Új hozzászólás Aktív témák

• [Prolixus]

addikt

válasz vitaro #4672 üzenetére

A fordítós dolgot én sem teljesen értem. Az biztos, hogy a Kett-ek nyelvét SAM dekódolta lépésről lépésre, az első üzenetek amiket olvasunk tőlük félig értelmetlenek, később meg már nagyjából mindent el tudunk olvasni amiket tartalmaznak a terminálok és data padok, szóval itt ez a fokozatosság megvan. Az angara is találkozott már emberekkel, nem ez az első "igazi" first contact-juk a fajunkkal. Szóval én valamilyen ilyen tengelyek mentén magyaráznám a dolgot, ugyebár Kadara kikötőben is van angara meg AI fajok is, valahogy mégis megértik egymást. SAM meg minden adathoz hozzáfér szinte, amivel "fizikailag" kapcsolatba tud kerülni... Viszont explicite én sem emlékszem, hogy ez bármilyen szempontból is tárgyalva lett volna.

A trader pali később mondja, hogy elfogadja a pénzt. Asszem még egy küldetés is kapcsolódik hozzá. Valami van vele az biztos, mert erre a mondatra határozottan emlékszem. Mondjuk őszintén szólva, inkább az lenne a gamebreaking ha angara emberekkel csak csereberélni lehetne...ez szerintem pont az a szint, ahol nem szabad elfelejteni, hogy ez nem egy sci-fi regény, hanem egy játék.

Az Avenger-es dolgon én is fogtam a fejem, apróság, de tényleg nagyon látványos és zavaró. Mondjuk bárcsak ez lenne a legnagyobb baja a játéknak...

PeeBee rucijába belekötni viszont már szvsz a játék szándékos és értelmetlen gyepálása. Jack ugyanilyen nonszensz ruciban szaladgált a ME2-ben. Kvázi félpucér volt, amikor a Derelict Reaper-ről beugrott a shuttle-be, ha éppen őt vitted magaddal. Az űrben. A 0 Kelvin környékén... Liarán ugyanúgy nincs páncél alapból a ME3-ban, az a kis rucija nem sok mindentől védheti meg. Szóval ezt a hülyeséget nem most kezdték a Bioware-nél.

De ha már zavaró dolgok: Engem ami még nagyon zavar, hogy semmi "cinematography" nincs sokszor. Van egy szoba, benne van egy karakter, az ajtó zárva van. Kinyitod az ajtót, a következő snitt hogy már egymással szemben álltok 1 méterre és beszélgettek. Közben a pali lehet 3 méterre van az ajtótól...szóval valami animáció hogy belépsz a terembe és odamész hozzá, nem ártana. Olyan az "íze" az ilyen jeleneteknek, mintha direkt ki lenne vágva belőlük egy-egy ilyen részlet. Viszont van amikor megvannak hagyva ezek a jelenetek...ergo ritkán, de megcsinálták őket. Ergo lehet a kisebb jelentőségű eseményeknél is megcsinálták volna, ha lett volna idő és nem tolták volna ki korai béta állapotban a játékot...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés