Hirdetés
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Darkwood)
őstag
válasz
paramedic
üzenetére
1, Nem a vállalt célállomáson állt meg! -----> sztrájk helyzetben ez előfordul. Én is éltem már meg 1 évvel ezelőtt.
2, Az amúgy sem olcsó jegyet végig fizette ki minden utas! -----> vissza lehet kérni az árát!
3, Olyan településen állt meg és nem volt hajlandó továbbmenni a vasutas, ahonnan egy és háromnegyed óra múlva indult egy! darab Volán busz. Egy busz a többszáz utasra?! -----> sztrájk helyzetben előfordul!
4, Kisgyerekek, csecsemők, terhes anyák várakoztak ott órákig, a 6 fokban arra, hogy valahogy bejussanak Budapestre.-------> sztrájk helyzetben előfordul!Én nagyon sajnálok mindenkit, de a sztrájk fogalmát nem hiszem, hogy definiálnom kéne! Leszögezem mégegyszer: Nem vagyok a sztrájk pártján, mert nagy részével nem értek egyet, de ha ők sztrájkolni akarnak, akkor csinálják! Próbálom objektíven látni a dolgokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi