- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
üzenetére
Jah, pikk-pakk, csak ahogy a BioWare-t ismerem, szerintem az tulzas, hogy uszni fogunk a videokban, meg ilyesmi sajnos... Ha ennyi cuccuk lenne, szerintem mar valami kis sneak-peeket lattunk volna tavaly nyar ota, de nagy 0. Akkor is csak par elorendelt koncept art egy ordito krogannal, oszt' ennyi.
Szvsz meg kell neki egy masfel ev, meg jatszunk vele.ps: Lehet, bad-ass a csaj, csak en kicsit 'allergias' vagyok hus-ver szineszeket mixelni a jatekkal, nem tudom miert... Valahogy nem illik ossze. Az egyeduli ember akit el tudnek fogadni hogy ott pozol, az mondjuk Yvonne Strahovski...

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- DDR1, DDR2, DDR3 RAM bazár, 512mb-1gb-2gb
- Samsung 990 EVO Plus 2TB - 5 év garancia
- LG OLED 55C97LA - talp + fali tartó + távirányító - hibátlan
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest