Hirdetés
Aktív témák
-
-
zazenke
őstag
válasz mr.nagy #24526 üzenetére
gondolom a teljes értékű prevex ről beszélsz és nem a free ről mert az nem kap el semmit.
A teljes értékű prevex-et én annyira becsülöm hogy nem biztos hogy az a-squared et odaadnám érte ha választani kéne pedig nem mondják rosznak az as-t . Nálam hol az egyik hol a másik a gyorsabb . De találkoztam már olyannal is hogy az a-squared nem is ismerte fel de a prevex már lépett a vírusra . (igen friss víruska volt a malware domain list-ről letöltve ).
szóval szerintem van értelme nem is kevés. Természetesen megtörtént fordítva is ( bár ott utólag kiderült hogy nem biztos hogy vírus ). Szerintem ha csak Goodspeed annak ideji tanácsát is nézve hogy kiegészítésnek tökéletes akkor is megéri az árát . Ha az ember meg ésszel netezik meg fővédelemnek is jó a tüzfal funkciót kivéve . Teszi ezt mindezt úgy hogy nagyon kis igényű progi. Az meg hogy mi reagál először az nem bizonyít semmit . Ezt úgy lehetne vizsgálni hogy az egyiket tesztelés elött mindíg letiltom. -
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest