- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Devil Smile #1342 üzenetére
Ízlés dolga (is). Az üveg szűrőközeg legnagyobb előnyeként a tartósságot emelik ki. Szezon végén kitisztítod, elteszed... Hát izé.
Tavaly vettem egy 25 kg-s zsák szűrőhomokot medencés boltból pár ezer forintért. Elhasználtam ~9 kg-t, szezon végén kidobtam. Idén elhasználok még ~9 kg-t, és a szezon végén kidobom, és lehet, hogy a maradék ~7-8 kg még elég lesz az azt követő szezonra. Szóval ezen aztán tényleg nem érdemes spórolni.
Számomra immár tapasztalatból csak a homok jöhet szóba. Tavaly beszélgettünk is itt erről... A medencém extrém tiszta; zuhanyozva, tiszta lábbal megyünk bele, fürdésen kívül azonnal takarjuk, por, homok, kosz nem jut bele.
Mégis, minden héten pár grammnyi ("kiskanálnyi") homokszemcse összegyűlik, leül a medencében. Amikor jáunk benne, vagy leülünk, lehet érezni.
Ezt a homokot bizony a vízforgató nyomja vissza. Persze lehet a befúvó ágra vatelinnel kitömött zoknit csomózni (én nem tettem, egyébként rontja a vízforgatás hatékonyságát).De én még azzal együtt sem bíznék az üveg töltetben. Méretre ugyanekkora szemcséket tartalmaz. Az apraja ugyanígy visszajutna a medencébe.
Hát tudod, én nem szeretnék életem végéig a bőröm alatt vándorló, gyulladást okozó, apró üvegszál darabkákkal együttélni.Summa summarum: marad a homok, és mindenkinek ezt javaslom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest