- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitaro
senior tag
Látom előkerült az immersion-breaking témakör, ezek szerint nem csak nekem szúrják a szememet az ilyen dolgok.
Nekem nemrég történt meg a first contact az angarákkal, ami azért volt furcsa, mert azonnal tökéletesen megértettük egymást. Elsiklottam valami felett, hogy lehet az, hogy a fordító instant működik?
A másik érdekes eset nem sokkal ezután volt, váltottam pár szót az egyik helybélivel a kereskedelemről, kinél hogy működik ez, elmesélte, hogy náluk cserekereskedelem van, a creditet nem ismerik. Fel is csillant a szemem, hogy végre új mechanika, de sajnos csalódnom kellett, 20 perccel később a havas bolygón az angara kereskedő szemrebbenés nélkül fizetett 1000 creditet az összelomizott cuccaimért.
Most ott járok, hogy egy angara csapattal karöltve kell behatolnunk egy kett létesítménybe, de kellett tartsak egy negyedórás szünetet mikor megláttam, hogy mindegyik Avanger-t szorongat a kezében...
Az pedig már tényleg csak mellékes, hogy Peebee vígan rohangál -52 fokban a bőrdzsekijében, ami alól még a hasa is kilóg. Nem tudom, nekem valahogy kimaradt az a rész az asari-k leírásából, hogy a Thessián uralkodó szélsőséges időjárási viszonyokhoz alkalmazkodva, képesek gond nélkül átvészelni az extrém hideget védőfelszerelés nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- BestBuy topik
- GL.iNet OFF topik
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hobby rádiós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest