Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-02-22 22:39:15

LOGOUT.hu

Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2402) [Prolixus] válasza vitaro (#2396) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Amúgy jah. Ezt én sem értettem sosem, miért lenne olyan nagy dolog tervezni nekik egy-egy űrrucit, amit olyan küldetéseknél használnak, ahol amúgy reálisan garantáltan megnyikkannának nélküle. Garrus-nak meg Grunt-nak legalább volt valami robosztus páncélja, amiről esetleg elhitted, hogy a jéghideg űrben nem döglenek meg azt viselve. De amikor megláttam Jack-et, meg a "ruháját", ami egyenértékű volt egy nadrággal meg egy melltartóval, én is csak meresztettem a szemem...és nem azért mert tetszett mit látok.

Már Cora latexcucca is necces, de PeeBee aztán totálisan kilóg ilyen téren a csapatból, rajta aztán tényleg semmi védőfelszerelés nincs csak sima utcai ruha. Lehet az lesz a csavar, hogy kiderül a Pesszárium valójában egy kiborg, élő szöveg hormonális fogamzásgátlóval átitatott biopolimer mátrixon, és a rendeltetése az eredeti rendeltetése a Nexus népének szaporulatszabályozása. :DDD

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.