Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
veterán
Hát az a nagy szerencsém a szerencsétlenségben, hogy a szállásom megoldott. Képzelem, milyen lehet annak akinek még ez sincs
gyászos is.az egész napom arra ment el, hogy lehetőséget keressek az hazajutásomhoz!
kezdtem a keletiben: Természetesen kong az ürességtől.
aztán népliget: tömegnyomor
majd Rákos MÁV megálló: Mire odaértem, akkor jelentették be, hogy már csak Mendétől indul vonat Szolnokra (aztán ki tudja hogyan mentem volna tovább Békéscsabára).szóval baromi mérges vagy. Mégcsak teher vonat sincs amire felpattanhattam volna (az is jó lett volna)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- ELADÓ! SAMSUNG Odyssey G5 34'' Ívelt WQHD 165 Hz 21:9 FreeSync VA LED Gamer Monitor
- Apple Iphone 11 eladó!
- Fanatec CSL DD szimulátor szett eladó + opcionális Bass Shaker szett!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest