- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
üzenetére
"Ezek a videók már a 10 órás triál előtt illetve alatt szárnyra kaptak amikor a játék 95%-ról még semmit nem lehetett tudni"
A Witcher 3-ról is ment már a downgrade-es hülyeség jóval a megjelenés előtt, széttárom mindkét kezemet. Abból még béta/trial sem volt. Megjelenés után érdekelt még valakit? Nem. Miért? Lásd feljebb.
"Van minőségi tartalom és korrekt sztori is, ha valaki azt várta, hogy egyből egy komplett trilógiát lealáz ott az elvárásokkal volt probléma nem a játékkal..."
Pedig a jelenlegi tartalom/sztori láthatóan nem elegendő ahhoz, hogy kibalanszolja ezt a dolgot.
Ennyi probléma mellé nem korrekt sztori kell, hanem olyan sztori hogy még Asimov is meglengesse a kalapját vazze. Az elvárások meg persze hogy csillagászati mértékűek, volt előtte egy trilógia. Ők maguk tették magasra a lécet.
Nem az elvárásokkal van probléma, a szórakoztatóiparban teljesen természetes az, hogy az ember mindig többet, jobbat akar.Skyrim sztorihoz nem tudok hozzászólni, sosem voltam nagy TES-fan, a szokásos Gamebryo-s bugok megvoltak abban is, de semmi olyan dologra nem emlékszem, ami miatt ketté akartam volna fejelni a monitort, vagy Todd Howardot (a Fallout 4-ről viszont már nem tudom ugyanezt elmondani). A játékmenet és a karakterfejlődés bejött, a többi nem is érdekelt.
Az Andromeda nálam amúgy eddig egyszer crashelt DX hibával, de akkor +120-at húztam a magon (1070), más játék is beszart alatta.
+90-el teljesen stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Apple AirPods Max - a legjobbat a hallgatóságnak
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs