Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Voelden van ugye a kett bazis, ahol van ket kuldetes. Egy ut vezet fel oda, amit a fejlesztok kitalaltak.
    Na en nem ott mentem fel(azt nem talaltam meg elsore), hanem a hegyoldalon szepen a kocsival, majd pedig ahol azzal se tudtam, ott felugraltam.

kep
    A kepen lathato epuleteken kellemesen at lehet setallni, nincsenek kidolgozva.
    Amikor innen lemasztam, akkor eloszor meglepodtem, hogy miert allnak hattal nekem a kettek. Aztan vegul rajottem, hogy nem ezen az utvonalon kellett volna ide feljonni.

Kozben 35 oranal tartok (lvl 33) es most hagytam el Kadarat 100%-al es minden eddigi kuldtessel.
    A jatek azt irja, hogy 40%-nal jarok, igy lassan de biztosan kozeledek a vegehez felehez. Most adta ki nekem a jatek a loyality kuldeteseket, azokkal fogom folytatni.

Egyszeruen beszippantott a jatek es nem enged. A witcher 3 utan vegre ismet egy ilyen jatek (a witcher 3-hoz nem er fel, mert ezt nem fogom masodjara vegigjatszani, a witcherben pedig mar 200 oram van 2 vegigjatszas alatt es valamikor harmadjara is vegig fogom). :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés