Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
üzenetére
Jah, pikk-pakk, csak ahogy a BioWare-t ismerem, szerintem az tulzas, hogy uszni fogunk a videokban, meg ilyesmi sajnos... Ha ennyi cuccuk lenne, szerintem mar valami kis sneak-peeket lattunk volna tavaly nyar ota, de nagy 0. Akkor is csak par elorendelt koncept art egy ordito krogannal, oszt' ennyi.
Szvsz meg kell neki egy masfel ev, meg jatszunk vele.ps: Lehet, bad-ass a csaj, csak en kicsit 'allergias' vagyok hus-ver szineszeket mixelni a jatekkal, nem tudom miert... Valahogy nem illik ossze. Az egyeduli ember akit el tudnek fogadni hogy ott pozol, az mondjuk Yvonne Strahovski...

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Parfüm topik
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- AKCIÓ!!! TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest