Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz [Prolixus] #4764 üzenetére

"Én azt szeretném látni, hogy javítanak valamit megjelenés után. "

Mit ? 1.5 hét alatt mit ? Csodát vársz ? A Battlefrontnál 1 hónapig nem javítottak ténylegesen gamebreaking glitcheket amiket a patchek DLC-k okoztak. És nem egyszeri alakalomról volt szó és nem is ilyen bonyolultságú játékról.

"De legalább kommunikálnának hogy mikor jön az első patch és várhatóan mik lesznek javítva benne vagy valami...de még ezt sem. Bejelentik, hogy MAJD április 4-én beszélünk róla. What. The. Fuck."

Értem, tehát ha nem jön patch az a baj, ha bejelentik, hogy kedden lesz valami infó akkor az.

"És hogy miért játszok vele? Mert úgysem bírnám ki, hogy ne játsszak vele."

Még egyszer leírom, ha annyira "bugos, szar, félkész", mint amennyire és ahányszor beállítottad az utóbbi pár napban akkor azzal nem játszik az ember vagy ha igen akkor téged sem zavar ezek a bugok annyira mint ahogy itt a fórumon próbálod elpanaszolni... Ennyi.

(#4765) Fitzgerald:

"Ha lenne elegendő minőségi tartalom, kiemelkedően jó sztori, sosem fújták volna fel ennyire ezt a dolgot, és már rég szarna mindenki az animációkra."

Ezek a videók már a 10 órás triál előtt illetve alatt szárnyra kaptak amikor a játék 95%-ról még semmit nem lehetett tudni. Ilyen alapon "ha nem lett volna" az animációs balhé lehet a kutyát sem érdekelték volna a bugok, mert nincs több mint más AAA játékban. A Skyrim egy bugos sz*r még mindig, a fősztori, animációk, látvány akkoriban is egy vicc volt mégis mindenki elvolt tőle ájulva, de nem is húzták le a megjelenés előtt. Van minőségi tartalom és korrekt sztori is, ha valaki azt várta, hogy egyből egy komplett trilógiát lealáz ott az elvárásokkal volt probléma nem a játékkal... Gyakorlatilag földbe döngölték már a megjelenés előtt ez meglátszott a review scoreokon is.

"A DX hiba meg tudom hogy általában OC-re vezethető vissza, de ez csak akkor mentség bármire, ha más játékok is crashelnek DX hibával ugyanolyan mértékű OC-vel, mint ez."

Nem véletlenül szoktunk FB játékkal OC-t tesztelni, ezek a játékok sokkal hamarabb eldobják magukat, illetve egy máshol "stabil" OC ezeknél akár problémás lehet. A piacon lévő címek közül a ME:A-ban van a legnagyobb GPU limit. Ha OC van és crashel a játék érdemes azt megnézni (Mindegy, hogy CPU vagy VGA hasonló hibaüzenetet ír mindegyiknél) hogy anélkül is csinálja e.
    Nekem eddig 4-6 órákat ment a játék volt, hogy közben alt-taboltam de nem crashelt pedig az RTSS és a Steam Overlay is fut.

Új hozzászólás Aktív témák