- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Amúgy jah. Ezt én sem értettem sosem, miért lenne olyan nagy dolog tervezni nekik egy-egy űrrucit, amit olyan küldetéseknél használnak, ahol amúgy reálisan garantáltan megnyikkannának nélküle. Garrus-nak meg Grunt-nak legalább volt valami robosztus páncélja, amiről esetleg elhitted, hogy a jéghideg űrben nem döglenek meg azt viselve. De amikor megláttam Jack-et, meg a "ruháját", ami egyenértékű volt egy nadrággal meg egy melltartóval, én is csak meresztettem a szemem...és nem azért mert tetszett mit látok.
Már Cora latexcucca is necces, de PeeBee aztán totálisan kilóg ilyen téren a csapatból, rajta aztán tényleg semmi védőfelszerelés nincs csak sima utcai ruha. Lehet az lesz a csavar, hogy kiderül a Pesszárium valójában egy kiborg, élő szöveg hormonális fogamzásgátlóval átitatott biopolimer mátrixon, és a rendeltetése az eredeti rendeltetése a Nexus népének szaporulatszabályozása.

Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest