonokat néztem ki:
-Honor 9: elérhető a flottánkból 89.000 forintért. Ahogy néztem ez is egy jó választás számomra.
-Moto G5s
-Samsung Galaxy S7 (igaz ez már a 110.000 forintba esik bele vagy fölé, de nem zárom ki mint lehetőséget)
-Sony Xperia XZ: elérhető a flottánkból 86.000 forintért.Nekem a Honor 9 a legszimpatikusabb választás (tudom hogy az alapára 130.000 forint felett van bőven), de gondoltam megkérdezlek titeket, hátha kihagytam egy jó ár/érték arányú telefont, illetve mit tudnátok ajánlani.
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
féldekás
senior tag
Sziasztok!
Pár hete írtam ki, hogy telefont szeretnék venni édesapámnak, akkor a Xiaomi Mi A1-re esett a választás.
Még mindig ezt szeretném, csak eustock.eu-n írtak, hogy fekete nem lesz már ebben az évben valószínűleg.
Honnan vásároljam, ahol kapok rendes garanciát?
Eustock-on 65ezer Ft, ennyiért biztos nem kapom meg máshol. Vagy inkább rendeljem meg az arany színűt eustockról? Azt mondta, hogy jó az is, ha máshonnan nem tudok feketét.[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz cibus #119741 üzenetére
Erre van milyen telefont vegyek topik.
Van telefon kifejezetten időseknek. -
Marbob
csendes tag
Sziasztok!
Húgomnak keresek új okostelefont. Találtam pár lehetséges jelöltet a neten, de elvesztem a részletekben ezért egy kis segítséget kérnék tőletek.
- Árkategória. Maximum 90000 Huf a keret.
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, megbízható magyarországi webshopról, megbízható eladótól az aprón.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Hosszú távra 2-3 évre
- Mire használnád? Sokat telefonál és internetezik, de fontos a jó kamera is.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android vagy iOS.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Maximum 5.2 inch.Fontos lenne még hogy aránylag nagy akksi legyen benne 3000 mAh fölötti. Előny a B20 LTE, de nem fontos. Előny a minimum 4GB ram, minimum 32GB belső tárhely, illetve, hogy még jó ideig kapjon frissítéseket.
Ha vannak ilyen paraméterekkel telefonok akkor több lehetségeset is mondhattok.Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv, Csaba
-
mulatosdj
aktív tag
Sziasztok!
Lenne nekem egy olyan kérdésem, hogy nézegettem a fórumot és nagyon ajánlott a Mi a1, ami egyébként nekem is bejön. Megéri e a 20-25k drágább honor 8 illetve huawei p9 a felárat? Mi erről a véleményetek?
-
cibus
aktív tag
válasz mark! #119721 üzenetére
igen, ezért írtam, hogy OFF, mert szüleimnek nem tudom, hogy mennyire tetszene a nyomógombos után egy érintős. elég maradiak, nem igazán érdekli őket a telefon. inkább csak a könnyű kezelhetőség. hogy azért jól látható legyen, ne nagyon apró betűk, plusz ami most van valami egyszerűbb nokia (kamerás, nyomógombos) olyan aprók a gombok, plusz csörgésnél a billentyűzet sem világít, hogy mindig félre nyom. ezért gondoltam rá, hogy vennék valamit karácsonyra, amin egyértelmű, hogy melyik a felvétel gomb pl.
köszi mindenkinek -
mark!
őstag
válasz BigBlackDog #119739 üzenetére
mobilcorner.
p9 92.900ft
honor8 93.300ftalatta szerintem huawei p10lite, p9lite 2017, xiaomi mi a1
[ Szerkesztve ]
>
-
BigBlackDog
veterán
válasz mark! #119738 üzenetére
Köszi a tippeket, a Honor/Huawei páros nézegetve volt már korábban is, de az általam ismert, megbízhatónak tartott üzletekben inkább 100e Huf felett vannak. Hol lenne érdemes beszerezni ezeket, hogy új, Magyarországra szánt, gyári garanciás példányt kapjak?
Árban egy kicsivel lejjebb (50-70e Huf körül) mi lenne az ajánlott?
-
mark!
őstag
válasz BigBlackDog #119737 üzenetére
honor 8, p9, iphone SE, x compact.
(tetszik az avatarod )
[ Szerkesztve ]
>
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Független, új készülékből mit ajánlotok 70-90e Huf körül? Alap elvárások vannak, netezésre, alapvető műveletekre lenne használva. Lényeg, hogy ezeket tudja stabilan, gyorsan és lehetőleg a következő 3-4 évben ne kelljen cserélni. Pozitívum lenne a cserélhető akkumulátor. Előnyös lenne a jó garanciális ügyintézés és hosszú garanciaidő (illetve típushiba mentesség).
-
törölt tag
Sziasztok!
Melyik mobilt javasolnátok?
Apple Iphone X vagy Samsung Galaxy S8? -
istnag
addikt
válasz Keil Walker #119732 üzenetére
140 körül van Iphone 6S. minimum 32GB -s modellt vegyetek (ha meg lehet toldani a keretet).
Ha nem, akkor P10.[ Szerkesztve ]
-
Keil Walker
aktív tag
Sziasztok!
A feleségemnek keresek telefont.
-130ezer a keret
-max. 5,2"
-legyen arany, rose arany, vagy rózsaszín színben
-nem lehet üveg hátlap
-minél tartósabb hardver, mert hosszú időre tervez (2,5-3 év)Előre is köszönöm
-
MM
őstag
Ha szeretsz video felvételeket készíteni, felejtsd el a Huawei összes készülékét.
Variable Frame Rate -et használ, 60 FPS-el is ugyanúgy vannak akadások.
Nézd meg a netre feltöltött teszt videókat, vagy menj be bármelyik boltba, és próbáld ki, látni fogod a telefonon visszajátszva.
-
Rans
csendes tag
Szevasztok. Egy Sony Z2-őm van, ami 3 év alatt elég szépen leamortizálódott, úgyhogy új telefon után kell néznem. Mindenképp újként, függetlenül, valamelyik webshopból tervezem a beszerzést. Ami fontos szempont, az a lehetőleg nagyobb (5.5 de inkább feletti) kijelző, mivel elég sokszor youtubeozok ágyban elalvás előtt, plusz az internetezés is kényelmesebb egy nagyobb kijelzőn. A Z2 5.2 inch, annak idején egész nagynak számított, de mára már inkább a kompakt kategória. Árcédulát tekintve 200ig bezárólag, bár több évre tervezem, igazából a Z2 is még maradna éveken át, de az akksija az már nagyon gyenge, és 20 ezer forint körüli árakat néztem a cserére ha jól emlékszem, annyit meg már nem költenék rá, mivel egyéb bajai is vannak mint említettem, de ezeket nem kezdem el sorolni.
Játék nem fontos, arra ott a gépem, inkább tényleg a videózás, zenehallgatás (jack dugó legyen) internet, autózás közben gps használata, esetleg pdf, ebookok olvasása szintén sötét szobában, ágyból. Rootolni nem akarom, az üzemidő meg természetesen minél magasabb, de ez szerintem mindenkinél szempont.
A Huawei Mate 9 eddig nálam a befutó, a dupla kamerára kíváncsi vagyok, a fekete-fehér képeket kifejezetten szeretem, bár van egy sony dsc-wx500 fényképezőm, de a telefon mindig ott van az embernél. Szóval a fényképezés/videófelvétel is fontos szempont (szeretek videókat vágni így hobbi szinten, és minimum 60, de inkább 120 fps nagyon jól jön lassított jeleneteknél). Vacilláltam a Mate 9 és Mate 9 pro között, mivel utóbbinak amoled kijelzője van, bár kisebb is cserébe (5.5), a Mate 9 5.9-es kijelzője viszont csábító, és a kijelző minőségére sem hallottam rosszakat, de az IPS. Párom nemrég vett XZ premiumot, abban is IPS van, de a fényereje sokkal magasabb, nem tudom az enyém gyengült e el az évek során, vagy egyszerűen más, modernebb a technika. Nem vagyok nagy technikai guru, gondolom, hogy IPS és IPS közt is sokféle-fajta van. Most így még eszembe jutott a Galaxy note 8, bár az számomra még horror árban van, de így nézegetve hát elég durva kis modell, és azt mondják a samsung kijelzők a legszebbek.
Összegezve: megfelelő lenne a Mate 9, vagy van ennél jobb ötlet? Esetleg Mate 9 pro? Az amolednél mennyire reális az, hogy "beég"?
Bocs a hosszúra nyúlt szövegért, de igyekeztem megfelelni a kritériumoknak és próbáltam egy reális képet felvázolni az elképzeléseimről. Köszönöm előre is a válaszokat.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Köszi mindenkinek
-
lezuvius
őstag
válasz mark! #119726 üzenetére
Ezek a szamok semmit sem mondanak, amig nincsen leirva, hogy mit csinalt a keszulekkel... Tegyuk fel, hogy van egy OLED kijelzős teló es fekete alapon olvasol rajta ebookot, siman osszehozhatsz 15-20h SoT is akar ha nem többet...
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
mark!
őstag
válasz Viktor0610 #119724 üzenetére
akkor note4 vagy mi a1.
(napokban olvastam xda-n egy srác kihozott belőle 13óra sot-ot custom rom-al)
[ Szerkesztve ]
>
-
Ájvé
veterán
válasz Viktor0610 #119724 üzenetére
Így is bőven átlag feletti az üzemidő, cserébe stock droid Android One projekt keretében vagyis jó támogatás, jobb kamera és jobb audio képességek. Nem utolsó sorban prémium ház (bár állítólag elég sérülékeny).
Én is Mi A1-et venném ezek közül ha csak ez a kérdés. -
MODERÁTOR
-
mark!
őstag
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Ajánlanátok légyszi valamit 50-70k környékén?Nem túl nagy az igény, kínai is jöhet, csak minél jobb legyen.
Fontosabb dolgok:
-Ujjlenyomat
-Ne legyen 5.5"nál nagyobb
-Bika akksi -
mark!
őstag
-
csp01
tag
Nem lehet, hogy azért írta, hogy off mert nem okostelefont akar?
-
Ájvé
veterán
válasz FeZ... #119715 üzenetére
Szerény a srác, vagy szégyenlős
cibus:
20-ért nehéz lesz egyáltalán okostelefont találni, nehogy használatót. Talán Homtom HT17 Pro tudom 5,5" de kisebb most nincs (volt egy hasonló tatán HT16 Pro ami 5"-os volt, de most nem látom).
Egyébként minimum ez lenne: Xiaomi Redmi Note 5A.
Redmi 4A van még hasonló árban, spemallról esetleg lehetne rendelni. Bár itt is van Redmi Note 5A.[ Szerkesztve ]
-
cibus
aktív tag
Sziasztok!
Bocsi a kis offért, de ahogy látom csak ez a forum pörög rendesen.
Szüleimnek szeretnék venni karácsonyra 1-1 telefont, de nem tudom, hogy milyet.
Ami lényeges lenne:
-valami egyszerűbb és olcsóbb telefon
-ne legyen túl nagy (nagyon maximum 5", de inkább kisebb)
-kártyafüggetlen
-aksi bírjon legalább 1-2 napot minimum
-normál méretű és kitapintható gombok (nem túl kicsit, amin nem igazán tudnak mellé nyomni, pl egy hívás felvételnél) - gombos és érintős telefonok is érdekelnek, hogy melyikből milyen van.
-elfogadható ár/érték arány (olcsó, max 20ezer ft talán db-ja, akár kevesebb, ha van valami)
-kínai rendelés elől sem zárkózom el, ha van valami jó, megbízható oldal, ahol nem akad fent.ami nem fontos:
-kijelző felbontás (kisebb felbontás is elég)
-nem szükséges semmilyen jó kameraamire használják:
-egyiket csak telefonálásra, esetleg néha zenehallgatás (így egy micro sd és jack előny lenne)
-másik csak telefon és smsköszönöm
-
junior11
veterán
válasz csaba1203 #119711 üzenetére
Köszi, S7 esetén a home gomb milyen ellenálló? Régebbi szériáknál volt panasz, hogy karcolódott stb. Az Experience felület még mindig sok ramot zabál és néha belassul, mint régen a touchwiz vagy S7 esetében ilyennel már nem kell számolni?
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
csaba1203
addikt
válasz junior11 #119709 üzenetére
A Huawei a P szériát szánja a csúcskategóriába.
A Honor egy jól árasított és kissé lebutított változata.
Az S7 a kijelző és a fotós képességek terén jobb választás az akkuidő szerintem egyforma.
Egyébként egyik sem rossz készülék, ha teheted nyomkodd meg valahol mindkettőt.
Euronics-ban van mindkettő ha jól tudom vagy MM-ben és úgy könnyebb a döntés, -
Ájvé
veterán
válasz tillatrilla #119707 üzenetére
Kérdezd szerintem a Redmi 4X topikjában akkor, de erről is van teszt. Közepest írtak a külső hangszóró minőségére, de füles hangminősége jó.
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz tillatrilla #119703 üzenetére
Külső hangszóró minősége a lényeg? Vagy fülhallgatót használtál?
Ha nem kell FM rádió, akkor Xiaomi Mi A1 jó lenne (ez mondjuk lehet még egy kicsit drágább). Ennek jó hangja van teszt szerint. Külső hangszóró se rossz és elég hangos. -
junior11
veterán
válasz Viktor0610 #119704 üzenetére
Ha már szóba került a Honor, kíváncsi lennék a véleményetekre: Honor 9 vs Samsung galaxy S7. Fontos a szép kijelző, gyors, stabil rendszer, jó memóriakezelés, support (S7 Oreo után gondolom már nem kap újabb főverziót?), üzemidő és a jó kamera. Mit gondoltok?
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
MODERÁTOR
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!
A páromnak néznék telefont,kettő készülék ami tetszik,de tapasztalat,illetve egyéb infók hiányában nem tudom melyik lenne jó választás. Honor 7 Lite,vagy Xiaomi Redmi 4X, Árban nem lényeges a különbség talán.
Nem az 1 Gb ram a döntő,hanem,hogy hangminőségben,tudásban,megbízhatóságban melyik a befutó?A Honor-t hallottam bejövő hívás,illetve Rádió1 app közben szólni,hát eléggé vérszegény benne a mély tartomány. Köszönöm a válaszokat előre is!Üdv: Attila
-
Ryoo
senior tag
válasz Viktor0610 #119698 üzenetére
Nagyon rosszul tudod, Honorbol van alsó, közép és felső kategóriás típus is. Pl.: 3C, 4C, 4X, 5C, 5X, 6C, 6X, 7 lite stb..
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ukrajnai háború
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest