Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
obesterion
csendes újonc
válasz #08205312 #118998 üzenetére
Igen, ezt értettük elsőre is, senki nem vitatja, hogy xép dolog, hogy azonnal fizettek 14 nap helyett, de ettől ez még nem garanciális ügyintézés, hanem sima adás-vételi egyoldalú felmondás, ahogy a kolléga elsőre is írta. Ezt javította ki, nem a visszafizetésre reagált... Szerintem te válts értelmező olvasásra.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz obesterion #118996 üzenetére
baszki
Csak írás módra kapcsoltatok? Arra céloztam, hogy ha egy bolt annyira korrekt, hogy az elállási jog gyakorlásánál a jogszabályban előírt 14 napos visszafizetési határidőtől eltekintenek, és azonnal visszafizetik a pénzed, magyarán még a készülék bevizsgálásától is eltekintenek, akkor az a bolt nagy valószínűséggel a garanciát is rugalmasan kezeli.
-
MODERÁTOR
-
obesterion
csendes újonc
válasz #08205312 #118995 üzenetére
Te tudod rosszul. A 14 napos elállás EU-s jog, kötelességük. Semmi köze a garanciához.
"Az elállási jog azt jelenti, hogy az interneten (távollevők között) megkötött szerződéstől jogszabályi felhatalmazás alapján egyoldalúan visszaléphetünk és a termék visszaküldése esetén követelhetjük a kereskedőtől az általunk kifizetett összeg visszatérítését. Az elállási jog kompenzálja azt, hogy a vásárlás előtt nem volt lehetőségünk a termék megvizsgálására, kipróbálására, illetve üzembe helyezésére."
"Elállás esetén kötelesek vagyunk a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni (postára adni, vagyis intézkedni az elküldés iránt) a vállalkozásnak. Az tehát nem elvárás, hogy termék vissza is érkezzen a vállalkozáshoz a 14 napon belül."
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #118994 üzenetére
semmi baj Viktor, hogy nem ismered az elállásra vonatkozó jogszabályt, ami úgy szól, hogy a készülék visszajuttatásától számított 14 napja van a kereskedőnek a vételár visszafizetésére. Erre írtam, hogy "se szó se beszéd adták vissza a KP-t. Korrekt hozzáállás" Vagyis azonnal.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
SSlyTR
aktív tag
Azt lehet tudni, hogy a 4x-nek még megvan a hívásos bugja, amit megjeléskor sokan tapasztaltak? Valami olyan rémlik, hogy 5 csörgésig a telefon nem is jelezte a hívást, csak utána.
Most redmi2-m van, és telefonálva elég halk, ebben milyen a 4x? Kihangosítva is halkEkkor elnapoltam a telefon vásárlást. Most megint feljött a téma.
Van más alternatíva, ami kb ezt tudja? Mondjuk kamerában lehetne jobb. Méretben pedig ne legyen nagyobb a 4x-nél (azt is nagynak tatom)Olyan 50ezerbe férjen bele az ára.
Köszi a tippeket.[ Szerkesztve ]
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni telefon vásárláshoz.
-Az árkategória érdekes kérdés, ha a T-mobile kínálatából választok akkor 120E (80 perc+1gb internet, 2000ft+2000ft)
Ha készpénz, akkor 70Eft a plafon.
-Új készüléket szeretnék vásárolni.
-Magyar Telekom v. bolt/webshop(magyar garanciával)
-Általában 2 évre tervezek egy telefont (bár eddig még egy sem bírta addig kakaóval)
-Telefon, SMS, FB messenger, Viber, Waze, E-mail, Online böngészés, Steam(és más klienshez tartozó app) Offline zene, youtube, kezeljen mSD-kártyát, néha fotó(Lumai 640 kamerája pl. bőven elég)
-Windows-os ne legyen, Lumia 640 LTE-em van, köszönöm, megpróbáltam, elégvolt, tán még sok is.
-4,7"-5,5" de a legideálisabb nekem az 5"-os kijelzővel szerelt készülék.Igazából a legfontosabb az lenne számomra, hogy működjön rendesen, jöjjenek az értesítések, reggel ébresszen, és ne keljen perceket várni egy program elindulására.
Amivel szemeztem eddig: Huawei p9 vagy a p10 lite és a Xiaomi Mi A1
Milyen készülékeket ajánlanátok számomra?
Érdemes lehet karácsonyig várni a készülékvásárlással?(Idegesítő ez a Lumia de szerintem 3 hónapot még tudok várni)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Samee #118983 üzenetére
rossz szoft van rajta, a mikrofon nem szűr rendesen, és ez nem csak videó módban van. [link] telefonálás közben (pl buszon, utcán) gyakorlatilag túl kell kiabálnod a háttérzajt.
Az usa modellekre nyár elején kiadták az új szoftot, a többi régióban élők meg azóta is várják.
Ajánlott keresési szavak: típus + microphone issue.
Amúgy nagyon szuper telefon lenne....
[ Szerkesztve ]
-
pit stop
addikt
válasz Samee #118983 üzenetére
Mindenképpen a Plus ajánlom inkább hosszabb távra.
Típushibáról nem tudunk (személyes tapasztalat is), az új droidot megkapja. További konkrét infóra biztos kapsz választ a topikjában.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
nyisziati
veterán
válasz kaposznyak #118980 üzenetére
Többnyire kiírják, de ha vásárolsz, jobb, ha előtte rákérdezel.
-
Samee
tag
Sziasztok!
Moto G első generációt szeretnénk lecserélni egy új androidos telefonra, 80k körül, 5 colos kijelző körül, szép képeket készítsen a kamerája. Amúgy átlagos használatra kell. Hosszú távra. Köszi mindenkinek a tippeket!!
Ha nem válaszol senki, hülyeséget kérdeztél!
-
Ájvé
veterán
válasz kaposznyak #118974 üzenetére
4G (LTE) szabvány amit itthon is használ minden szolgáltató, ha fontos a szélessávú internet akkor B20-as telefonba érdemes gondolkodni csak.
Redmi 4X Global verziója tudja a B20-as szabványt.[ Szerkesztve ]
-
dolbyman
tag
Sziasztok!
Mobilt vennék 80000 huf körül. újat, előfizetés nélkül. Androidost szeretnék. kommunikáció a cél.(facebook, viber..stb. kicsi játék is jó lenne...) + lenne, ha nem merülne le pikk pakk
Nagyjából ezek lennének a fő szempontok.Előre is köszönöm
Bandi
-
nyisziati
veterán
válasz kaposznyak #118969 üzenetére
Annyi még, hogy a 4A-ból ez globál, 4X-ből pedig nem. Abból is van egyébként, de az már 3/32-es, ezért inkább a B20-at hagytam ki, hogy a hardver nagyjából azonos legyen.
[ Szerkesztve ]
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Max. 5" esetén, Xiaomi Redmi-t látom verhetetlennek a 40.000 Ft-ig kategóriában.
De mi a különbség a 4X és a 4A között?
-
IzI
senior tag
Sziasztok!
Muternak kellene olyan telefon,ami legalább olyan erős mint a samsung s4,képernyő mérete 5-5.5 között van és nagyon jó készenléti idővel rendelkezik.Leginkább játékra használná ezért is kellene neki a jó üzemidő.
Minél olcsóbb annál jobb,max 75e Ft.Megköszönném,ha írnátok legalább 2 félét.
-
TGWH
őstag
Köszi, akkor homtom kiesik, marad a xiaomi.
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
junior11
veterán
Sziasztok, Xperia Z2 után dual sim telefon fog kelleni, kb. év végéig, Z2-ről ne legyen semmiben visszalépés.
Fontos a gyors reakció, ne akadjon, stabil legyen a rendszer, rendes memóriakezelés hosszú support, szép kijelző (min. 5,1-5,5" fullhd), 4/64GB, jó kamera, üzemidő, tiszta beszédhang, gyors és pontos ujjlenyomat olvasó, jó hangminőség fejhallgatón keresztül. Játszani komolyabb játékokat nem szoktam.Amiket eddig néztem:
Középkategórás S625 kb. az S801 szintjén van ahogy néztem:
- Xiaomi Redmi Note 4, Mi A1 (MIUI vs stock droid mit gondoltok?)
- Lenovo Moto egyes modelljei?
- más tippek?vagy drágábban esetleg Honor 9, de nem tudom, megéri vagy sem nekem...
Köszi minden tanácsot.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
M4L@y
tag
Sziasztok
Édesanyámnak keresek telefont körülbelül 40-50 ezer forintos kategóriában. Android érdekelne. Samsung Galaxy S4 miniről váltana. Én huawei-t használok és nagyon szeretem. Amit néztem Huawei Nova smart (az Auchanban mos csak 45ezer) vagy pedig Huawei p9 lite mini az edigitalnal 48 400 lenne kuponnal.
Érdekelne, hogy szerintetek melyik lenne jobb választás vagy ha esetleg tudtok jobb ajánlatot akkor várom azt is. Egyébként vodás és hétköznapi átlag felhasználó. -
Ájvé
veterán
Homtomot inkább ne. Meizu M5-öt megkapod 32-ért, ez a minimum szerintem, ez alá nem érdemes menni. 40-ért Redmi 4X van már, az is megéri.
Tervezett elavulásról kérdezd a Googlet inkább.(#118950) Engineer086
Máshol is kapható Redmi 4X, eustock most kapott árút, gondolom akkor egy darabig még nem lesz újra fekete Redmi 4X.[ Szerkesztve ]
-
TGWH
őstag
Üdv!
Működik rendesen a Redmi 4A, köszi a segítséget!
Most a zasszonynak kéne valami, mert talán két évet bírt ki a vodás camcungjúngzwei...
Homtom ht17 mellett van valami más is, ami ajánlható? Vagy kap ő is Xiaomit szerintem kisebb kijelző kell neki, egyelőre mutogatnék párat, aztán amelyik megtetszik neki. HT20, Note 5A van még ahogy nézem, ht17-20 mennyivel gyengébb procival van szerelve, érezhető hogy lassabb?Ár kb. 25-30 + pár ezres, maximum lesz tényleg Xiaomi (37 ezer ahogy ránéztem). 2gb ram alap, 3gb úgysincs gondolom ilyen árban.
A lényeg, hogy ne szarjon be semmi akadás, az nem elfogadható, netre meg facebookra kell elsősorban, meg ugye tudjon normálisan telefonálni.
Köszi a tippeket.ui.: tegnap frissítettem a MUIT-t, és megint van 1gb szabad ramom durva, semmit nem csinálok, leesik 700mb-ra... tudom tudom, tervezett elavulás, a sony ericsson is így kezdte...
ui2.: ha esetleg karácsony körül vagy tél végén, max tavasszal csökkennek az árak, azt megvárjuk. Oks, tavasz még messze van
[ Szerkesztve ]
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
Engineer086
Modder
Köszi az ajánlást! PH-s tesztet elolvasva egész jó készüléknek tűnik, kár, hogy most csak arany színben vásárolható, nem az én ízlésemnek megfelelő. Lehet várok egy kicsit a vásárlással, hátha érkezik szvsz férfiasabb színben is.
Más, hasonló kategóriás készülékek vannak még a piacon?Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
Soybex
őstag
válasz mark! #118946 üzenetére
Jah tényleg 4. Aztán kitudja hogy meddig marad rajta a 10-es.
Én biztos nem venném meg főleg annyi pénzért
Már patika állapotúakat is kapna belőle ennyi pénzért itt aprón kijelző hiba nélkül..Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Ájvé
veterán
válasz Engineer086 #118943 üzenetére
Redmi 4X 40k-t pont megkapod (szép arany színben, fekete most nincs nekik, máshol drágább). Egyébként olyan kicsi készüléket, mint a Lumia 635 már nem nagyon kapsz, fenti Redmi 4X már kicsinek számít manapság, egyébként alig nagyobb.
-
Engineer086
Modder
Sziasztok!
Lassan be kell látnom, hogy az eddig használt Lumia 635 típusú telefonomat le kell cserélnem egy használhatóbb típusra, ráadásul egy szerencsétlen baleset után a jack aljzat elnémult, így már zenét sem tudok hallgatni rajta munkába menet-jövet.
Korábban magamnak választottam ki a telefonom, de most úgy döntöttem, hogy nálam okosabb emberek véleményét is kikérem a választás előtt.
Tehát, amit tudnotok kell:
Független telefonban gondolkodok, mert jelenleg flottás kártyát használok, de ez a jövőben módosulhat és nem akarok egy szolgáltatóváltás miatt új készüléket vásárolni.
Mire használnám: sose voltam a telefonom rabja, lényeg, hogy engem elérjenek és én is elérjek mindenkit, ha kell, meg tudjam nézni a menetrendet, híreket olvasni. Elég sokat túrázunk, így gyakran használom a térkép alkalmazásokat, valamint zenét hallgatok rajta (Spotify+mocro SD háttértár). fotózás másodlagos, de azért vállalható képeket készítsen.
Árkategória: kezdésnek mondjuk 30.000-35.000.- forintot szánnék a független, új készülékre, de ha van egy kihagyhatatlan ajánlat 40.000 ezerért, akkor az még talán belefér. Mindenképpen hosszútávra tervezek, legalább 3-4 évig használnám.
Op..rendszer: WP előtt Androidos telefonom volt, azt szerettem.
Mekkora készülék:: Mivel viszonylag kis kezem van, ezért a kisebb készülékeket favorizálom, a 635-ös épp kényelmes volt.Nagyjából ennyi! Köszönöm a segítséget előre is!
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
Krisz0418
őstag
Sziasztok! 2017-ben megéri még iphone 5s-t beszerezni? Egyik barátomtól venném, karcmentes, ios 10, minden tökéletes benne. Jelenleg egy xperia xa-m van, semmi baj vele azonkivül hogy a kijelző szélén van egy sárga folt.
AMD RYZEN 9800X3D || ARCTIC FREEZER 3 360MM || GIGABYTE AORUS ELITE X870 || HYPERX FURY BEAST 32GB 6000cl30 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
MaTpr0F
senior tag
Üdv!
Telefont vásárolnék, ez ügyben kérnék tanácsot.
- Árkategória. 50-60e a legteteje
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Függetlenül, elsősorban idehaza, de külföldi rendelés is szóba jöhet.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Minimum 2 évet bírjon ki (értem a szoftveres updateket is).
- Mire használnád? Általános használat, nincs kisarkítva egyik területre sem. Videó, net, játék, zene és értelemszerűen telefonálás.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Ha jól értelmezem a kérdést, akkor Android alapút szeretnék.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5-5.5" kijelzőnél nem kell nagyobb, mert zsebben hordom.Egyéb igényem, hogy egy 12mp kamera legalább legyen benne illetve, egy nagyobb akksi, hogy ne kelljen naponta tölteni.
Köszönöm előre is!
-
Janos0010
csendes újonc
-
MODERÁTOR
-
Soybex
őstag
válasz Janos0010 #118929 üzenetére
Felveszed az ügyfélszolgálattal a kapcsolatot, megadod a rendelés számodat nekik és elnézést kérsz. De akár facebookon is vagy itt forumon is rájuk írhatsz, mert nagyon segítőkész csapat.
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Janos0010
csendes újonc
SÜRGŐS!!!!!
Segítsetek légyszi, hogyan kell Eustocknál rendelést lemondani hogy lehetséges.
Vásárlási szándékot visszaigazoltam de futárszolgálatnak még nem adták át a telót. Fizetve sincs még.
Közben találtam másik tipust és szeretném lemondani a rendelést!Remélem nem off...
Előre is köszönöm -
BenHans
addikt
válasz Sententious #118916 üzenetére
Mivel írtad hogy a telekomnál off így csatlakozom Soybex-hez.
Az LG-re csak szolgáltatótól van 2 év gari, amúgy 1. P9 vs HTC 10 kérdésre reagálva, a HTC jobb, de a P9-re elérhető a 3-3-3 garanciájuk. Kamerában sem feltétlen mondanám jobbnak a P9-et [link] [link] és a HTC-ben elöl hátul van OIS.
HTC-t pedig turbadotól ahogy Soybex is írta, esetleg smartshop vagy mobilcorner de végső soron meg lehet kérdezni a nextelt és a btelt is. A lényeg hogy bárhol is veszed európai régiós legyen és azon belül sem szolgáltatós, ha ez teljesül mindegy mit mondanak, él a 2 év gyártói garancia, ha van rendes számla akkor a vásárlás napjától, ha nincs akkor a gyártás napjától.Fehér: EAN: 4718487688197 P/N: 99HAJH017-00 Szürke: EAN: 4718487688203 P/N: 99HAJH018-00 Arany: EAN: 4718487688210 P/N: 99HAJH019-00
Ha ez van a dobozon akkor a szín szerint, de független európai HTC__034 -es CID-del.
Ezen felül IMEI alapján lekérdezheted a HTC-nél is, a CID számot pedig a playen elérhető Simple CID getter vagy CID Getter alkalmazásokkal derítheted ki.
Ha bármi nem stimmel, 14 napon belül elállhatsz a vásárlástól.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Csababá
tag
Egyébként elégedett vagyok a jelenlegivel, de jobb lenne a fenti hibák nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Csababá
tag
Sziasztok!
Doogee X5 max pro készüléket cserélnék le, elsősorban a mérete, a bizalom hiánya és a kompromisszumai miatt. 5 coll nekem túl nagy, főleg ekkora házzal. 4" talán már kicsi lenne.
A kéretlen programok nem keveset idegesítettek.
A kijelző egyes részei érzéketlenek és világosabbak, a hangminőség gyatra, a kamera képe rendkívül silány.
A teljesítménye eddig elég volt, de tölteni érdemes naponta, hogy másnap ne lehessen gond.
Alapvetően böngészek, podcast-eket hallgatok és néha szívesen megörökítenék 1-1 momentumot értékelhető minőségben.
Ebben az árkategóriában (20-30e Ft) mi tudja a fentieket üzembiztosan?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
Elnézést, hogy itt kérdezem meg!
Feleségem LG L90-es telefonja néha csak 85-95%-ig tölt fel (bekapcsolt állapotban van töltve).
Kezd tönkremenni az akkumulátor, vagy mi lehet az oka? -
Soybex
őstag
válasz Sententious #118920 üzenetére
Akkor turbado, ott 2 év gari van rá
-
Soybex
őstag
válasz Sententious #118918 üzenetére
Htc 10 : Nagyobb felbontás, 1gb rammal több, ip53 védelem
P9 : jobb a fotós tudása valamennyivel
Gariban htc szerintem jobb vétel, plusz nekem a sense jön be inkább mint az emotion ui
Én a htc-t vennémAz információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Sententious
tag
válasz Soybex #118917 üzenetére
P9 és a HTC 10 közül melyik az ajánlottabb?
Megbízhatóság, támogatottság (főleg szerviz), akkuidő a fontos szempont. Kamera pedig csináljon normális képeket, nem kell csúcsszuper, csak normális...
Tudásra jelenleg egy Z3C is elég nagyjából, nincs vele baj, csak már haldoklik szegény.Szerk.: "Kifutó termék A választott készülék jelenleg nem kapható."
[ Szerkesztve ]
-
Soybex
őstag
válasz Sententious #118916 üzenetére
Telekomnál 110 a htc 10
-
hitchins
őstag
válasz Sententious #118912 üzenetére
Szerintem a neten ennel joval olcsobban kapsz fuggetlen gyartoi garist
-
MM
őstag
Sziasztok, LG G6 és Huawei P10 között nem tudok dönteni, segítsetek kérlek!
Szempont a sok Waze (OLED telefonok kilőve), és jó lenne a Galileo támogatás, ami úgy tűnik, LG esetében - a Snapdragon 821 ellenére - nincs, míg a P10 a Kirinnel tudja.
LG- nel a szebb kijelző tetszik, és alig nagyobb, mint a mostani P9-em, kamera talán jobb mint P10, video téren mindenképp.
(ez a fő oka a cserének, megjött a gyerkőc, és P9 video képessége elég szerény...)P10 mellett szól, hogy megszoktam az Emuit, 3 gombnyomas lesz az átállás, kompaktabb méret, 3 év gar, és a beégéstől biztosan nem kell félni. (LG-nél nem biztos...), video képességeit illetően vannak kétségeim, bár felbontás már rendben, de talan akadoznak kicsit a teszt videók.
Egyébként a családi foto/video és sok Waze mellett munkaeszköz, napi ~2 óra hívás, emailek, naptár, böngésző, ...stb, semmi játék.
[ Szerkesztve ]
-
amol
addikt
Ha érdemes akkor hajlandó vagyok valamennyit rákölteni a cserére viszont biztosra akarok menni. Az A1 jónak tűnik de a kamerájáról még nincs sok info. Vannak nappali tesztvideók itt és itt, nem ájultam el tőlük.
Olyan telefon kéne amivel nem kell mókolnom mint ezzel hogy normálisan működjön, az akksija intenzív használat mellett kibír egy napot és amihez könnyen kapok kiegészítőket. Egy S5-re kb. 1:1-ben tudnám cserélni. Nem tudom kamerában hogy áll ezekhez az újakhoz képest, de a RN3SE-nél az S3 is lényegesen jobb képeket és videókat készít.
Tokban hordva, sérülés nélkül kb. fél év alatt sárgásbarna folt jelent meg az amúgy szép Xiaomi kijelzőn ami egyre nagyobb lett. Vajon az A1 más kijelzőt kapott? Azt mondták kijelzőcsere lesz röpke 3-4 héten belül ezért nem hámoztam le a fóliát és írattam a munkalapra hogy karcmentes. Végül csak zselézték, a nehezen talált fóliát amit most is kihívás szerezni ismeretlen okból leszedték és keletkezett pár karc. Nem horror, az ottani fényben nem is láttam de azért bosszantó.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz Sententious #118910 üzenetére
HTC 10 vagy LG G6. Nem kell edigital vagy MM felárat megfizetni, csak európai régiós legyen, és megfelelően legyen kitöltve a számla (imei stb). Így előbbire érvényes a 2év, utóbbira 1év gyártói garancia. Az LG-t ha szolgáltatótól veszed akkor van 2év.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Sententious
tag
100-120k környékén mi a bestbuy? Honor -ok annyira nem jönnek be külsőleg. Ami fontos, hogy megbízható legyen és viszonylag jó képeket csinaljon.
Csak olyan telefonok jöhetnek szóba, ami kapható a T-nél, vagy legalább is MM, edigital stb-nél. (tehát normálisan forgalmazva itthon)Koszonom.
-
törölt tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni a választásban.
Most a telekom olyan ajánlatot tett nekem, amit nagy balgaság lenne kihagynom.Két készüléket 0 Ft-ért hozzám vágnának (nem kezdőrészlet, hanem maga a készülék tényleg "ingyen" van).
- Huawei P10
- Samsung Galaxy S8Természetesen mind a kettő más csomagban, de nem ördöngős árban különbség (3.800 Ft-al több az s8-hoz kötött csomag, igaz az korlátlan mindenben, a p10-é nem).
Szóval, nem igen tudok dönteni, de amik a szempontok:- Teljesítmény, evidens (nekem aztán ne akadjon, laggoljon meg, semmi)
- Megbízhatóság (itt a p10 3 év garija nyerne ilyen szempontból).
- Kamera fontos, főleg a videó felvétel. De nem tudom, hogy ér-e annyit pluszban az s8 kamerája, mert azért high tech cuccot nem várok el, Vlogolni, kisebb események felvételére kellene + tárgy és téma fotózás.
- Sok net (korlátlan netezés) + Wifi hotspotként is lenne használva
- Közösségi alkalmazások, e-mailezés, jegyzetelés.
- Melós dokumentumok kezelése (főleg gdrive és google docs).
- Zene és zene és zene (Streaming).Ezeket az elkövetkező 2-3 évre el kéne rendesen látnia.
Nem tudom miként áll most a Samsung, nekem még mindig az akadozós/animációt darabolva rajzoló kép él a fejemben. Utolsó Samsung amit használtam egy 2015-ös A5 volt, azt is anno dicsérték, hogy abszolút nem laggol, akad, aztán a jó francot nem.
Huawei telókról túl sokat nem tudok, dicsérik, de hát a Samsungot is mindig agyon dicsérték, szóval így nehéz dönteni.Nektek több telefon megfordul a kezeitek között, többet ismertek, valószínű gyakorlati és minden napos oldalról jobban tudtok tanácsot adni.
[ Szerkesztve ]
-
eight
senior tag
válasz HoaryFox #118896 üzenetére
Ha jól emlékszem a note4-en root nélkül is megoldható a hdr+, míg a A1-en ez csak root segítségével fog menni. HDR+ használatánál a note4-től már szebb képeket láttam az A1-hez képest (talán a f2.0 vs f2.2 miatt, bár ez csak egy tipp), de azért az igaz, hogy ezek a kamerák nagyon gyengusok (mindkét telefonnál, bár engem a Nokia elkényeztetett, tehát lehet hogy a véleményem nem igazán releváns).
-
bepken
veterán
-
MODERÁTOR
Eustockra mikor szokott áru jönni? Redmi 4x lenne a kiszemelt.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Politika
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest