Új hozzászólás Aktív témák

• maajsz

senior tag

válasz CPT.Pirk #6915 üzenetére

Az a baj ott a másik opciónál sincs következmény, látszólag lehet "jó" de mégis közömbös.
    Az való igaz, hogy nagyon sok datapadnyi szöveg van de sajnos a 99%-a töltelék. Nyíglódás erről arról. Egyet találtam ami tényleg érdekelt volna, asszem a Moshae kiszabadítása előtt, amiben a Benefactor üzen feltehetőleg a Kettnek valamilyen biznisz ügyben. Szóval ez lett volna az egyik legnagyobb lövés és esetleges twist a sztoriban, ha kifejtik ezt a benefactor dolgot. Hogy halt pont az első hét potenciális vezető? Nekem ne mond hogy egymás mellé teszik őket ez irtó baromság, ahogy ugye az alapító sem úgy halt meg ahogy Tann mondta.. szóval valami szándékos belső szabotázs volt és nem is akárhogy, ebből baromi jó vonalat ki lehetett volna hozni.
    Illetve volt még egy Voelden amin az Archont kérdőjelezik, aki túl sokat foglalkozik a remnantal és emiatt már a felső vezetés is megkérdőjelezi. Szóval neki lehetett még egyéb szándéka is, ehelyett meghagyták egy egydimenziós fapofa ellenfélnek, ami olyan szintű írói klisé hogy kiég a szemem, pedig kettes voltam irodalomból.
    Egyébként 100-120 órát is beletolhatsz akár egy playtruba, de nekem már az első végigjátszás során sem volt türelmem egy csomó fetchquestet megcsinálni. Egyébként néha megjön a kedvem hozzá és órákat eljátszok vele, mert a gameplay bejön de néha néha megüt rendesen, hogy mégis mekkora kihagyott ziccer. Attól meg, hogy minden második embertől azt lehet megkérdezni hogy minek jött ide, az asztalt fejelném de legszívesebben azzal fejeltetném aki megírta.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés