Hirdetés
Aktív témák
-
sznorbi2
senior tag
válasz N0RB3RT #26252 üzenetére
Rendicsek!
Csak azért gondoltam mert én dobáltam fel ide is az utóbbi 2 csomagodat.
Ha jól emlékszem talán Frisco néven van itt, de úgy is kijavít a másik fórumon Me and a monkey itteni névtulajdonosa!
Azért én fel fogom ott(másik fórum) is dobni a csomagodat természetesen a te feltöltésedet a másik fórumra a nem gond!To protect and serve!
-
N0RB3RT
tag
Jóreggelt!
100 db kártevő
[link]- Gran Turismo 5 -
-
wwhy
veterán
mcafee eredmény estefelé
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Möbiusz
tag
Ha valaki használ VIPRE-t és bevállalja a tesztet azt megköszönném. Nagyon kíváncsi lennék rá, hogy mit hoz ki ebből. Már csak azért is mert tervbe van véve a megvásárlása, ha kijön majd a magyar nyelvű tűzfalas változata. (állítólag április vége felé várható)
[ Szerkesztve ]
-
N0RB3RT
tag
Engem érdekelne egy MSE és egy AVG 9 eredmény.
- Gran Turismo 5 -
-
N0RB3RT
tag
Avast 5
Kicsomagolás közben
Megmaradt
- Gran Turismo 5 -
-
Alex_
tag
Kedves mindannyian
egy ideje nézegetem én is a vírusmintákat, otthoni gépeken cis, avira, mbam, ess, kis2010, mcafee totalprotection progikkal.
emellett a cégnél(állami) a mcafee epoval kezelt virusscan8.7i-vel, s nem tudom hogy miért de drasztikus különbségek vannak a mcafee total protection (amiben szintén virusscan 8.7i fut) és a céges epos 8.7i találatai között.
van bárkinek is valami ötlete ez mitől lehet?
a mostani csomagból 35 db maradt... sok
[link][ Szerkesztve ]
-
sznorbi2
senior tag
Furcsa én ebben a pillanatban ellenőriztem le a csomagot és nekem 10 fájl maradt meg 14 órai frissítéssel az FSIS-el.
Úgy néz ki, hogy az finnek szorongatják a ruszkikat?To protect and serve!
-
sznorbi2
senior tag
válasz Gorneck #26285 üzenetére
Azt nem fogják úgy sem azonnal betenni a frissítésbe hanem majd 2-vel később.
Én is így voltam vele tegnapelőtt, hogy amit beküldtem és azonosítottak azt 2-vel későbbi frissítésben ismerte fel. Bár ki tudja?
Ja jut eszembe Plag, neked is átváltott a magyar szövegről angolra a vírus azonosításakor?
Mert nekem magyar a menűje teljesen de a felugró ablaka pedig átváltott angolra!
Most látom, hogy nekem a heurisztikus elemzés be van kapcsolva és lehet, hogy emiatt volt jobb a vírustalálata![ Szerkesztve ]
To protect and serve!
-
riki
senior tag
Hát a "szerszámkereső" oldalon nálam leszerepelt,a nod, cis4,vipre. Mind a három simán beengedett az oldalra.S mind jogtiszta verzió. Úgy ,hogy tegnap óta áttértem a F- secure-ra. Az azonnal blokkolt.Hába a jó találat ha már megfertőzte a gépet a lakó.
[ Szerkesztve ]
-
sznorbi2
senior tag
Riki:
Üdv az FSIS csapatban!
Én már leírtam vagy itt vagy a másik fórumon(nem akarom visszakeresni), hogy nekem a KIS2010 volt a gépen és el voltam ájulva tőle ha egy veszélyes oldalt blokkolt, hát az FSIS legalább 3X annyi oldalt blokkol mint a KIS.
Nem mondom, mert felismerésben a KIS előrébb van olyan néhány órányit de teljesen kellemes meglepi volt a használata a KIS után.
Szinte észre sem veszem, hogy a gépen fut, viszont jóval több memo-t használ mint a KIS!
NORB3RT(alias Coronita) is írta, hogy a KIS hihetetlenül tudja fogni, sőt majdnem lefagyasztja a gépet, mint rántani való csirkét a gyorsfagyasztás.
A legutolsó gyanús fájlom küldésekor írtam nekik egy kis szöveget is és kb. 3 óra múlva külön köszönték, hogy segítem őket ezzel, hogy küldözgetem nekik a mintákat.
Ja és visszaállt magyarra a felugró ablakom újraindítás után.To protect and serve!
-
sznorbi2
senior tag
válasz g.gergo #26290 üzenetére
Ne izguljál g.gergo ezt mindenki tudja, hogy nincs tökély védelem!
Mindenki csőbe tudja húzni a másik védelmét szóval nincs értelme villogni.
Az én tapasztalatom eddig teljesen jó az FSIS-el kapcsolatban, pedig szinte mindenkinek a KIS-t ajánlottam és tettem is fel de ezt azért még átgondolnám néhányszor mostanság![ Szerkesztve ]
To protect and serve!
-
blattida
nagyúr
A cis nem is fogja neked blokkolni az oldalt egy szkript miatt...ha esetleg letöltöd és tenne valamit, akkor úgyis szól, amúgy meg fölösleges...
Amúgy meg minek blokkolni az oldalt, magától úgysem töltődik le és ha böngésznéd az oldalt, akkor meg baszhatod, már elnézést...ilyenek miatt bosszantóan és idegesítően fölösleges komplett oldalakat blokkolni...
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
válasz sznorbi2 #26292 üzenetére
Neki nem az FSIS-el van baja, hanem azzal, hogy egy nemleges blokkolás miatt vált valaki programot...ez persze azt is jelenti, hogy gyakorlatilag folyamatosan lehet/lehetne cserélgetni a védelmi megoldásokat, hisz nincs olyan, mely mindent fogna...
Nahh, tessék...
[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
sznorbi2
senior tag
válasz blattida #26293 üzenetére
Ebben igazad van és ezt én is észrevettem a finnek eme penicillinjében, hogy néha túl szigorúan veszi a dolgokat.
Egyébként a KIS-nek gyengébb a malware és adware felismerése mint az FSIS-nek.
Viszont a heurisztikus elemzése a KIS-nek az egyik legjobb!
Ebben az Avira remekel mármint a heurisztikus elemzésben.
Rootkit keresés és eltávolításban pedig a McAfee a fő remeklő![ Szerkesztve ]
To protect and serve!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest