Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdms
addikt
válasz
dangerzone
üzenetére
biztos h állat, tegnap mostam, este parkoltam le, reggelre végigfosta a jobboldali A oszlopot. Csak gondoltam azt nem töltöm fel. Plusz a képeken nem látszik de tappancsnyomok a reggeli harmatba a kocsin. Az antennát,a cápauszonyt azt csak most vettem észre, azt körbe körbe, abba kapaszkodott, nagyon olyan nyomok vannak mintha két állat a kocsi tetején "harcolt" volna.
Két vödör, mikroszálas mosókesztyűk, mindig leszárítom mikroszálas autótörölközővel, 4-5 mosás után waxolás. tömören.
Nem mondom h véletlen nem csináltam már mosás közbe egy-két karcot, de sztem a nagy átlagnál lényegesen jobban odafigyelek rá. Sztem nem is fest rosszul:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Tesla topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- E-roller topik
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- További aktív témák...
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem mondom h véletlen nem csináltam már mosás közbe egy-két karcot, de sztem a nagy átlagnál lényegesen jobban odafigyelek rá. Sztem nem is fest rosszul:
T0mBd1gg3R