Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Én is ilyet vettem.
A tiedének is erőteljes vegyszer szaga van? Nem mondanám, hogy "büdös", de a kis flakonok, a doboz árasztják magukból. Olyannyira, hogy ha csak hozzányúlok, alaposan meg kell mosnom illatos szappannal a kezemet, mert érezni azt a vegyszerszagot az ujjaimon. (És nem túlzok.)
A Taylor support etalon amúgy. Írtam nekik, mert a szettben, amit vettem két fiola 2022 októberi, az R-0002 reagens pedig 2020. februári lejárati dátummal szerepel.
Szinte azonnal kaptam választ, hogy alapvetően a "Best by Date" után is használható, de főleg az R-0002 problémás, mert erős oxidatív szer. Gyorsan és könnyen megromlik.
Erősen fontolóra vettem, hogy visszaviszem Aqualing-éknak, mert ez így szvsz nem okés.
100 tesztre elegendő a fiolák tartalma. Ebben a szezonban még mennyit használok el? Huszat? Jövőre pedig dobjam ki a majdnem teli flakonokat és vegyek újakat?
(A FB csoportban egy hölgy még jobban "belenyúlt"... az egyik fiola reagáns már lejárt idén márciusban. Azért ilyen régi szetteket eladni pofátlanság.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest