Új hozzászólás Aktív témák

• Fitzgerald

veterán

válasz #85552128 #4825 üzenetére

Én sem mondtam, hogy azt állítottad, hogy hibátlan lenne a játék.
    De már rég nem az animáció a téma, ahogy látom már szinte mindenkinek sikerült itt túltennie magát ezen.
    Kiből ömlenek még itt "túlzások, és kisarkított dolgok?"
    Az utolsó 150 hsz konkrétan arról szólt, hogy vannak súlyos bugok amelyek sokunkat zavarnak, de ezek szerinted elhanyagolhatóak. Ha ez valóban ennyire egyértelmű lenne, már rég másról beszélgetnénk itt tökéletes egyetértésben.

"Ha pedig végigolvasol a topicban volt több pozitív összegző vélemény is (ők valószínűleg bölcsebbek és már inkább nem is reagálnak ezekre)"

Ezt én magam is megtettem a titokzatos, ide már inkább nem írogató napkeleti bölcsek mellett. Többször is leírtam, hogy nálam ez egy 8-ast ér, és hogy miért ér annyit.
    Posztolni általában az posztol, akinek van véleménye, mondanivalója, hozzászólni valója az adott témához.
    Az hogy valaki nem szól hozzá a dologhoz nem azt jelenti, hogy ő már valamilyen megvilágosodott, zen-tudatállapotban olvasgatja csak a fórumot kívülállóként, mosolyogva le-letekintve ránk.

@tlv

Nem 6 pontos a játék, oda már jellemzően azok is eljutottak mostanra, akik az elején még élesebben kritizálták azt.
    Az meg hogy kinek mennyire jön be az art, a soundtrack, erősen szubjektív. A zene nekem néhol tetszik, de általában eléggé nem tetszik. Én a trilógia indusztriális trackjeit sokkal jobban szerettem.
    A játék hol szép hol nem, ez is rendben, nálam ez a hasonló játékokban általában sokadlagos tényező.
    A harc is bejön, meg az R&D rendszer is.

Új hozzászólás Aktív témák