Hirdetés
Aktív témák
-
sznorbi2
senior tag
válasz dudasj #26158 üzenetére
Így már teljesen érthető.
Egyébként én a 6 hónapos promo keretében használom az F-Secure Internet Security 2010-et és eddig egészen jól teljesít.
Mellé még van egy A-Squared Free és kb. 1-1,5 hetente ellenőrzöm vele a gépet.
Egyébként az onlie hosszabbítás nem is kerül sokba a többihez képest.
De tény, hogy a Vipre családi csomagja a legjobb árban.Ezt lehet, hogy érdemes elolvasnod az F-secure-al kapcsolatban.
[link]
Igaz már rég meg kellett volna történnie![ Szerkesztve ]
To protect and serve!
-
Möbiusz
tag
válasz dudasj #26162 üzenetére
Hali!
Én nem vagyok nagyon hozzáértő de ...
Sógorom egy állami intézmény egyik rendszergazdája. Az Ő felügyelete alá közel 300 kliens gép tartozik. Ezekhez külön-külön tartozik levelező szerver meg mit tudom én mi. Összesen 6 kiemelt szerver felügyeli ezt majd 300 kliens gépet. A szerver számítógépeken is NOD32 van és az összes kliens gépen is. Éppen a napokban beszélgettem vele erről és azt mondta, hogy bizony sokat kellett állítgatni az összes nodon, mire sikerült a legjobbra beállítania, de mostanra alig kell vírus vagy hasonló fertőzés miatt beavatkoznia. Ennek már lassan fél éve, hogy nodok vannak náluk telepítve.
Csak, hogy az érem másik oldala is megszólaljon. -
zed01
őstag
válasz dudasj #26158 üzenetére
vállalati csomagban mindig 1 évvel régebbiek vannak mint az egyéni csomagban
Lehet hogy nem tudod, de már rég megjelent az F-Secure Client Security 9, ami a normál FS antivirus 2010-es motorjára épül.
[ Szerkesztve ]
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
KAMELOT
titán
válasz dudasj #26165 üzenetére
Én is megerősíteném a NOD párti embereket.
Nekem nagyon ritkán avatkozik be.
De talán az is lehet a jó hogy jó vannak beállítva a dolgok a gépemen és a vírusirtómon.
Inkább ugy fogalmaznák hogy minden MAXIMUM-ra van téve
ha valami veszélyes oldalra lépek be sem enged oda mindjárt kiírja hogy lépjek ki onnét.Ahogy itt elnézem az emberkéket a fórumon elég soknak vannak gondjaik a vírussal.
Volt már sok vírusirtóm. Volt oylan is hogy betettem az AVIRA meg AVAST-ot persze egymás után . nem talált semmit.
Betettem a NOD-ot az meg midnjárt 4 vírust talált.
Kb. ennyi a külömbség a detektálásban.
NOD és NORTON elég régóta vannak ugy hogy ami régóta van az a legjobb. SZERINTEMV1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
BlackSeven
aktív tag
válasz dudasj #26396 üzenetére
Nem fut semmi olyan szolgáltatás ami az MSE-re utalna. A-Squared AntiMalware-nak (ezt csak ritkán használom keresésre) van egy olyan modulja, ahol meg lehet nézni, pontosabban kilistázza az összes (futó/nem futó) szolgáltatást. Talált is kettőt az MSE-hez, amit töröltem is, de aztán itt is a vége. Nem tudom mit lehetne még tenni. Még jó, hogy az ESS a telepítéskor csak jelezte, hogy van egy ilyen is a gépen, de ennek ellenére sikerült gond nékül feltelepítenem. A Biztonsági Közponnt most azt jelzi felém, hogy a Windows több telepített víruskereső szoftvert érzékel és ebből egy jelenti, hogy be van kapcsolva.
Registry tisztítás is megvolt.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs