Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
RBJ
addikt
csodálkoztam is , hogy mit panaszkodtok a kaspersky re. de mivel én is csak a kav ot teszem fel + comodo tuzf. azért nincs problémám.
én meg vagyok vele elégedve. ettől jobb csak az avira volt nálam redszerterhelés szempontjábol.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
nagyúr
válasz Szellem. #26349 üzenetére
Amit írsz azt csak megerősíteni tudom! Zone Alarm is Kaspersky motort használ és nincs vele baj! Úgyhogy a legtöbb hiba inkább a különböző modulokban lesz.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
N0RB3RT
tag
100db kártevő.
Hotfile:
Jelszó: N0RB3RT
A zip neve mostantól mindig 2 dátum lesz, hogy átláthatóbb legyen. Ez a két dátum közt töltöttem le a virusokat. Tehát a mostani zip neve ''03.16-03.17'' ami azt jelenti, hogy tegnapi és mai virusok. Jövőben pedig a zip tartalma minden esetben 100db kártevő lesz.
ESET Eredmény: 79%
Adatbázis: 4952
Megmaradt
Vizsgálat:
[ Szerkesztve ]
- Gran Turismo 5 -
-
Szellem.
nagyúr
válasz Narxis #26354 üzenetére
Egyébként ezzel az AVP motorral az a helyzet, hogy mindent ellenőriz. Szó szerint, még az egérmozgást is. Ergo, ezért lassít.
A webvédelmével, nem tudom, hogy mit csináltak, de tényleg lassabban jönnek az adatok. Még az a-squared free frissítéseit is ellenörzi.Ezekkel nem is lenne semmi baj, csak ne lassítana. Iszonyat jó a motorja, de nem véletlenül panaszkodnak rá, és nem véletlenül váltották le más av gyártók.
Legutóbb kipróbáltam a ZAES-t. Hát, kiváló megoldás a ForceField. Csak, ugye nekem azért nem szimpatikus, mert még jobban lassított, mint a Kaspersky. Egyébként, tényleg mocsok jó megoldás, és szerintem nem is kivitelezhetetlen erőforráskimélés szempontjából.
-
-
Robyka
aktív tag
Avast 5
Maradt 27
[ Szerkesztve ]
-
Greenebola
senior tag
válasz N0RB3RT #26356 üzenetére
Hoztam az Élvonalba egy Hungarikumot
A Verhetetlen eredmény
VirusBuster
Megmaradt : 78"bár reménykedek ,hogy a próbaidő alatt nem fut a spyware modul , azt írja a képen nem talált semmit csak a vírus védelem 22-t ,no de a programba minden be van jól állítva"
WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
Szellem.
nagyúr
válasz Greenebola #26367 üzenetére
Hát, nem akarok átmenni szemétbe, de ez mocskos gáz!
Azért, ennél minden jobban teljesít! Tényleg elszomorító.
Az MSE fél éves program, és elég jól teljesít! a VB pedig már régi motoros.[ Szerkesztve ]
-
N0RB3RT
tag
válasz Szellem. #26363 üzenetére
Igazából én utoljára még hármas nodot használtam. 1x talán felraktam a négyeset de nem volt fent egy teljes napig sem. Szóval a 4.0 és a 4.2 kettő közti különbséget nem ismerem De ezzel a 4.2-vel nagyon megvagyok elégedve, nemfogja a gépet 9 perc alatt le ellenörzi a c meghajtót és a detektálása sem utolsó. Rengetegszer látok, olyat hogy a felhasználó rinyál a forumokon hogy fertőzött a gépe és nod32 van neki és milyen szar az egész és csak reklám blabla.., én ezt nem értem hogy a francba csinálta.. Én egy héten kb 200 kártevőt töltök le, analizálok, csomagolok ki-be kikapcsolt védelem melett mégis tiszta a rendszerem. ESS-t még nem próbáltam, de lehet a közeljövőben sor kerül rá, egyenlőre megfelel a Win7 tűzfala.
Igen a vt-t tévedhet, ezért raktam be több analizis eredményét. De mint láthatod a 4952-es ESET adatbázissal végrehajtott vizsgálat folyamán nem találta fertözöttnek az állományt. Csak mire megcsináltam a vizsagálatot meg becsomagoltam a kártevőket és feltötöttem stb.. jött egy frissités, ezért irtam oda az adatbázis számot. Gondolom ezért ismerte fel.
[ Szerkesztve ]
- Gran Turismo 5 -
-
Gorneck
legenda
-
N0RB3RT
tag
válasz Greenebola #26367 üzenetére
Jesszus. Szerintem sürgősen cserélj védelmi programot !!
- Gran Turismo 5 -
-
wwhy
veterán
McAfee
Megvizsgálva 100, észlelve: 72, maradt: 28.
Elemzésre beküldés után vírusosnak imnősül: 1 (3).exe , 3l61tetw.exe, adode.exe, auto.exe bomb.exe , exe.exe , load (3).exe load (4).exe msnvideo.exe setup_328.exe ue.exe windir.exeÍgy maradt csak 16.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Greenebola
senior tag
válasz Szellem. #26368 üzenetére
Hát igen még nem használtam mondom kipróbálom nem sokat hallottam róla.
Nohát a fenébe nem is birok így jót mondaniAzt olvastam a honlapjukon 97 óta vannak
Agntium Outpostra nagyon nagyon hasonlít..Gorneck23 ja ja 78 dúrva
N0RB3RT Ja nem ezt használom csak pár napig ismerkedek vele aztán jön a KIS vagyis a a a Kingsoft IS
WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
N0RB3RT
tag
válasz Greenebola #26374 üzenetére
Nekem ennyi ismerkedés bőven elég lenne Rögvest cserélném.
[ Szerkesztve ]
- Gran Turismo 5 -
-
wwhy
veterán
válasz Gorneck #26375 üzenetére
igen kicsit lassúnak találom a mekkávé human elemzéseit, mert sajnos utólag 60-70%-ban kiderül, hogy amit a gépi elemzés átengedett, arról kiderül utólag, hogy mégsem olyan ártatlan
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
-
N0RB3RT
tag
Lenne egy kérdésem. Aki régebb óta használ nodot biztos tudja.
Ezen a linken látható a legutobbi frissités. A kérdésem pedig a következő, egyes kártevők után van egy szám '' 1,4,9,3'' stb.. zárójelben, ez mit jelent ?[ Szerkesztve ]
- Gran Turismo 5 -
-
N0RB3RT
tag
Elképzelhető.
Írok nekik egy levet amiben felteszem nekik a kérdésemet, hátha válaszolnak is.- Gran Turismo 5 -
-
N0RB3RT
tag
- Gran Turismo 5 -
-
törölt tag
Üdv!!
Mindennap olvasom a fórumot , köszi a sok infót ,
ezekre a coronita tesztekre : vipre, panda , és ami érdekelne : pc tools ,ezek szerint senki nem használ köz
ülünk ,pedig Spyware Doctor jó hirnevű,kiváncsi lennék rá illetve pc av -ra !!
üdv! -
blattida
nagyúr
Egy kis érdekesség: az online bankolást védő megoldások tesztje az mrg-től!
Sok szereplő, bizonyos szempontból érdekes eredmények, szereplők és riport letöltése innen
Fire, használj Prevx-et...
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
BlackSeven
aktív tag
Sziasztok!
Ezeken a vírus csomagokon az új (4-es) VIPRE-t próbálta már valaki?
Hogy teljesít?Más. Ezt az MSE-t hogy a jó francba lehet kitörölni az XP Biztonsági Központból, hogy ne érzékelje? (Windows újratelepítés ... egy ilyen miatt .. ?
Ugyanis leszedtem kábé másfél hét használat után (Revo Uninstallerrel) és azért szedtem le mert alig akart frissíteni és akkor is általában két-három naponként és akkor is csak úgy volt hajlandó, ha manuálisan indítottam! Ez számomra megengedhetetlen egy AV részéről. De hiába lett kitörölve Revo által minden, mégis azt írja a BK, hogy az MSE be van kapcsolva és figyelése aktív.[ Szerkesztve ]
-
Daemos
tag
Halihó!
Meg szeretném kérdezni hogy az F-Secure 2010-nél van beépített opció amivel elemzésre lehet küldeni az adott fájlt, vagy valami honlapszerűség ahol feltölthetem?
Plz ha honlap akkor megadnátok nekem?
Előre is köszi!
-
dudasj
tag
válasz BlackSeven #26394 üzenetére
Szolgáltatások közt nincs ilyesmi? Ott kellene lehet letiltanod. Esetleg regcleaner...
-
BlackSeven
aktív tag
válasz dudasj #26396 üzenetére
Nem fut semmi olyan szolgáltatás ami az MSE-re utalna. A-Squared AntiMalware-nak (ezt csak ritkán használom keresésre) van egy olyan modulja, ahol meg lehet nézni, pontosabban kilistázza az összes (futó/nem futó) szolgáltatást. Talált is kettőt az MSE-hez, amit töröltem is, de aztán itt is a vége. Nem tudom mit lehetne még tenni. Még jó, hogy az ESS a telepítéskor csak jelezte, hogy van egy ilyen is a gépen, de ennek ellenére sikerült gond nékül feltelepítenem. A Biztonsági Közponnt most azt jelzi felém, hogy a Windows több telepített víruskereső szoftvert érzékel és ebből egy jelenti, hogy be van kapcsolva.
Registry tisztítás is megvolt.[ Szerkesztve ]
-
Daemos
tag
Okés! Köszönöm szépen!
-
N0RB3RT
tag
Válaszoltak a levelemre amiben megkérdeztem, hogy mit jelentenek a számok a frissitések mögött.
'' Azt jelenti a szám, hogy abból a típusú kártevőből hány különböző minta került be az adatbázisba.
Üdvözlettel: Béres Péter
Sicontact Kft. ''- Gran Turismo 5 -
Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS ROG Delta II gamer headset tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android szakmai topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Formula-1
- Politika
- BMW topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest