Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitaro
senior tag
Látom előkerült az immersion-breaking témakör, ezek szerint nem csak nekem szúrják a szememet az ilyen dolgok.
Nekem nemrég történt meg a first contact az angarákkal, ami azért volt furcsa, mert azonnal tökéletesen megértettük egymást. Elsiklottam valami felett, hogy lehet az, hogy a fordító instant működik?
A másik érdekes eset nem sokkal ezután volt, váltottam pár szót az egyik helybélivel a kereskedelemről, kinél hogy működik ez, elmesélte, hogy náluk cserekereskedelem van, a creditet nem ismerik. Fel is csillant a szemem, hogy végre új mechanika, de sajnos csalódnom kellett, 20 perccel később a havas bolygón az angara kereskedő szemrebbenés nélkül fizetett 1000 creditet az összelomizott cuccaimért.
Most ott járok, hogy egy angara csapattal karöltve kell behatolnunk egy kett létesítménybe, de kellett tartsak egy negyedórás szünetet mikor megláttam, hogy mindegyik Avanger-t szorongat a kezében...
Az pedig már tényleg csak mellékes, hogy Peebee vígan rohangál -52 fokban a bőrdzsekijében, ami alól még a hasa is kilóg. Nem tudom, nekem valahogy kimaradt az a rész az asari-k leírásából, hogy a Thessián uralkodó szélsőséges időjárási viszonyokhoz alkalmazkodva, képesek gond nélkül átvészelni az extrém hideget védőfelszerelés nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Projektor topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sweet.tv - internetes TV
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen TV-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest