- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tnil
tag
válasz
Ryder62
üzenetére
Szerintem erre gondolhatott.
"A BioWare menedzsere, Casey Hudson ettől függetlenül szeretne visszatérni a címhez valamikor. [...]
"Azt mondanám, hogy a BioWare nagy része jelenleg az Anthemen dolgozik. Ettől függetlenül én segítettem beindítani a Mass Effectet még a legelején. Természetesen szeretnénk visszatérni hozzá majd egyszer."Szerintem amúgy, ez egyáltalán nem jelent semmit. Csak egy egyszerű PR szöveg, mégsem mondhatják azt, hogy "hát elszartuk az egészet, fogalmunk sincs mit kezdjünk most az egésszel".
Új hozzászólás Aktív témák
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- DDR1, DDR2, DDR3 RAM bazár, 512mb-1gb-2gb
- Samsung 990 EVO Plus 2TB - 5 év garancia
- LG OLED 55C97LA - talp + fali tartó + távirányító - hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt iPhone 13 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs