- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
A válaszodból arra merek következtetni, hogy csupán az első mondatot olvastad el a rövidke véleményemből. Elhiszem és tudom én azt, hogy nagyon masszív egy vonat, és annak bizonyos alkatrészei, és éppen ezért mondtam, hogy minél veszélyesebb valami, annál inkább vigyázni kell vele, és biztonságosan felépíteni/használni.
A szabályozás önmagában nem ér semmit(vagy legalábbis keveset), amíg ember van a közelben, és ő dönt, hogy azt most betartja-e vagy sem, vagy hogy mi legyen.
PazsitZ: A pénzügyi és politikai gondoktól elhatárolódnék. Semmiféle vitába sincs kedvem belefolyni. (legyünk inkább jóban
) Csupán a véleményemet mondtam el, a műszaki/biztonságtechnikai oldalról. 
mod.: mentem mára, ha válaszomra számítanátok.
Új hozzászólás Aktív témák
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17e 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- Genius SP-HF2800BT bluetooth hangszóró
- Kingston FURY Beast RGB 16GB (2x8GB) White RGB Special Edition DDR4 3600MHz CL17 KF436C17BWAK2/16
- Svájci jellegű bicska eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Csupán a véleményemet mondtam el, a műszaki/biztonságtechnikai oldalról.