Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Amúgy jah. Ezt én sem értettem sosem, miért lenne olyan nagy dolog tervezni nekik egy-egy űrrucit, amit olyan küldetéseknél használnak, ahol amúgy reálisan garantáltan megnyikkannának nélküle. Garrus-nak meg Grunt-nak legalább volt valami robosztus páncélja, amiről esetleg elhitted, hogy a jéghideg űrben nem döglenek meg azt viselve. De amikor megláttam Jack-et, meg a "ruháját", ami egyenértékű volt egy nadrággal meg egy melltartóval, én is csak meresztettem a szemem...és nem azért mert tetszett mit látok.
Már Cora latexcucca is necces, de PeeBee aztán totálisan kilóg ilyen téren a csapatból, rajta aztán tényleg semmi védőfelszerelés nincs csak sima utcai ruha. Lehet az lesz a csavar, hogy kiderül a Pesszárium valójában egy kiborg, élő szöveg hormonális fogamzásgátlóval átitatott biopolimer mátrixon, és a rendeltetése az eredeti rendeltetése a Nexus népének szaporulatszabályozása.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li O11 Dynamic ház + 5 UNI FAN SL120 V2 ventilátor ELADÓ
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- DJI Goggles 2 FPV drón szemüveg
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Makulátlan Dell14",core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia) - AKCIÓ
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest