- Unlock phone by doctorSIM
- Logo - doctorSIM
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Tudjuk miért sztrájkol valaki.
De nem midne esetben tartjuk jogosnak.Tudomásom szerint nincs a sztájkolóknak tulajdonrészük (részvényük) a mávban. Ha lenne, ki lennének fizetve, szerintem. Szóval ilyen részvényes dologról nem tudok, és ők sem mondogatják, hogy részvényesek, márpedig akkor itt nagyon kilóg a lóláb.
Mert nem azt mondják, hogy kéremszépen mi tulajdonosok vagyunk és ezért fizesennek...Neeem. Itt azt mondják, mert volt valaki aki ígért nekik ennyit.
Szóval szerintem nincsenek részvényeik (vagy végtelenül buták, ha vannak és ezt az aduászt nem játszák ki).Szoktaka repirányítók is sztárjkolni a maguk bruttó havi 1 millás bérével.Elhiszem, hogy kemény munka, node azért álljon már meg a menet.
lajafix: én a mai világban az utazás ellehetetlenítését is ide sorolom. Rengetegen így járnak iskolába, munkába, áadásul a gyerkeek tankötelesek is, velük mi van ilyenkor?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- HP ZBook 17 G6 i7/ 2X32GB 64GB RAM / 512 SSD / RTX 4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest