Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colnago
csendes tag
sziasztok!
Két telefonon gondolkodom. Motorola moto G8 power 4/64 GB / 65.930 ft, Turbado.hu / illetve a Samsung Galaxy M21 4/64 GB /77.290 ft Turbado.hu-n/
Melyik lehet jobb, nálam fontos a gps ami utána nézve a Samsungnál nincs Galileo műhold kezelés, nem tudom mennyit jelent a pontosságon /talán fontosabb hogy jól működjön/, illetve aki használta vagy ismerei ezeket a telefonokat, légyszi irja meg véleményét.Benő
-
Colnago
csendes tag
Lejjebb ment az ára a Xiaomi Redmi Note 4-nek, 49.900. A 4X pedig 41.900. Melyik jobb vétel? Csak a kijelző méret igénye dönt?
Benő
-
Colnago
csendes tag
Sziasztok! A Xiaomi Redmi 4X 3/32 vagy a Note 4 3/32 közül melyiket ajánlanátok? A teszteket elolvasva a kijelző méreten kívül szinte nincsen különbség. Árban 11 ezer Ft-al a Note 4 drágább az eustockon. Hajlanék az 5 collos kijelző felé inkább, de nem gond az 5,5 coll sem, ne az döntsön, hanem ha valamiben érdemileg több vagy jobb a Note 4, megérné-e a többletet? köszi
Benő
-
Colnago
csendes tag
Sziasztok! Meizu M5 és Xiaomi Redmi 4A GPS képességeiről van valakinek tapasztalata melyiknek jobb?
A Meizu paraméterekben jobb valamivel de azért vannak egyéb dolgok mint a GPS érzékenység, mennyi műholdat kezel stb. amik inkább a gyakorlatban jönnek ki. Egy összehasonlító youtube videón a Redmi 4A jóval több műholdat látott(GPS test appon) de onnan nem derült ki egyforma időket vártak-e ki a két telefonnál. Mivel ez számomra fontos szempont, viszont a Meizu erősebb(több RAM, ROM), most nem könnyű döntenem.
Redmi 4X pedig megérné a felárat, ha jók a Xiaomik GPS-ben. Esetleg más különbség ami lényeges lehet a kettő közt? köszi.Benő
-
Colnago
csendes tag
Sziasztok! Láttátok az új Doogee X5-öt az eustockon? 20.900 Ft, tehát olcsóbb lett de ami a lényeg hogy ugyanazt a hardvert megkapta mint a PRO csak maradt az 1 GB RAM éa 8 GB ROM. Ez már LTE képes.
Árban nagyon jó de kissé elgondolkodtató a hibaszórás miatt amiket olvasni lehetett az X5 PRO-nál is,
pl. kijelző problémák, halk hangszóró telefonáláskor.
Szerintetek mennyire jó vétel?Benő
-
Colnago
csendes tag
válasz maggi1886076 #12553 üzenetére
A Tipo függetlenül 35.900 igy láttam. edigital.hu azért előfizuval 13.990-ért megéri(viszonylag)
Benő
-
Colnago
csendes tag
Van még a Huawei Ascend G300-as 39.900-ért. Ezt külön irtam mert már sok kissé nekem de csak a többihez képest a felár arányos?
Benő
-
Colnago
csendes tag
Sziasztok!
Vodánál vagyok előfizetéssel és gondolkodom én is olcsóbb androidosban, jelenleg galaxy y van kicsivel jobb kellene legalábbis RAM-ban mindenképpen de az újabb android verzió is jól jönne.
A Sony Xperia Tipo (nekem ez 13.900 lenne) a Galaxy mini II (21.990) HTC Desire C (29.900)Ezek vannak igazából a kínálatban elérhető áron más típus nincsen sok választási lehetőségem sincs.
Az Xpria Tipo csábító az ára miatt és az android 4.0 fut már rajt. Igaz a HTC-n is de az mégegyszer annyi, megéri azt a felárat? A HTC , hardveresen csak 600 Mhz-ez procija van de jó a többi hardveres kiegészítése ezért még jobbnak is van tesztelve mint a 800 Mhz-esek. Kamerája viszont nem valami jó.
Sony Xperia Tipo kicsivel újabb széria a tesztben is jól szerepelt.
Gyakorlatban mik a tapasztalatok? Azt sem tudom érdemes-e még várnom talán bővül a kínálat.
Köszi a segítséget.Benő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asztrofotózás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok