- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VincentVG
senior tag
Engem most per pillanat úgy igazán egy dolog zavar, kb 20 óra játék után (bár nem rohantam a storyval..) szval a kezdetektől van ez micro -stutter problémám.
a borderless window sokat javított rajta, de "fegyver" nézetben néha így is akadozik.
eléggé érthetetlen, és gondolom optimalizációs probléma.
az a furcsa, h ilyenkor végülis "kisebb" részt renderel, ha normál "nagyobb" nézetben nem akadozik... akkor.talán az effektekkel van valami baj, és közeli renderben jobban előjön.. nem tudom.
engem baromira zavar.
kicsit félreteszem, megvárom a patch-t.nekem is az a véleményem h nagyon ingadozó minden téren a game, vannak remek részek, és van olyan ahol kicsit félrenéz az ember..
nagyon nagy név, nekem ez lett volna az első ME.. van bennem hiányérzet, de azért annyira nem bántam meg mint egy mafia3-at.
+++ BF1, SW BF, TITANFALL után az első EA game amiben csalódnom kellett. ubisoftnál alap h óvatos az ember, de itt valahogy úgy voltam vele, h ha más nem is.. a grafika/optimalizáció rendben lesz egy frostbite enginben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- PlayStation 5
- Milyen RAM-ot vegyek?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- SSD kibeszélő
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal